Închide meniul

Dinamo și-a găsit antrenor! „Câinii” au bătut palma cu noul tehnician, înaintea sezonului din Liga a 2-a

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 iulie 2022, 18:51

Dinamo și-a găsit antrenor! „Câinii au bătut palma cu noul tehnician, înaintea sezonului din Liga a 2-a

Cum se apără Dinamo, după ce fanii au provocat dezastru pe stadionul Arcul de Triumf, la partida cu Sepsi

Fanii lui Dinamo, în timpul unu meci/ Hepta

Dinamo și-a găsit antrenor, cu 3 săptămâni înaintea startului din Liga a 2-a. Potrivit Fanatik, „câinii” au bătut palma cu Ovidiu Burcă, fostul fundaș din „Ștefan cel Mare” din perioada 2002-2005.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo s-a aflat în căutarea unui nou antrenor înaintea primului sezon din Liga a 2-a din istoria clubului.

Dinamo și-a găsit antrenor! Ovidiu Burcă a bătut palma cu trupa din „Ștefan cel Mare”

În cele din urmă, se pare că oamenii de la conducerea clubului din „Ștefan cel Mare” au ajuns la un acord cu Ovidiu Burcă. Conform sursei citate, fostul mijlocaș s-a întâlnit recent și cu suporterii-acționari din DDB, iar discuțiile au avut un deznodământ pozitiv.

Iulian Mihăescu şi Ionel Augustin au stat pe banca lui Dinamo în ultimele săptămâni, însă cei doi nu vor continua la cârma echipei și în Liga a 2-a.

Potrivit playsport.ro, Burcă a mers luni la sediul clubului pentru a negocia cu reprezentanții RTZ și membrii DDB. Ulterior, fostul fundaș a discutat și cu Nicolae Badea.

Reclamă

Instalarea lui Ovidiu Burcă ar urma să fie anunțată oficial în următoarele zile. El și-a început recent cariera de antrenor. După ce a îndeplinit postul de președinte la Rapid, Burcă a fost antrenor la Rapid U19 și Rapid II.

Ultima oară, fostul fundaș s-a aflat pe banca lui CSM Slatina, în perioada septembrie 2021 – iunie 2022.

Ionel Augustin, reacţie vehementă la adresa foştilor jucători de la Dinamo

Ionel Augustin a avut o reacţie vehementă la adresa foştilor jucători de la Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Ionel Augustin l-a avut în vizor pe Cosmin Matei, jucător care s-a despărţit în această vară de Dinamo, semnând cu Sepsi. Mijlocaşul a fost titular în meciul din Supercupa României, cu CFR Cluj, marcând golul egalizator de la sfârşitul primei reprize.

Antrenorul secund al „câinilor” consideră că atitudinea jucătorilor de la Dinamo nu a fost cea corectă, aceştia având un randament mult mai bun după transferurile la alte echipe.

„Toată lumea spune că la Dinamo nu au fost jucători de valoare și au retrogradat echipa. Dar văd că toți și-au găsit echipe bune. Cosmin Matei joacă foarte bine. A dat gol împotriva lui CFR Cluj la primul meci la Sepsi.

Parcă e alt jucător. Parcă la Dinamo nu avea aceeași atitudine. Și nu e numai cazul lui. Mă face să îmi pun multe semne de întrebare acest lucru. Oare de ce?”, a declarat Ionel Augustin, conform Fanatik.

Mulţi dintre jucătorii care au retrogradat cu Dinamo şi-au găsit repede echipe în Superliga. Gabi Torje şi Vlad Morar au semnat cu Farul lui Gică Hagi, iar Mirko Ivanovski şi Christian Irobiso au mers la Petrolul Ploieşti. Totodată, ultimul plecat care şi-a găsit echipă a fost Ricardo Grigore, care va evolua pentru FC U Craiova 1948.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și