Închide meniul

Dinamo iese la atac după gestul lui Vali Lazăr la adresa lui Ovidiu Burcă: „Vom sesiza Comisa de Disciplină!” Reacția oficială a „câinilor”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2023, 14:52

Dinamo iese la atac după gestul lui Vali Lazăr la adresa lui Ovidiu Burcă: Vom sesiza Comisa de Disciplină!” Reacția oficială a câinilor”

Dinamo iese la atac după gestul lui Vali Lazăr la adresa lui Ovidiu Burcă

Vali Lazăr, într-un meci pentru Dinamo / Hepta

Dinamo iese la atac după gestul lui Vali Lazăr la adresa lui Ovidiu Burcă. „Câinii” au emis un comunicat oficial prin care anunță faptul că vor sesiza Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vali Lazăr a fost în centrul unui moment cum rar se vede pe terenul de fotbal. În partida amicală dintre Dinamo și Păulești, fostul dinamovist a aruncat cu două perechi de chiloți de damă către banca tehnică a lui Ovidiu Burcă. „Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament!”, a fost mesajul care a însoțit gestul mijlocașului.

Dinamo iese la atac după gestul lui Vali Lazăr la adresa lui Ovidiu Burcă

Oficialii lui Dinamo au avut o reacție fermă față de gestul lui Vali Lazăr și cer ca jucătorul lui Păulești să fie pedepsit de FRF.

„Câinii” consideră că gestul lui Lazăr a fost unul extrem de nesportiv, motiv pentru care susțin că oficialii Comisiei de Disciplină ar trebui să reacționeze prompt.

„Clubul nostru condamnă ferm gestul și declarațiile jucătorului Valentin Lazăr și va sesiza Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal cu privire la comportamentul reprobabil al acestuia din timpul și de la finalul meciului amical Dinamo București vs CS Păulești, desfășurat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.

Reclamă

Jucătorul celor de la CS Păulești a avut un comportament incalificabil, mediatizat în presa centrală de reprezentanții mass-media prezenți la Buftea, pe care nu îl consider demn de a fi expus în amănunt în prezentul comunicat.

Avem încredere în factorii responsabili din Federația Română de Fotbal și sperăm că aceștia vor lua atitudine și vor decide să condamne ferm gesturi de asemenea factură, dând dovadă de toleranță zero față de astfel de comportamente.

Consider că astfel de manifestări sunt intolerabile și nocive pentru fotbalul românesc, un fotbal care ar trebui să promoveze valori precum respectul, integritatea și fair-play-ul”, se arată în comunicatul emis de Dinamo, pe conturile oficiale ale clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Vali Lazăr, amendat de CS Păulești după ce a aruncat cu chiloții spre Ovidiu Burcă

Vali Lazăr a fost amendat de CS Păulești după ce a aruncat cu chiloții spre Ovidiu Burcă, în timpul amicalului disputat sâmbătă împotriva lui Dinamo.

Directorul sportiv de la CS Păulești, Daniel Iancu, a declarat că Lazăr va fi pedepsit prin reținerea următoarelor trei salarii.

„L-am amendat drastic, în prima fază, reținerea salariului pe trei luni, urmând ca la a doua abatere să-i reziliem contractul. Lazăr are salariu câteva sute de euro. Ne dezicem în totalitate de gesturile și declarațiile pe care le-a făcut. Am vorbit cu el aseară și i-am explicat destul de clar că am înțeles la ce a vrut să bată apropo, că Burcă nu e bărbat.

Dar altul poate să înțeleagă că e conotație sexuală. Nu suntem de acord cu așa ceva. E neplăcut pentru noi. Ne-a pus într-o situație urâtă. Noi vrem ca lumea să afle de Păulești, dar nu în felul acesta”, a spus Daniel Iancu, conform gsp.ro.

De asemenea, Vali Lazăr și-a pierdut postul de antrenor la juniori, a anunțat și președintele de la CS Păulești, Vasile Vasile.

„Lui Vali Lazăr i-am reziliat contractul de antrenor pe care îl avea cu echipa noastră de juniori. N-are ce transmite copiilor prin gestul făcut”, a declarat Vasile Vasile, conform sursei de mai sus.

Reclamă
Recomandări
  • Dinamo iese la atac, după gestul lui Vali Lazăr
  • Ce au transmis „câinii”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Trei meciuri din Championship se văd azi, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Leicester – West Brom se joacă de la 14:30 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și