Închide meniul

Dinamo joacă în primul meci al noului sezon al Ligii 2! Când se dispută CSA Steaua – Metaloglobus Bucureşti

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iulie 2022, 18:19

Dinamo joacă în primul meci al noului sezon al Ligii 2! Când se dispută CSA Steaua – Metaloglobus Bucureşti

Fanii lui Dinamo au fost extrem dezamăgiţi după retrogradarea echipei în Liga 2

Coregrafie a suporterilor lui Dinamo / Hepta

Dinamo joacă în primul meci al noului sezon al Ligii 2! Elevii lui Ovidiu Burcă vor juca primul meci din istorie din Liga 2 joi, 4 august, de la ora 18.00, cu Progresul Spartac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani şi încearcă, încă din primul sezon în Liga 2, să atace promovarea. Dinamo joacă în primul meci la sezonului din Liga 2.

Dinamo joacă în primul meci al noului sezon al Ligii 2

Joi, 4 august 2022, ora 18:00

Vineri, 5 august 2022, ora 17:00

Sâmbătă, 6 august 2022, ora 11:00

Reclamă

Sâmbătă, 6 august 2022, ora 11:30

Marți, 9 august 2022, ora 20:30

Prima fază a competiţiei, la care vor participa 20 de echipe, va consta într-un sezon regular, doar tur, cu un total de 19 etapea doua fază a competiţiei va consta într-un play-off şi un play-out.

Reclamă 4 / 0/3

La play-off vor participa primele şase clasate, iar la play-out celelalte 14 echipe rămase, împărţite în două grpe, A şi B, cu câte şapte echipe fiecare.

Play-off-ul se va disputa în formatul tur-retur, cu un total de 10 etape, în timp ce play-out-ul se va disputa într-un singur tur, cu un total de 7 etape.

Cum va arăta sezonul 2022-2023 din Liga 2

  • În ceea ce priveşte retrogradarea, din fiecare grupă a play-out-ului vor retrograda direct echipele clasate pe locurile 6 şi 7, în timp ce ocupantele locului 5 din fiecare grupă vor juca un meci de baraj în dublă manşă pentru menţinerea în Liga 2 Casa Pariurilor. Echipa gazdă din manşa tur a barajului va fi echipa din grupa A.
  • Dacă se retrag echipe în timpul sezonului regular, numărul de retrogradate se va micşora corespunzător, însă împărţirea în cele două grupe se va face în acelaşi mod, luând în considerare locurile echipelor retrase ca fiind ultimele.
  • În ceea ce priveşte ordinea retrogradării în Liga 3, aceasta este dată în primul rând de poziţia ocupată la finalul play-out-ului, iar apoi, în cazul a două echipe aflate pe acelaşi loc în grupe diferite, de punctele acumulate la final de play-out.

Dinamo și-a găsit stadion pentru Liga 2! Unde ar urma să se dispute derby-ul cu CSA Steaua

Dinamo și-a găsit stadion pentru meciurile din Liga a 2-a. Vlad Iacob, noul administrator special, a anunțat că echipa din „Ștefan cel Mare” va juca pe „Arcul de Triumf” în sezonul viitor, după ce va începe procesul de demolare a arenei din „Groapă”.

Dinamo se pregătește pentru primul sezon în eșalonul secund din istoria clubului.

Vlad Iacob, numit recent în funcția de administrator special al clubului, a lămurit problema stadionului. Noul conducător al „câinilor” a precizat că echipa sa va începe stagiunea în „Ștefan cel Mare”, urmând ca din toamnă se se mute pe „Arcul de Triumf”.

În plus, oficialii lui Dinamo iau în calcul ca derby-ul cu CSA Steaua, din septembrie, să se joace pe Arena Națională. Totul depinde de interesul pe care fanii „alb-roșii” îl vor manifesta la meciurile din debutul sezonului.

„Din ce știu, demolarea stadionului Dinamo va începe în luna octombrie a acestui an. Va fi scoasă la licitație proiectarea noului stadion în viitorul foarte apropiat. Sper să fie finalizat până în 2024.

Reclamă

Arena nu va fi cea mai mare problemă a lui Dinamo, pentru că până atunci putem juca pe stadionul ‘Arcul de Triumf’ și pentru meciurile importante, de ce nu, pe Arena Națională.

La tragerea la sorți am avut noroc. Vom juca pe teren propriu cu Steaua. Dacă audiența va fi bună la meciurile de acasă, vom face tot posibilul să jucăm pe Arena Națională meciul cu Steaua”, a spus Vlad Iacob, pentru Pro Arena.

Vlad Iacob a explicat că a discutat cu Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, și l-a asigurat că Dinamo își va achita datoriile către ANAF pentru a primi „undă verde” să joace pe „Arcul de Triumf”.

„Dinamo va avea un certificat fiscal cu zero datorii către ANAF, în cel mai scurt timp, și va putea din punct de vedere legal să evolueze acolo. Cred că domnul Petrache a făcut această declarație înainte ca noua conducere, din care fac și eu parte, să preia clubul Dinamo.

Am discutat deja cu domnul Alin Petrache despre programul meciurilor, despre numărul de meciuri care ar trebui disputat acolo și dumnealui a fost deschis să sprijine clubul Dinamo pentru a juca acolo”, a mai spus Vlad Iacob.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și