Închide meniul
VIDEO

Se putea şi mai rău pentru CFR Cluj. Gol din corner în minutul 120+3, la un alt meci din preliminariile Champions League

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2022, 12:41

Se putea şi mai rău pentru CFR Cluj. Gol din corner în minutul 120+3, la un alt meci din preliminariile Champions League

Gol marcat din corner, în minutul 120+3

Jucătorii lui Slovan Bratislava, sărbătorind calificarea/ Facebook Slovan Bratislava

Se putea mai rău pentru CFR Cluj, aşa cum o arată golul marcat din corner în minutul 120+3, la meciul dintre Dinamo Batumi şi Slovan Bratislava. Oaspeţii s-au impus după un final de infarct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Batumi, formaţie din Georgia, a fost eliminată de Slovan Bratislava, după 0-0, în tur, şi 2-1 în retur. Deşi meciul părea că se îndreaptă către loviturile de departajare, slovacii au obţinut calificarea în extrem.

Se putea şi mai rău pentru CFR Cluj. Gol din corner în minutul 120+3, la un alt meci din Champions League

Dinamo Batumi şi Slovan Bratislava s-au duelat în primul tur preliminar de Champions League. După 0-0 în tur, în Slovacia, pe terenul georgienilor a fost tot acelaşi scor după 90 de minute. În reprizele de prelungiri, primii care au înscris au fost jucătorii de la Dinamo, urmând ca finalul să le aparţină slovacilor, cu două goluri marcate în 8 minute.

În minutul 120+3, Vladimir Weiss a avut o execuţie fantastică, din corner, şi le-a obţinut calificarea colegilor săi. Slova Bratislava se va duela cu Ferencvaros, în turul secund preliminar de Champions League, care a trecut de Tobol, formaţie din Kazahstan.

Reclamă

CFR Cluj – FC Pyunik 2-2 (3-4 d.l.d.). Campioana României, eliminată în primul tur din UEFA Champions League

După 0-0 la Erevan, CFR Cluj era obligată să o învingă pe FC Pyunik în Gruia. Campioana României a deschis scorul după doar șase minute, prin Nana Boateng, care a înscris cu capul după o fază fixă.

Au continuat să curgă ocaziile la poarta lui Pyunik, iar presiunea CFR-ului a fost fructificată în minutul 27, când a marcat Adrian Păun. Reușita a fost însă anulată pentru ofsaid. Păun se afla în spatele porții celor de la FC Pyunik în momentul când Nana Boateng a lovit mingea, astfel că decizia tușierului este corectă.

În repriza a doua, CFR Cluj a scăzut ritmul și a fost taxată. În minutul 90, la un corner, Zoran Gajic a sărit mai bine decât toți fundașii lui Petrescu și l-a învins pe Bălgrădean.

Reclamă 4 / 0/3

În prelungiri, Petrila a marcat pentru 2-1 în minutul 94, dar emoțiile au continuat pentru campioana României. Pyunik a primit penalty în minutul 107 după o gafă a lui Burcă. Din fericire pentru CFR, Cristi Bălgrădean a apărat șutul lui Hovhannes Harutyunyan.

Când CFR Cluj a crezut că a obținut calificarea, FC Pyunik a produs al doilea cutremur în Gruia. În minutul 119, același Zoran Gajic a împins balonul în poartă, după o respingere greșită a lui Bălgrădean, și a trimis meciul în prelungiri.

La penalty-uri, au ratat Claudiu Petrila și Mario Camora. Armenii au transformat toate loviturile, iar campioana României a fost eliminată din preliminariile Champions League în turul 1.

Dan Petrescu, la pământ după eliminarea-șoc a CFR-ului din turul 1 al UEFA Champions League

Dan Petrescu spune că este blestemat când ajunge la loviturile de departajare:

„Foarte greu de înțeles ce s-a întâmplat. Băieții s-au bătut, au încercat, a fost un meci echilibrat. Au ratat (n.r. – FC Pyunik) și un penalty la 2-1, credeam că acolo s-a terminat meciul. E greu să îmi găsesc cuvintele. Sunt foarte supărat, cred că e cea mai mare dezamăgire a mea la CFR Cluj. N-am pierdut, a fost 0-0 si 2-2, dar… la penalty-uri n-am câștigat în viata mea un meci, parcă sunt blestemat!

S-au accidentat Kolinger și Mistrati în dimineața meciului. La 2-1 nu mă gândeam că mai pot să egaleze, cu atât mai mare e dezamăgirea. Încă o dată s-a demonstrat că fotbalul e imprevizibil. E cea mai dureroasă înfrângere a mea în cupele europene. Nici la Urziceni n-am pățit așa ceva”, a declarat Dan Petrescu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și