Închide meniul

Vali Lazăr, amendat de CS Păulești după ce a aruncat cu chiloții spre Ovidiu Burcă: „A doua oară îi reziliem contractul!”

Alexandru Ivan Publicat: 22 ianuarie 2023, 13:30

Vali Lazăr, amendat de CS Păulești după ce a aruncat cu chiloții spre Ovidiu Burcă: „A doua oară îi reziliem contractul!

Vali Lazăr, amendat de CS Păulești după ce a aruncat cu chiloții spre Ovidiu Burcă

Valentin Lazăr, în timpul unui meci disputat pentru Dinamo / Hepta

  • Vali Lazăr, amendat de CS Păulești după ce a aruncat cu chiloții spre Ovidiu Burcă

Vali Lazăr a fost amendat de CS Păulești după ce a aruncat cu chiloții spre Ovidiu Burcă, în timpul amicalului disputat sâmbătă împotriva lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul sportiv de la CS Păulești, Daniel Iancu, a declarat că Lazăr va fi pedepsit prin reținerea următoarelor trei salarii.

Vali Lazăr, amendat de CS Păulești după ce a aruncat cu chiloții spre Ovidiu Burcă

„L-am amendat drastic, în prima fază, reținerea salariului pe trei luni, urmând ca la a doua abatere să-i reziliem contractul. Lazăr are salariu câteva sute de euro. Ne dezicem în totalitate de gesturile și declarațiile pe care le-a făcut. Am vorbit cu el aseară și i-am explicat destul de clar că am înțeles la ce a vrut să bată apropo, că Burcă nu e bărbat.

Reclamă

Dar altul poate să înțeleagă că e conotație sexuală. Nu suntem de acord cu așa ceva. E neplăcut pentru noi. Ne-a pus într-o situație urâtă. Noi vrem ca lumea să afle de Păulești, dar nu în felul acesta”, a spus Daniel Iancu, conform gsp.ro.

De asemenea, Vali Lazăr și-a pierdut postul de antrenor la juniori, a anunțat și președintele de la CS Păulești, Vasile Vasile.

Reclamă

„Lui Vali Lazăr i-am reziliat contractul de antrenor pe care îl avea cu echipa noastră de juniori. N-are ce transmite copiilor prin gestul făcut”, a declarat Vasile Vasile, conform sursei de mai sus.

Vali Lazăr l-a făcut praf pe Ovidiu Burcă: „Domnul cu rochiță a reușit să-i dea afară!”

Vali Lazăr l-a făcut praf pe Ovidiu Burcă, la finalul meciului amical dintre Dinamo și CS Păulești. Cei doi se aflau în relații extrem de reci încă din toamna trecută, pe vremea când Vali Lazăr îmbrăca tricoul lui Dinamo. Ulterior, mijlocașul de 33 de ani a plecat cu scandal din „Ștefan cel Mare” și a semnat cu formația din liga a 3-a, CS Păulești.

Sâmbătă, cei doi s-au reîntâlnit în meciul amical de la Buftea și au avut un schimb de replici ironice.

Reclamă 4 / 0/3

„Domnul cu rochiță a reușit să dea liderii vestiarului afară. Nu e normal (n.r. – despre gestul său cu chiloții), asta e, nu are curaj să privească în ochi, nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, nu a vrut curaj să-i privească în ochi pe cei cinci, i-a dat afără și se băga prin cășută pe acolo pe la Săftica, despre ce vorbim.

Sunt și altele la mijloc, băieții și marea majoritate a oamenilor din jurul lui Dinamo știu ce face acest psiholog.

Nu m-a supărat cu nimic, știam cu o lună înainte că el o să facă asta, dar el are impresia că e Dumnezeu pe pământ și-i tratează pe ceilalți, care l-au ajutat să ajungă la un punct de play-off și ți-i dai afară și tu nu ai transferuri. Apoi o să plângă, o să zică… că au făcut ei răscoală, jucătorii sunt vinovați, domnul psiholog nu este vinovat că are niște cărți în fața altora. Nu e așa…”, a spus Vali Lazăr, la finalul meciului Dinamo – CS Păulești 0-0.

Vali Lazăr a aruncat cu două perechi de chiloți spre banca lui Dinamo

În prima repriză a amicalului, mijlocașul a evoluat pe partea băncilor de rezervă, având „meci” cu tehnicianul. După mai multe replici în contradictoriu, Vali Lazăr a scos de la jambiere două perechi de chiloți, una roz și una mov, pe care le-a aruncat spre banca dinamovistă.„Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament”, a strigat ulterior Vali Lazăr către banca lui Dinamo.

Scandalul a continuat apoi între Lazăr și Burcă, ambii aruncându-și vorbe dure.

  • „Să țipi mai tare, înjură, să te aud. Să-mi dai prima de 50 lei de la Târgu Jiu”, i-a strigat Vali Lazăr lui Ovidiu Burcă.
  • „Ești slab, ești foarte slab!”, a replicat antrenorul lui Dinamo.
  • „Psihologule!”, a încheiat Vali Lazăr dialogul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”