Închide meniul

Dorinel Munteanu, criză de nervi după Poli Iași – Oțelul 2-0: „Președintele lor a anunțat că vrea să intre cu Dinamo braț la braț, asta e dilema mea”

Sebastian Cristian Publicat: 2 mai 2023, 20:23

Dorinel Munteanu, criză de nervi după Poli Iași – Oțelul 2-0: Președintele lor a anunțat că vrea să intre cu Dinamo braț la braț, asta e dilema mea”

Dorinel Munteanu, după ce a "deraiat-o" pe CFR Cluj cu nou-promovata Oţelul

Dorinel Munteanu, în timpul unui interviu / Captură Digi Sport

  • Dorinel Munteanu, criză de nervi după Poli Iași – Oțelul 2-0
  • „Președintele lor a anunțat că vrea să intre cu Dinamo braț la braț, asta e dilema mea”

Dorinel Munteanu a făcut o criză de nervi după Poli Iași – Oțelul 2-0. Antrenorul gălățenilor are semne de întrebare în privința luptei la promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Poli Iași a reușit promovarea, Oțelul Galați, Dinamo și Gloria Buzău se luptă pentru al doilea loc direct promovabil, dată fiind situația celor de la CSA Steaua.

Dorinel Munteanu, criză de nervi după Poli Iași – Oțelul 2-0: „Președintele lor a anunțat că vrea să intre cu Dinamo braț la braț, asta e dilema mea”

În acest context, Dorinel Munteanu se teme că Poli Iași, deja promovată, nu va mai juca la capacitate maximă în restul partidelor din acest sezon, favorizându-le astfel pe contracanditatele Oțelului la promovare.

Reclamă

„La început nu am vrut să intervin pentru că la Dej nu am fost intervievat, iar acum am fost chemat. M-aș bucura foarte mult, mi-aș dori să văd cum va juca Iașiul de acum încolo ultimele patru meciuri, pentru că domnul Șfaițer, patronul echipei sau ce este (n.r. președinte), a anunțat că vrea să intre cu Dinamo braț la braț.

Asta e cea mai mare dilemă a mea, nu înfrângerea de astăzi, noi mai avem șanse. Vreau ca domnul Șfaițer să spună cum va juca ultimele patru meciuri.

Reclamă

Felicit Iașiul, felicit publicul, am trăit cea mai mare umilință. Spectatorii au lăsat de dorit, cel puțin către mine. Acele declarații au fost răspunsuri către domnul Șfaițer și către antrenorul echipei, nu despre suporteri.

Să dea Dumnezeu să fie așa cum a zis Leo(n.r. ca Iașiul să joace corect ultimele 4 etape), dar nu cred că o să fie așa, după ce domnul Șfaițer a spus în urmă cu o săptămână că vrea să intre braț la braț cu Dinamo. Depinde doar de jocul nostru de acum. Tot timpul echipele din apropiere sunt rivale, dar sper că ne vom revedea în Liga 1”, a declarat Dorinel Munteanu, potrivit digisport.ro.

Poli Iași a promovat în Liga 1! Moldovenii se întorc pe prima scenă după o pauză de două sezoane. A rămas un singur loc direct promovabil

Poli Iași a promovat în Liga 1! Moldovenii se întorc pe prima scenă după o pauză de două sezoane. A rămas un singur loc direct promovabil, ținând cont de faptul că cei de la CSA Steaua nu au deocamdată drept de promovare.

Reclamă 4 / 0/3

Poli Iași a învins-o pe Oțelul Galați, scor 2-0, și și-a asigurat matematic revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Echipa din Moldova retrogradase în liga secundă la finalul sezonului 2020/2021.

Poli Iași a jucat excelent împotriva celor de la Oțelul și au câștigat fără prea mari probleme derby-ul Moldovei. Alin Roman, în minutul 45+1, și Harrison, în minutul 58, au decis soarta meciului și au trimis-o pe echipa antrenată de Leo Grozavu în Liga 1.

Celălalt loc direct promovabil va fi disputat între Oțelul Galați, Dinamo și Gloria Buzău, ținând cont de situația celor de la CSA Steaua. Oțelul are prima șansă momentan, având 6 puncte în plus față de Dinamo, și 7 față de Gloria Buzău.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dorinel Munteanu a fost un car de nervi după Oţelul - Poli Iaşi 1-1
Liga 1 • 11 mart., 23:15
Dorinel Munteanu a fost un car de nervi după Oţelul – Poli Iaşi 1-1: „Cea mai slabă repriză de când antrenez această echipă”
Oţelul - Poli Iaşi 1-1
Liga 1 • 11 mart., 21:54
Oţelul – Poli Iaşi 1-1. Ultimul meci din sezonul regular s-a încheiat cu o remiză. Dorinel Munteanu a revenit pe bancă
Dorinel Munteanu a uimit pe toată lumea, înainte de primul meci după suspendare
Liga 1 • 10 mart., 23:19
Dorinel Munteanu a uimit pe toată lumea, înainte de primul meci după suspendare: „Am stat 3 etape nevinovat!”
FC Hermannstadt – Oţelul Galaţi 4-1. Echipa lui Marius Măldărăşanu a urcat pe loc de play-off
Liga 1 • 2 mart., 19:23
FC Hermannstadt – Oţelul Galaţi 4-1. Echipa lui Marius Măldărăşanu a urcat pe loc de play-off
Când ar putea ieşi Dinamo din insolvenţă
Liga 1 • 2 mart., 9:25
Florin Prunea, cucerit de un jucător de la Dinamo: „E un real câştig!” Verdict după remiza „câinilor” cu Poli Iaşi