Închide meniul

Dinamo trebuie să-l despăgubească pe Dario Bonetti! „Câinii”, de la „nu avem de ce să ne facem griji”, la plata a zeci de mii de euro

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 iulie 2022, 13:52

Dinamo trebuie să-l despăgubească pe Dario Bonetti! „Câinii, de la „nu avem de ce să ne facem griji, la plata a zeci de mii de euro

Dario Bonetti a câştigat procesul cu Dinamo

Dario Bonetti, în timpul unui meci / Hepta

Dinamo trebuie să-l despăgubească pe Dario Bonetti, după ce l-a dat afară anul trecut, în septembrie. „Câinii” au ajuns de la „nu avem de ce să ne facem griji” la a fi nevoiţi să plătească zeci de mii de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonetti a plecat în Italia la scurt timp după umilinţa din „Derby de România”, 0-6 cu FCSB. Antrenorul „câinilor” a fost acuzat atunci de Iuliu Mureșan că lipseşte nemotivat şi că există riscul să îi fie „rupt” unilateral contractul, ceea ce s-a și întâmplat.

Dinamo trebuie să-l despăgubească pe Dario Bonetti

Reprezentanţii lui Bonetti au dat-o în judecată pe Dinamo şi au câştigat. Rezilierea contractului a fost una abuzivă, astfel că gruparea din Ştefan cel Mare trebuie să plătească 48.000 de euro, reprezentând opt salarii restante, din perioada septembrie 2021 – mai 2022, dar şi 1.567 de lei, bilete de avion, potrivit gsp.ro.

În ultimul mandat al lui Bonetti, Dinamo a câştigat doar două meciuri. În rest, „câinii” au avut şase înfrângeri în care nu au marcat niciun gol.

Dinamo râdea de Dario Bonetti

Dario Bonetti a dat-o în judecată pe Dinamo, dar „câinii” râd de italian. Iuliu Mureșan, președintele grupării din Ștefan cel Mare, nu îşi făcea griji atunci.

Reclamă

Dinamo nu își face griji după ce Dario Bonetti a dat-o în judecată. „Câinii” sunt acoperiți de legea potrivit căreia o societate poate rezilia orice contract fără compensații în primele 60 de zile de la intrarea în insolvență.

„Da, așa este, Dario Bonetti ne-a dat în judecată! Dar, noi nu avem de ce să ne facem griji. Pentru că nu Dinamo l-a dat afară pe Bonetti, ci firma de insolvență, nu și de administratorul judiciar. El a reclamat acest caz la judecătorul sindic. Deci, nu este grija noastră ce face domnul Bonetti”, a declarat Iuliu Mureșan pentru digisport.ro.

Dario Bonetti a făcut scandal după ce a fost dat afară de la Dinamo

Italianul Dario Bonetti contraatacă după ce a fost dat afară şi contestă tot ceea ce s-a întâmplat prin avocaţi. Reprezentanţii acestuia spun că rezilierea contractului a fost una abuzivă.

Reclamă 4 / 0/3

„Astăzi, colegul meu din București, Gianluca Carlesso, a trimis un răspuns pentru Dinamo în care contestăm rezilierea contractului, pe care o considerăm ilegală în baza Legii 85/2014 (n.r. – legea insolvenței) și, de asemenea, pentru că motivele medicale (n.r. – infectat cu COVID) reprezintă o cauză justificată de absență a antrenorului. Rezilierea este abuzivă”, a transmis Anna Maria, conform gsp.ro.

Mai mult, soţia italianului Dario Bonetti a vorbit şi despre starea de sănătate a antrenorului care s-a infectat cu COVID. „Se tratează și va fi disponibil să-și reia munca în momentul în care va fi sănătos. Deocamdată este bolnav. Există posibilitatea ca Dinamo, în acte, să aibă doi antrenori”, a mai transmis soția antrenorului, conform sursei citate.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și