Închide meniul
VIDEO

Dorinel Munteanu, implicat într-un scandal uriaș: ”Vrei să-ți arăt că nu mai intri în Galați”

Dan Roșu Publicat: 17 mai 2023, 8:26

Reclamă
Dorinel Munteanu, implicat într-un scandal uriaș: ”Vrei să-ți arăt că nu mai intri în Galați”

Dorinel Munteanu, implicat într-un scandal uriaș

Dorinel Munteanu s-a certat cu oficialii Gloriei Buzău

Dorinel Munteanu a fost implicat într-un scandal uriaș la finalul meciului Gloria Buzău – Oțelul 1-0, din Liga 2. Antrenorul oaspeților a avut un dialog extrem de încins cu ofițerul de presă de la Buzău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu și Aurel Brașoveanu și-au aruncat cuvinte grele, oficialul gazdelor trecând chiar și la amenințări.

Dorinel Munteanu, implicat într-un scandal uriaș

”Aurel Brașoveanu: Băi, papagalule, taci din gură. Când am plecat cu jucători direct în operație, cum a fost?

Dorinel Munteanu: Ai zilele numărate.

Aurel Brașoveanu: Nu e problema ta unde am eu zilele numărate.

Reclamă

Dorinel Munteanu: Băi, țigane!

Aurel Brașoveanu: Tu ești țigan, băi, papagalule. Dă-i drumul de aici. Vezi că după meciul de la Oțelul m-ai înjurat.

Dorinel Munteanu: Ne vedem la Galați!

Reclamă 4 / 0/3

Aurel Brașoveanu: Da, ne vedem la Galați! Vrei să-ți arăt că nu mai intri în Galați dacă ești șmecher? Hai să-ți arăt. Eu prost că nu v-am făcut dosar, să văd unde erați acum”, a fost dialogul încins dintre cei doi.

Dorinel Munteanu şi Adrian Mihalcea, aproape de bătaie

Înainte de episodul de mai sus, Dorinel Munteanu şi Adrian Mihalcea au fost aproape de bătaie în timpul meciului. Dorinel Munteanu l-a înjurat pe Adrian Mihalcea.

În minutul 78, Dorinel Munteanu i-a spus lui Adrian Mihalcea să îmbrace tricoul lui Dinamo. „Ia tricoul lui Dinamo pe tine”, i-a strigat Dorinel lui Mihalcea.

Adrian Mihalcea a primit cartonaşul roşu, a fost la un pas de bătaie cu jucătorii Oţelului, după care a fost înjurat de Dorinel Munteanu în drumul spre vestiare.

Gloria Buzău – Oţelul 1-0

Gloria Buzău – Oţelul 1-0! Adrian Mihalcea o menţine pe Dinamo în cursa pentru pentru Liga 1. Trupa lui Dorinel Munteanu a ratat şansa de a promova, astfel că totul se va decide în ultima etapă, atunci când gălăţenii se vor duela cu Unirea Dej. Meciul dintre Buzău şi Oţelul a fost în format live score, pe AS.ro.

Oţelul avea nevoie de cele trei puncte pentru a promova direct în Liga 1. După înfrângerea cu Gloria Buzău, gălăţenii au nevoie de un succes în ultima etapă, pentru a obţine biletele pentru prima scenă a fotbalului românesc.

Reclamă

În ultima etapă a play-off-ului din Liga a 2-a, Dinamo se va deplasa la Iaşi, în timp ce Oţelul va primi vizita celor de la Unirea Dej. În cazul unui succes, gălăţenii sunt în Liga 1.

Dinamo, pentru a promova direct, are nevoie de victorie cu Iaşi, echipa deja promovată, şi de asemenea are nevoie ca Oţelul să se încurce.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și