Închide meniul

Dinamo îl transferă pe Lazare Kupatadze, portar georgian ce a evoluat în preliminariile Champions League în acest sezon

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2022, 8:36

Dinamo îl transferă pe Lazare Kupatadze, portar georgian ce a evoluat în preliminariile Champions League în acest sezon

Lazare Kupatadze/ Profimedia

Dinamo îl transferă pe Lazare Kupatadze, un portar georgian ce a evoluat în preliminariile Champions League şi Conference League, alături de Dinamo Batumi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo e pregăteşte de noul sezon de Liga a 2-a, primul din istoria clubului. „Câinii” au un nou antrenor pe bancă, Ovidiu Burcă, şi un nou administrator special, anume Vlad Iacob.

Dinamo îl transferă pe Lazare Kupatadze, portar georgian ce a evoluat în preliminariile Champions League

Lazare Kupatadze este portarul ce se aflî în atenţia „câinilor”. Goalkeeper-ul are 26 de ani, şi până în această vară a evoluat pentru Dinamo Batumi, campioana Georgiei. Echipa a evoluat în preliminariile Champions League în acest sezon, fiind eliminată de Slovan Bratislava, după două reprize de prelungiri. Golul victorios a fost înscris în minutul 120+3, când portarul Kupatadze a ieşit greşit la un corner executat de slovaci.

După eliminarea suferită dramatic în Champions League, Dinamo Batumi a continuat în Conference League, de unde a fost eliminată de Lech Poznan. Polonezii s-au impus cu 5-0, în meciul tur, meci în care portarul dorit de trupa din Ştefan cel Mare a comis mai multe erori. În urma dublei, Lazare Kupatadze şi-a reziliat contractul cu georgienii.

Lazar Kupatadze a evoluat, de-a lungul carierei, chiar şi pentru Saburtalo, formaţie cu care se duealează FCSB în turul doi preliminar din Conference League. De asemenea, portarul are două selecţii şi în naţionala Georgiei.

Reclamă

În această vară, Dinamo a adus patru jucători experimentaţi. Este vorba de Vali Lazăr, Neluţ Roşu, Bogdan Gavrilă şi Vasile Buhăescu.

Ionel Dănciulescu este dorit din nou la Dinamo, după plecarea lui Florin Răducioiu

Ionel Dănciulescu este din nou dorit la Dinamo. Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”, a declarat că l-a contactat pe fostul atacant dinamovist pentru a-i propune o funcţie în conducerea clubului.

„Am vorbit cu Dănciulescu înainte de a prelua funcția. Îl voi căuta în cel mai scurt timp pentru a vedea cum putem colabora.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-aș dori să lucrez cu el. Este foarte experimentat și are un loc special în inima fanilor. Nu am avut timp până acum pentru că au existat chestii urgente de rezolvat la club”, a declarat Vlad Iacob, la Pro Arena.

Totodată, conducătorul lui Dinamo a oferit declaraţii şi în privinţa plecării lui Florin Răducioiu. Vlad Iacob regretă faptul că nu a avut ocazia să lucreze alături de fostul atacant dinamovist, care a demisionat cu puţin înainte de numirea sa în conducere.

„Din păcate, domnul Răducioiu a plecat cu o zi sau două înainte să preiau eu conducerea. Nu am discutat cu el, dar voi încerca”, a mai spus Vlad Iacob, pentru aceeaşi sursă.

Dinamo și-a găsit stadion pentru Liga 2

Dinamo și-a găsit stadion pentru meciurile din Liga a 2-a. Vlad Iacob, noul administrator special, a anunțat că echipa din „Ștefan cel Mare” va juca pe „Arcul de Triumf” în sezonul viitor, după ce va începe procesul de demolare a arenei din „Groapă”.

În plus, oficialii lui Dinamo iau în calcul ca derby-ul cu CSA Steaua, din septembrie, să se joace pe Arena Națională. Totul depinde de interesul pe care fanii „alb-roșii” îl vor manifesta la meciurile din debutul sezonului.

„Din ce știu, demolarea stadionului Dinamo va începe în luna octombrie a acestui an. Va fi scoasă la licitație proiectarea noului stadion în viitorul foarte apropiat. Sper să fie finalizat până în 2024.

Arena nu va fi cea mai mare problemă a lui Dinamo, pentru că până atunci putem juca pe stadionul ‘Arcul de Triumf’ și pentru meciurile importante, de ce nu, pe Arena Națională.

Reclamă

La tragerea la sorți am avut noroc. Vom juca pe teren propriu cu Steaua. Dacă audiența va fi bună la meciurile de acasă, vom face tot posibilul să jucăm pe Arena Națională meciul cu Steaua”, a spus Vlad Iacob, pentru Pro Arena.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și