Închide meniul

Fanii lui Dinamo pregătesc un moment special în memoria lui Cătălin Hîldan. Anunţul făcut de oficialii „câinilor”, înaintea meciului cu Unirea Slobozia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 septembrie 2022, 19:46

Fanii lui Dinamo pregătesc un moment special în memoria lui Cătălin Hîldan. Anunţul făcut de oficialii „câinilor, înaintea meciului cu Unirea Slobozia

Fanii lui Dinamo pregătesc un moment special în memoria lui Cătălin Hîldan, la meciul cu Unirea Slobozia

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Andreea Alexandru / MEDIAFAX FOTO

Fanii lui Dinamo pregătesc un moment special în memoria lui Cătălin Hîldan, la partida cu Unirea Slobozia. „Câinii” îi vor aduce un omagiu „Unicului Căpitan”, la 22 de ani distanţă de la moartea acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se va duela cu Unirea Slobozia, în etapa a opta din Liga a 2-a. Meciul va avea loc pe arena din Giurgiu, marţi, de la ora 17:00, în format live score, pe AS.ro.

Fanii lui Dinamo pregătesc un moment special în memoria lui Cătălin Hîldan, la partida cu Unirea Slobozia

Jucătorii lui Dinamo vor îmbrăca un echipament negru complet, cu chipul lui Cătălin Hîldan, pentru partida cu cei de la Slobozia. Echipamentul va fi scos la licitaţie de către DDB imediat după meci, în încercarea fanilor de a aduce un suflu financiar clubului.

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, le-a cerut fanilor să se mobilizeze la meciul cu Unirea Slobozia, pentru a aduce un omagiu lui Cătălin Oprişan.

„Au trecut 22 de ani de când orice început de octombrie ne duce pe noi, dinamoviștii, cu gândul la o zi neagră, sumbră, așa cum au fost și ultimii ani ai clubului nostru. Pe 5 octombrie 2000 ne-am pierdut Unicul Căpitan și probabil că unii dintre noi și-au pierdut speranța.

Reclamă

Aveți încredere, câinilor, că vom face un Dinamo mai mare ca oricând, pentru Cătălin, pentru generațiile următoare, pentru ca el, de acolo, din ceruri, să fie mândru de moștenirea lui. Clubul are nevoie de voi mai mult ca oricând, iar Cătălin merită prezența voastră în număr cât mai mare.

Vă aștept la Giurgiu alături de cei care l-au prețuit mereu – de peluza lui – să-l omagiem așa cum se cuvine și totodată să mai punem o piatră la edificiul unui mare Dinamo”, a declarat Vlad Iacob, pentru pagina de Facebook a clubului.

Cătălin Hîldan a decedat pe 5 octombrie 2000, în timpul unui amical pe care Dinamo îl disputa la Olteniţa. Fostul mijlocaş avea 24 de ani când a suferit un stop cardiac chiar pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, anunţ despre situaţia clubului

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, anunţ despre situaţia clubului. Acesta a spus că fără susţinerea suporterilor, clubul risca să ajungă în Liga 4 sau chiar în faliment. Vlad Iacob speră ca până la finalul anului la Dinamo să vină un investitor.

„Fără susținerea programului DDB, clubul nu ar mai fi existat sau ar fi ajuns în Liga 4.

Ar fi o situație fără precedent, dar știu că suporterii sunt deschiși să primească un investitor puternic dacă și când va fi cazul. Există discuții în continuare, am încredere că situația se va rezolva până la finalul acestui an”

Cred că este un lucru bun. Până la urmă Asociația suporterilor, din diverse considerente, a fost singurul finanțator activ în ultimii ani de la Dinamo. Sursele de finanțare din Liga 1 au fost drepturile TV și parteneriatele comerciale, însă ajutorul fanilor a fost esențial”, a spus Vlad Iacob la sport.ro.

Veste-şoc pentru Dinamo! Nicolae Badea se retrage din programul DDB

Fanii lui Dinamo au primit vestea că Nicolae Badea îşi va retrage sprijinul financiar oferit programului DDB. „Câinii” au fost astfel luaţi prin surprindere, în condiţiile în care omul de afaceri a ajutat constant echipa din punct de vedere financiar.

Nicolae Badea a comentat decizia de a se retrage, fiind convins că locul său va fi luat repede de un alt dinamovist dispus să ajute clubul. Acesta a dat de înţeles, totodată, că unele decizii ale fanilor l-au dezamăgit.

Da, e adevărat, mă retrag din Programul DDB ! Sunt sigur că vor veni în locul meu alți dinamoviști care să construiască un viitor mai bun acestei grupări. Eu mă opresc aici!

Reclamă

Am achitat în avans cotizația VIP pe tot anul, sper să le folosească mica mea contribuție. Programul DDB a avut multe momente când merită aplauze, dar și acțiuni mai puțin inspirate… Le urez mult succes!”, a declarat Nicolae Badea, pentru Fanatik.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și