Închide meniul

Dinamo i-a adus întăriri lui Ovidiu Burcă! Un mijlocaş cu 200 de meciuri în Spania, ultimul transfer realizat de „câini”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 august 2022, 13:04

Dinamo i-a adus întăriri lui Ovidiu Burcă! Un mijlocaş cu 200 de meciuri în Spania, ultimul transfer realizat de „câini

Dinamo i-a adus întăriri lui Ovidiu Burcă

Facebook Dinamo

Dinamo i-a adus întăriri lui Ovidiu Burcă. Gorka Larrucea, mijlocaş cu aproape 200 de meciuri în Spania, este ultimul transfer realizat de „câini”. Acesta a fost prezentat oficial de gruparea din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câinii” continuă campania de transferuri pentru promovarea în Liga 1. În vârstă de 29 de ani, Gorka Larrucea a semnat oficial cu Dinamo. La noua echipă, mijlocaşul va purta numărul 88.

Dinamo i-a adus întăriri lui Ovidiu Burcă

„TRANSFER. Gorka Larrucea la Dinamo 1948

Mijlocașul central Gorka Larrucea, ultima oară la SD Amorebieta, în liga secundă a campionatului spaniol, a semnat un contract cu Dinamo 1948 și va intra de astăzi în programul de pregătire al echipei noastre, a anunțat administratorul special Vlad Iacob prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram ale clubului.

Născut în Spania, la Barakaldo, pe 24 februarie 1993, Gorka Larrucea a jucat 20 de meciuri pentru SD Amorebieta în Segunda Division, sezonul trecut, marcând un gol în meciul de pe teren propriu cu Sporting Gijon, 1-1.

Reclamă

SD Gernika Club (2013-2019), Real Union (2019-2020) și SD Amorebieta (2020-2022) sunt echipele la care a evoluat Gorka Larrucea.

197 de meciuri, 15 goluri și 6 pase decisive a adunat Gorka Larrucea în carieră, LaLiga 2, Cupa Spaniei și a treia divizie a campionatului iberic.

88 este numărul oficial de joc al lui Gorka Larrucea la Dinamo 1948″, a anunţat Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a adus un jucător care a jucat în Conference League

Dinamo a realizat un transfer de senzaţie. Vlad Iacob l-a prezentat pe portarul Filip Dujmovic. Acesta a jucat ultima dată la FK Radnicki.

Filip Dujmovic a venit la Dinamo din postura de jucător liber de contract. Acesta a jucat două meciul pentru cei de la FK Radnicki. Unul în campionat, cu Backa Topola, şi al tul în preliminariile Conference League.

„Administratorul special Vlad Iacob anunță, prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram ale clubului, transferul portarului Filip Dujmovic la Dinamo 1948.

Fponent al loturilor naționale de juniori și U21 ale Bosniei, Filip Dujmović a evoluat ultima oară în prima ligă a campionatului din Serbia, la FK Radnicki. Filip Dujmović a apărat ultimul meci oficial luna trecută, pe 31 iulie, în partida FK Radnicki vs Backa Topola, în etapa a patra a campionatului din Serbia.

Zeljeznicar U19 (Bosnia), Adana Demir U21 (Turcia), Spartak Subotica (Serbia), Mladost Kakanj (Bosnia) și FK Radnicki (Serbia) sunt echipele din cariera noului portar dinamovist. 56 de meciuri are Filip Dujmović în prima ligă a campionatului din Serbia pentru Spartak Subotica (40) și FK Radnicki (16).

Luna trecută, pe 28 iulie, a apărat pentru FK Radnicki în Conference League. Bine ai venit la Dinamo 1948, Filip Dujmovic„, a anunţat Dinamo pe reţelele de socializare.

Reclamă
Recomandări
  • Dinamo i-a adus întăriri lui Ovidiu Burcă
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și