Închide meniul

Dinamo – Unirea Dej 2-3. Trupa lui Ovidiu Burcă a suferit o nouă umilință și a ajuns la 3 înfrângeri în Liga a 2-a

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 august 2022, 13:31 / Actualizat: 15 ianuarie 2024, 23:02

Dinamo – Unirea Dej 2-3. Trupa lui Ovidiu Burcă a suferit o nouă umilință și a ajuns la 3 înfrângeri în Liga a 2-a

Dinamo, explicaţii halucinante după Dinamo - Viitorul Pandurii 2-0

Ovidiu Burcă/ Facebook Dinamo Bucureşti

Dinamo a fost învinsă de Unirea Dej, scor 2-3, în etapa a 4-a din Liga a 2-a. Coșmarul pare că nu se mai termină pentru trupa din „Ștefan cel Mare”. După retrogradarea istorică din Liga 1, Dinamo suferă umilință după umilință și în eșalonul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa pregătită de Ovidiu Burcă a ajuns la 3 înfrângeri în primul sezon de Liga a 2-a din istoria clubului. După Oțelul Galați și Viitorul Tg. Jiu, Dinamo a fost învinsă și de Unirea Dej.

Dinamo – Unirea Dej 2-3. „Câinii”, în cădere liberă în Liga a 2-a

FINAL. Dinamo – Unirea Dej 2-3. „Câinii” au fost învinși în etapa a 4-a din Liga a 2-a și au ajuns la 3 înfrângeri. Echipa lui Burcă a suferit teribil în faza defensivă, iar oaspeții au profitat din plin și au lovit de 3 ori în meciul de la Clinceni. Dinamo se află pe locul 17, cu numai 3 puncte acumulate.

Min 77: GOOL Unirea Dej! Alexandru Pop a marcat pentru Unirea Dej.

Min 73: GOOL Dinamo! Alexandru Pop a egalat pentru Dinamo

Reclamă

Min 58. GOL Unirea Dej! Oaspeții au preluat din nou conducerea pe tabelă, la numai 4 minute după ce Dinamo reușise să egaleze. Cocian a reușit „dubla”, cu o reluare cu latul din interiorul careului, după o centrare venită din partea stângă.

Unirea Dej a preluat din nou conducerea / Captură Orangesport

Min 54. GOL Dinamo! Pop a reluat cu capul în plasă, după o ieșire eronată a portarului de la Unirea Dej și o dezorganizare totală în apărare.

Dinamo a egalat la Clinceni / Captură Orangesport

Min 31. GOL Unirea Dej! Ardelenii au deschis scorul la Clinceni, prin Angelo Cocian! Greșeli în lanț în apărarea lui Dinamo. Patriche a înălțat eronat o minge în prejma propriului careu, încercând să degajeze. Bena, colegul său din apărare, a ezitat să respingă cu capul, iar mingea a fost recuperată de Alex Pop, care i-a pasat lui Cocian. Atacantul Unirii Dej a finalizat cu un șut la colțul lung, fără speranțe pentru Dujmovic.

Reclamă 4 / 0/3
Dinamo, condusă de Unirea Dej
Dinamo, condusă de Unirea Dej / Captură Orangesport
Dinamo, condusă de Unirea Dej / Captură Orangesport
Dinamo, condusă de Unirea Dej / Captură Orangesport

Min 1. A început meciul de la Clinceni!

Update 11.00: Au apărut echipele de start:

Dinamo: Dujmovic – Moura, Patriche, Bena, Amzăr – Iglesias, Roșu – Bordușanu, Ghezali, Lazăr – Buhăescu

Rezerve: Oncescu – Țone, Dudea, Ionescu, Bani, Giafer, Șerban, Buleică, Pop

Antrenor: Ovidiu Burcă

Unirea Dej: Răilean – Maftei, Pop, Burdeț, Roș – Militaru, Kereki, Adrian Pop – Blaj, Alex Pop, Angelo Cocian

Rezerve: Chindriș – Pop, Chira, Călugăr, Fulga, Vlad, Vomir, Frăsineanu, Greu

Antrenor: Dragoș Militaru

Reclamă

„Câinii” au început primul sezon din Liga a 2-a cu o victorie în fața Progresului Spartac, scor 1-0, apoi situația s-a înrăutățit. Dinamo a fost învinsă de Oțelul Galați, scor 1-3, și Viitorul Tg. Jiu, scor 0-2, coborând pe locul 15.

Dacă până acum a jucat numai în a doua parte a zilei, Dinamo se va lovi astăzi de o premieră dureroasă. Meciul cu Unirea Dej va fi primul disputat de formația alb-roșie la primele ore ale dimineții. Partida se va juca de la ora 11:30 la Clinceni, actuala „casă” a lui Dinamo în contextul în care stadionul din „Ștefan cel Mare” urmează să fie demolat.

Unirea Dej, adversara de astăzi a „câinilor”, se află pe locul 6 după primele 3 runde. Ardelenii au câștigat duelurile cu Csikszereda, scor 2-1, și Dumbrăvița, scor 2-1, apoi au fost învinși de Poli Iași, scor 1-2.

Meciul de la Clinceni va reprezenta prima confruntare directă dintre Dinamo și Unirea Dej.

Dinamo i-a adus întăriri lui Ovidiu Burcă! Gorka Larrucea a semnat cu „câinii”

Dinamo i-a adus întăriri lui Ovidiu Burcă. Gorka Larrucea, mijlocaş cu aproape 200 de meciuri în Spania, este ultimul transfer realizat de „câini”. Acesta a fost prezentat oficial de gruparea din Ştefan cel Mare.

„Câinii” continuă campania de transferuri pentru promovarea în Liga 1. În vârstă de 29 de ani, Gorka Larrucea a semnat oficial cu Dinamo. La noua echipă, mijlocaşul va purta numărul 88.

„TRANSFER. Gorka Larrucea la Dinamo 1948

Mijlocașul central Gorka Larrucea, ultima oară la SD Amorebieta, în liga secundă a campionatului spaniol, a semnat un contract cu Dinamo 1948 și va intra de astăzi în programul de pregătire al echipei noastre, a anunțat administratorul special Vlad Iacob prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram ale clubului.

Născut în Spania, la Barakaldo, pe 24 februarie 1993, Gorka Larrucea a jucat 20 de meciuri pentru SD Amorebieta în Segunda Division, sezonul trecut, marcând un gol în meciul de pe teren propriu cu Sporting Gijon, 1-1.

SD Gernika Club (2013-2019), Real Union (2019-2020) și SD Amorebieta (2020-2022) sunt echipele la care a evoluat Gorka Larrucea.

197 de meciuri, 15 goluri și 6 pase decisive a adunat Gorka Larrucea în carieră, LaLiga 2, Cupa Spaniei și a treia divizie a campionatului iberic.

88 este numărul oficial de joc al lui Gorka Larrucea la Dinamo 1948″, a anunţat Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și