Închide meniul

Dorinel Munteanu a trecut la ameninţări după Oţelul Galaţi – Poli Iaşi 0-0: „Vom lua o decizie!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 august 2022, 16:32

Dorinel Munteanu a trecut la ameninţări după Oţelul Galaţi – Poli Iaşi 0-0: „Vom lua o decizie!

Dorinel Munteanu este contestat de o parte a fanilor dinamovişti

Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat jucător al naţionalei/ Hepta

Dorinel Munteanu a trecut la ameninţări după Oţelul Galaţi – Poli Iaşi 0-0, din prima etapă a Ligii 2. Dorinel Munteanu şi-a criticat jucătorii pentru atitudinea pe care au avut-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu spune că se vor lua măsuri în privinţa unor jucători. Pentru Oţelul urmează partida cu Dinamo.

Dorinel Munteanu a trecut la ameninţări după Oţelul Galaţi – Poli Iaşi 0-0

Nu sunt mulțumit nici de joc, nici de rezultat. Am pregătit altfel meciul. Chiar dacă suntem o echipă nou-promovată, mi-aș fi dorit să ne prezentăm altfel. Am avut în față o formație cu experiență în Liga 2, dar așteptam altceva de la jucătorii mei.

Majoritatea au corespuns, dar unii nu. Mă gândesc la ceea ce trebuie să fac pe viitor ca să mulțumim publicul și să câștigăm puncte, mai ales pe teren propriu.

Au fost jucători care m-au mulțumit, au făcut foarte multe, dar și câțiva jucători în privința cărora vom lua o decizie în această săptămână. Timpul este contra mea, vreau să mă prezint altfel la meciul cu Dinamo.

Reclamă

Jucătorii nu au fost apăsați în vreun fel, am spus că eu sunt responsabil pentru rezultatele negative. Unii dintre jucători trebuie să se trezească, să facă mai mult pentru această echipă. Nu merge așa„, a spus Dorinel Munteanu, la finalul partidei Oțelul Galați – Poli Iași, conform digisport.ro.

Rezultatele zilei Liga 2

Rezultate înregistrate în meciurile disputate, sâmbătă, în prima etapă din Liga 2:

Tot sâmbătă, de la ora 18.00, se dispută meciul Politehnica Timişoara – Unirea Constanţa.

Reclamă 4 / 0/3

Partida CSA Steaua – Metaloglobus Bucureşti este programată la 9 august.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și