Închide meniul

Dinamo, prima victorie cu Ovidiu Burcă pe bancă! „Câinii” au câștigat la limită amicalul cu echipa din Liga a 3-a

Cosmin Cioboată Publicat: 23 iulie 2022, 13:15

Reclamă
Dinamo, prima victorie cu Ovidiu Burcă pe bancă! „Câinii au câștigat la limită amicalul cu echipa din Liga a 3-a

Dinamo a câștigat amicalul cu CSO Plopeni

Dinamo a câștigat amicalul cu CSO Plopeni / Youtube SportonlinePH

Dinamo a obținut prima victorie cu Ovidiu Burcă pe banca tehnică. Formația din „Ștefan cel Mare” s-a impus la limită, scor 2-1, în meciul amical cu CSO Plopeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se pregătește pentru primul sezon din Liga a 2-a din istoria clubului. „Câinii” au disputat o nouă partidă amicală astăzi, în deplasare, cu Plopeni. A fost primul meci al echipei din „Ștefan cel Mare” cu Burcă la cârmă.

Dinamo a obținut prima victorie cu Ovidiu Burcă pe bancă

Vali Lazăr a deschis scorul după numai 4 minute, cu o lovitură de cap din interiorul careului. Dinamo și-a dublat avantajul înainte de pauză. David Țone a reluat în plasă o execuție din centrul careului.

CSO Plopeni a redus din diferență în minutul 77, după o gafă în defensiva „câinilor”. Jami Djegherif, fundașul aflat în probe la Dinamo, a pierdut mingea din postura de ultim apărător, iar gazdele au profitat și au reușit să marcheze.

În cele din urmă, după un final cu emoții, Dinamo a reușit să câștige primul meci amical din această vară.

Reclamă
Reclamă

Echipa de start a lui Dinamo: Eșanu – Buleică, Țone, Dudea, Amzăr – N. Roșu, I. Roșu – Bordușanu, V. Lazăr, A. Bani – Țîră

Rezerve: Onescu, Fara, Moura, M. Dragomir, M. Zamfir, Crețu, C. Ionescu, Florescu, D. Daniel, Jami Djegherif, Guillaume Thiry

Iulian Roșu (25 de ani), Jami Djegherif (23 de ani) și Guillaume Thiry (22 de ani) sunt cei 3 jucători aflați în probe la formația din „Ștefan cel Mare”.

Reclamă

Dinamo a pierdut celelalte 3 partide disputate în perioada de pregătire: cu FCSB 2 Academica Clinceni (1-3), Concordia Chiajna (0-1) și Unirea Slobozia (0-5).

Pentru echipa lui Ovidiu Burcă urmează duelul cu SC Popești-Leordeni, o altă formație care evoluează în Liga a 3-a.

Vasile Buhăescu a semnat cu Dinamo

Vasile Buhăescu a semnat cu Dinamo. Atacantul de 34 de ani este primul transfer făcut în era Ovidiu Burcă. „Câinii” continuă să se întărească înaintea debutului în Liga 2, unde vor juca în premieră.

Vasile Buhăescu a evoluat sezonul trecut la CSA Steaua, în Liga 2. Acesta a marcat 6 goluri în 20 de meciuri.

FC Vaslui, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, ASA Tg. Mureș, CS Mioveni, Olimpia Satu Mare, Juventus București și FC Argeș sunt echipele pentru care a mai evoluat acesta.

„TRANSFER

Vasile Buhăescu la Dinamo 1948

București, 22 iulie 2022. Atacantul Vasile Buhăescu a semnat în urmă cu câteva momente un contract cu Dinamo 1948 și se va alătura lotului pregătit de noul antrenor principal Ovidiu Burcă, a anunțat administratorul special Vlad Iacob pentru paginile oficiale de Facebook și Instagram ale clubului.

În vârstă de 34 de ani, Vasile Buhăescu este, la această oră, unul dintre cei mai prolifici atacanți din Liga 2, cu 73 de goluri marcate în această competiție.

„Sunt foarte fericit că am semnat cu Dinamo și abia aștept să joc în fața extraordinarilor suporteri din Ștefan cel Mare. Îmi doresc a cincea promovare din carieră pentru a readuce acest club acolo unde trebuie să fie!”, a declarat Vasile Buhăescu pentru suflarea dinamovistă.

FC Vaslui, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, ASA Tg. Mureș, CS Mioveni, Olimpia Satu Mare, Juventus București, FC Argeș și CSA Steaua sunt echipele la care a evoluat Vasile Buhăescu.

4 promovări, din Liga 2 în prima divizie, are Vasile Buhăescu în carieră.

Bine ai venit, Vasile Buhăescu!”, a anunţat Dinamo.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și