Închide meniul

Ionel Augustin, reacţie vehementă la adresa foştilor jucători de la Dinamo: „Mă face să îmi pun multe semne de întrebare”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 iulie 2022, 17:19

Ionel Augustin, reacţie vehementă la adresa foştilor jucători de la Dinamo: „Mă face să îmi pun multe semne de întrebare

Aroganţa "câinilor" a retrogradat-o pe Dinamo în Liga 2

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ionel Augustin a avut o reacţie vehementă la adresa foştilor jucători de la Dinamo. Antrenorul secund al „câinilor” l-a avut în vizor pe Cosmin Matei, jucătorul lui Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se pregăteşte de liga secundă, care va debuta pe 6 august. Iulian Mihăescu şi Ionel Augustin îi pregătesc pe „câini”, după retrogradarea istorică suferită sezonul trecut.

Ionel Augustin, reacţie vehementă la adresa foştilor jucători de la Dinamo

Ionel Augustin l-a avut în vizor pe Cosmin Matei, jucător care s-a despărţit în această vară de Dinamo, semnând cu Sepsi. Mijlocaşul a fost titular în meciul din Supercupa României, cu CFR Cluj, marcând golul egalizator de la sfârşitul primei reprize.

Antrenorul secund al „câinilor” consideră că atitudinea jucătorilor de la Dinamo nu a fost cea corectă, aceştia având un randament mult mai bun după transferurile la alte echipe.

„Toată lumea spune că la Dinamo nu au fost jucători de valoare și au retrogradat echipa. Dar văd că toți și-au găsit echipe bune. Cosmin Matei joacă foarte bine. A dat gol împotriva lui CFR Cluj la primul meci la Sepsi.

Reclamă

Parcă e alt jucător. Parcă la Dinamo nu avea aceeași atitudine. Și nu e numai cazul lui. Mă face să îmi pun multe semne de întrebare acest lucru. Oare de ce?”, a declarat Ionel Augustin, conform Fanatik.

Mulţi dintre jucătorii care au retrogradat cu Dinamo şi-au găsit repede echipe în Superliga. Gabi Torje şi Vlad Morar au semnat cu Farul lui Gică Hagi, iar Mirko Ivanovski şi Christian Irobiso au mers la Petrolul Ploieşti. Totodată, ultimul plecat care şi-a găsit echipă a fost Ricardo Grigore, care va evolua pentru FC U Craiova 1948.

Florin Răducioiu își dă demisia de la Dinamo: „E un capitol închis!”

Florin Răducioiu pleacă de la Dinamo, complet dezamăgit de atitudinea lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului. Fostul internațional a anunțat că își va da demisia de la formația din „Ștefan cel Mare”, unde în ultimele luni a ocupat funcția de team manager.

Reclamă 4 / 0/3

Răducioiu a răbufnit la adresa lui Răzvan Zăvăleanu, dezvăluind că a încercat să-l contacteze timp de o lună, însă totul a fost în zadar.

„Da, de mâine dimineaţă Dinamo e un capitol închis. Mâine îmi dau demisia. Am hotărât după multe tentative ale mele să vorbesc cu Răzvan Zăvăleanu, de a recunostrui echipa şi de a-mi da posibilitatea de a lucra mai mult la Dinamo. Nu mi-a răspuns de o lună de zile la tentativele de a vorbi cu el şi pentru mine a fost o lipsă de respect, faţă de persoana mea, în primul rând.

Am crezut că e vorba despre respect, sinceritate. Sunt foarte dezamăgit de comportamentul dânsului. Să-l întrebaţi pe dânsul de ce a făcut asta. Am încercat să mă implic, să fac mai multe. Dinamo e un capitol închis, cred că am făcut tot ce am putut să salvez clubul cât mi s-a permis să fac.

În afară de lucrurile sportive, e vorba despre respect. Am observat în această lună că nu e respect faţă de persoana mea, cât nu am dat de el. Faţă de persoana mea şi faţă de ce am făcut pentru Dinamo. Fiecare să-şi vadă de drumul lui. Dinamo e un capitol închis. Nu am ce să mai discut.

M-am întâlnit cu el o dată la Marriot și i-am explicat ce planuri am în Liga 2, după care m-am întâlnit cu asistentul lui, Claudiu, şi nici până acum nu am primit răspuns la ce am cerut. Nu e respect faţă de persoana mea. Sunt dezamăgit de comportamentul dânsului, dar tăcerea lor e un răspuns pentru mine. E un capitol închis. Mâine îmi dau demisia”, a spus Florin Răducioiu, pentru orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și