Închide meniul

Dumitru Dragomir a dat cărțile pe față despre noii acționari de la Dinamo: „Omul e beton! Nu există în țară mai bun ca el!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2023, 16:04

Dumitru Dragomir a dat cărțile pe față despre noii acționari de la Dinamo: Omul e beton! Nu există în țară mai bun ca el!”

Dumitru Dragomir a vorbit despre noii acționari de la Dinamo

Dumitru Dragomir este fostul președinte LPF / Hepta

Dumitru Dragomir a dat cărțile pe față despre noii acționari de la Dinamo! Fostul șef de la LPF a declarat că îl cunoaște pe Andrei Nicolescu, cel care alături de Eugen Voicu, a preluat pachetul majoritar de acțiuni al clubului alb-roșu, de la Dorin Șerdean. Dragomir a avut doar cuvinte de laudă pentru noii șefi din Ștefan cel Mare, însă este convins că Nicolae Badea a pus umărul la această schimbare majoră din cadrul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost cumpărată de firma Red&White, firmă în spatele căreia se află Andrei Nicolescu și Eugen Voicu. Cei doi au bătut palma cu Dorin Șerdean și cu cei de la PCH, pentru a achiziționa puțin peste 80% din acțiunile clubului din Ștefan cel Mare. Fostul acționar, Șerdean, a primit în schimbul tranzacției suma de 500.000 de euro.

Dumitru Dragomir a dat cărțile pe față despre noii acționari de la Dinamo

Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Andrei Nicolescu, pe care susține că îl cunoaște de când omul de afaceri lucra la Rapid. Fostul șef de la LPF a declarat că Nicolescu este un foarte bun avocat, care cunoaște multe detalii juridice din fotbal, care îi vor fi de ajutor în situația complicată de la Dinamo.

Totodată, Dragomir a declarat că nu îl cunoaște pe celălalt investitor de la Dinamo, anume Eugen Voicu, însă consideră că Nicolae Badea a fost în spatele afacerii din Ștefan cel Mare.

Rețineți ce vă spun! Nu știu ce va fi. Nu cred că are banii necesari să țină Dinamo, dar ca minte, să organizeze totul… L-am cunoscut. Este un avocat de succes. Iar dacă e băgat Badea în chestia asta, simt că e băgat Badea în treaba asta, s-ar putea să-i iasă treaba asta lui Dinamo. Dar dacă nu e Badea băgat, ceilalți nu știu cât potențial financiar au ca să poată să facă din Dinamo ceva de mare succes.

Reclamă

Îl cunosc de când lucra la Rapid pentru că nepotul meu, de când au desființat echipa a doua la Rapid, a fost la Rapid la juniori. L-am cunoscut și am stat de vorbă cu el de vreo trei ori. Omul este beton. Are minte multă.

E spirt! Va putea să conducă Dinamo. Eu dacă luam Petrolul apelam la el să-mi dea o mână de ajutor.

Dumitru Dragomir: „S-ar bate cu Gigi Becali!”

M-aș hazarda să vorbesc despre Eugen Voicu, un om pe care nu l-am cunoscut. Vorbesc despre Nicolae Badea care are bani să țină cinci Dinamo. Și Negoiță să țină trei Dinamo dacă ar intra ei doi.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă ar intra ei doi și să atragă și pe Borcea și Nețoiu ar fi ceva de pomina lumii. S-ar bate cu Gigi Becali. Nu cred că e Badea în spate la ce se întâmplă, dar le-a dat o mână de ajutor să nu se scufunde.

Că nu se va scufunda acum Dinamo, merg pe mâna lui Nicolescu care știe meserie și poate să întoarcă pe toată lumea din punct de vedere legal, la limita legii”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și