Închide meniul

Dinamo negociază fuziunea cu un alt club! Ionel Dănciulescu a confirmat discuţiile: „Mă identific cu echipa din Liga 2”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 17 mai 2023, 18:57

Dinamo negociază fuziunea cu un alt club! Ionel Dănciulescu a confirmat discuţiile: Mă identific cu echipa din Liga 2”

Dinamo negociază fuziunea cu un alt club!

Ionel Dănciulescu / Hepta

Dinamo negociază fuziunea cu un alt club cu acelaşi nume. FC Dinamo ar putea fuziona cu CS Dinamo, echipa Ministerului de Interne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Dănciulescu, care are în prezent funcţia de director sportiv la CS Dinamo, a confirmat discuţiile. Dănciulescu a menţionat că el se identifică cu echipa din Liga a 2-a.

Dinamo negociază fuziunea cu un alt club!

Ştiu că domnul preşedinte a avut întâlniri cu oamenii de la Dinamo, de la FC. Noi aşa am vrut să şi facem proiectul de la început. Noi întotdeauna am încercat să ajutăm. Să-i ajutăm pe cei de la FC Dinamo.

La momentul respectiv nu s-a vrut din partea lor, dar noi suntem deschişi la a ajuta echipa de fotbal şi în continuare o vom face.

Din punctul meu ce vedere, mă identific cu echipa din Liga 2. Trebuie să spun lucrul acesta, chiar dacă mă găsesc în momentul de faţă la CS Dinamo.

Reclamă

Acolo am jucat, am făcut performanţă. Aceea e echipa pe care eu o cunosc cu adevărat. Ce va fi în viitor şi dacă va fi o soluţie pentru Dinamo, contopirea acestor două echipe, nu este nici un fel de problema”, a declarat Ionel Dănciulescu, potrivit orangesport.ro.

Noi detalii despre noul stadion al lui Dinamo! Lucian Bode a dezvăluit în ce stadiu se află proiectul

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a oferit noi detalii despre noul stadion al lui Dinamo. Bode speră ca arena să fie cea mai frumoasă din țară. El a subliniat faptul că aceasta va respecta cele mai înalte standarde UEFA.

Ne dorim şi sperăm să fie cel mai frumos stadion din România. Arhitectul a finalizat în urmă cu doar câteva zile proiectul şi am putut să prezentăm azi pentru prima oară macheta, această proiecţie 3D. Acum suntem în linie dreaptă pentru a înainta documentele către Guvern.

Reclamă 4 / 0/3

Urmează apoi Hotărârea de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici, apoi licitaţia pentru demolare pentru că ne dorim ca în luna septembrie să înceapă lucrările de demolare”, a precizat Bode la finalul galei organizate la Ateneul Român din Capitală cu ocazia aniversării a 75 de ani de la înfiinţare a CS Dinamo.

Lucian Bode o vrea pe Dinamo în Liga 1

Ministrul de Interne şi-ar dori ca noul Stadion Dinamo să fie inaugurat de formaţia alb-roşie cu un meci cu Universitatea Craiova.

Iar pentru inaugurare mi-aş dori un meci cu Craiova. Eu am mai spus că din 1984 ţin cu Universitatea Craiova. Ştiu că e atipic ca în Bucureşti un ardelean să ţină cu Universitatea… dar nu mai contează”, a spus zâmbind ministrul.

Lucian Bode speră ca Dinamo să promoveze în Liga 1 la finalul actualului sezon, să iasă din insolvenţă şi în 2026 să poată juca pe noua arenă în cupele europene.

Este important ca Dinamo să ajungă în acest an în Liga I. Pentru că în cursul zilei de azi am avut o discuţie foarte bună cu unul dintre cei care s-au angajat să susţină financiar echipa de fotbal Dinamo, cea care acum e în Liga a II-a. I-am felicitat pentru rezultatul obținut cu CSA.

E foarte important ca Dinamo să iasă din insolvenţă, să îşi rezolve problemele, şi mai târziu să asigurăm pepiniera clubului prin academia cde fotbal şi să fim parteneri în acest proiect Dinamo 2026 când sperăm noi să avem şi echipă de cupe europene şi stadion la cele mai înalte standarde”, a spus Bode.

Reclamă
Recomandări
  • Dinamo negociază fuziunea cu CS Dinamo
  • Echipa aflată în Liga a 2-a şi cea a Ministerului de Interne s-ar putea contopi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și