Închide meniul

Dinamo – Slobozia 1-0. A treia victorie reușită de „câini” în Liga 2! Pe ce loc a urcat echipa lui Ovidiu Burcă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 octombrie 2022, 18:50

Dinamo – Slobozia 1-0. A treia victorie reușită de „câini în Liga 2! Pe ce loc a urcat echipa lui Ovidiu Burcă

Dinamo, tot mai aproape de lupta pentru play-off

Jucătorii lui Dinamo şi antrenorul Ovidiu Burcă, în timpul unei partide / Facebook Dinamo Bucureşti

Dinamo – Slobozia 1-0. „Câinii” au obținut a treia victorie a sezonului în Liga 2. Alexandru Pop a înscris golul care i-a adus cele trei puncte echipei lui Ovidiu Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui succes, Dinamo a urcat pe locul 15 în eșalonul secund. A fost prima victorie pentru dinamoviști după cinci înfrângeri în ultimele șase runde.

Dinamo – Slobozia 1-0

Min 90: Final de meci! Dinamo s-a impus cu 1-0.

Min. 84: Dinamo a rămas în inferioritate numerică, după ce Iulian Roşu a fost eliminat.

Min. 38: Dinamo – Slobozia 1-0. Alexandru Pop a deschis scorul pentru „câini”.

Reclamă

Min. 1: Începe meciul de la Giurgiu, dintre Dinamo şi Slobozia. Înaintea fluierului de start, cele două echipe au ţinut un moment de reculegere în memoria lui Cătălin Hîldan, cel care a decedat în urmă cu 22 de ani.

Echipele de start:

Dinamo: Dujmovic – Gabriel Moura, Răzvan Patriche, Deniz Giafer, Costin Amzăr – Gorka Larrucea, Neluț Roșu – Antonio Bordușanu, Ahmed Bani, Lamine Ghezali – Alexandru Pop
Rezerve: Ștefan Fara, Quentin Bena, Alin Dudea, Iulian Roșu, Cătălin TÎră, Dani Iglesias, Valentin Borcea, Alin Șerban, Cristian Delciu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Reclamă 4 / 0/3

Unirea Slobozia: Mario Contra – Florinel Ibrian, Ionuț Dinu, Antonio Perju, Marius Boțogan – Ionuț Coadă, Mihai Silaghi, Antonio Cruceru, Constantin Toma – Serges Ekollo, Christ Afalna
Rezerve: Ștefan Ciupercă, Raul Bolohan, Levy Ben, Mihăiță Lemnaru, Denis Golda, Cristian Dorobanțu, Marius Ciobanu, Gabriel Lazăr, Ciprian Rus
Antrenor: Costel Enache

Știrea inițială

Dinamo va avea o misiune dificilă în faţa celor de la Slobozia. Trupa lui Costel nache se află pe locul şase în clasament, cu 14 puncte, obţinute după şapte partide disputate.

„Câinii” au obţinut doar şase puncte, în primele şapte runde. Dinamo le-a învins doar pe Progresul Spartac şi pe Concordia Chiajna, pe ambele la limită, scor 1-0.

Fanii lui Dinamo pregătesc un moment special în memoria lui Cătălin Hîldan

Fanii lui Dinamo pregătesc un moment special în memoria lui Cătălin Hîldan, la partida cu Unirea Slobozia. „Câinii” îi vor aduce un omagiu „Unicului Căpitan”, la 22 de ani distanţă de la moartea acestuia.

Jucătorii lui Dinamo vor îmbrăca un echipament negru complet, cu chipul lui Cătălin Hîldan, pentru partida cu cei de la Slobozia. Echipamentul va fi scos la licitaţie de către DDB imediat după meci, în încercarea fanilor de a aduce un suflu financiar clubului.

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, le-a cerut fanilor să se mobilizeze la meciul cu Unirea Slobozia, pentru a aduce un omagiu lui Cătălin Oprişan.

Reclamă

„Au trecut 22 de ani de când orice început de octombrie ne duce pe noi, dinamoviștii, cu gândul la o zi neagră, sumbră, așa cum au fost și ultimii ani ai clubului nostru. Pe 5 octombrie 2000 ne-am pierdut Unicul Căpitan și probabil că unii dintre noi și-au pierdut speranța.

Aveți încredere, câinilor, că vom face un Dinamo mai mare ca oricând, pentru Cătălin, pentru generațiile următoare, pentru ca el, de acolo, din ceruri, să fie mândru de moștenirea lui. Clubul are nevoie de voi mai mult ca oricând, iar Cătălin merită prezența voastră în număr cât mai mare.

Vă aștept la Giurgiu alături de cei care l-au prețuit mereu – de peluza lui – să-l omagiem așa cum se cuvine și totodată să mai punem o piatră la edificiul unui mare Dinamo”, a declarat Vlad Iacob, pentru pagina de Facebook a clubului.

Cătălin Hîldan a decedat pe 5 octombrie 2000, în timpul unui amical pe care Dinamo îl disputa la Olteniţa. Fostul mijlocaş avea 24 de ani când a suferit un stop cardiac chiar pe teren.

Recomandări
  • Dinamo – Slobozia 1-0
  • Trupa lui Ovidiu Burcă a urcat pe locul 15 în clasament

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și