Închide meniul

Dumitru Dragomir a dat cărțile pe față despre noii acționari de la Dinamo: „Omul e beton! Nu există în țară mai bun ca el!”

De Viviana Moraru
Publicat: 27 februarie 2023, 16:04

Dumitru Dragomir a dat cărțile pe față despre noii acționari de la Dinamo! Fostul șef de la LPF a declarat că îl cunoaște pe Andrei Nicolescu, cel care alături de Eugen Voicu, a preluat pachetul majoritar de acțiuni al clubului alb-roșu, de la Dorin Șerdean. Dragomir a avut doar cuvinte de laudă pentru noii șefi din Ștefan cel Mare, însă este convins că Nicolae Badea a pus umărul la această schimbare majoră din cadrul echipei.

Reclamă
Dumitru Dragomir a dat cărțile pe față despre noii acționari de la Dinamo: Omul e beton! Nu există în țară mai bun ca el!”

Dumitru Dragomir a vorbit despre noii acționari de la Dinamo

Dumitru Dragomir este fostul președinte LPF / Hepta

Dinamo a fost cumpărată de firma Red&White, firmă în spatele căreia se află Andrei Nicolescu și Eugen Voicu. Cei doi au bătut palma cu Dorin Șerdean și cu cei de la PCH, pentru a achiziționa puțin peste 80% din acțiunile clubului din Ștefan cel Mare. Fostul acționar, Șerdean, a primit în schimbul tranzacției suma de 500.000 de euro.

Reclamă

Dumitru Dragomir a dat cărțile pe față despre noii acționari de la Dinamo

Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Andrei Nicolescu, pe care susține că îl cunoaște de când omul de afaceri lucra la Rapid. Fostul șef de la LPF a declarat că Nicolescu este un foarte bun avocat, care cunoaște multe detalii juridice din fotbal, care îi vor fi de ajutor în situația complicată de la Dinamo.

Reclamă

Totodată, Dragomir a declarat că nu îl cunoaște pe celălalt investitor de la Dinamo, anume Eugen Voicu, însă consideră că Nicolae Badea a fost în spatele afacerii din Ștefan cel Mare.

Rețineți ce vă spun! Nu știu ce va fi. Nu cred că are banii necesari să țină Dinamo, dar ca minte, să organizeze totul… L-am cunoscut. Este un avocat de succes. Iar dacă e băgat Badea în chestia asta, simt că e băgat Badea în treaba asta, s-ar putea să-i iasă treaba asta lui Dinamo. Dar dacă nu e Badea băgat, ceilalți nu știu cât potențial financiar au ca să poată să facă din Dinamo ceva de mare succes.

Îl cunosc de când lucra la Rapid pentru că nepotul meu, de când au desființat echipa a doua la Rapid, a fost la Rapid la juniori. L-am cunoscut și am stat de vorbă cu el de vreo trei ori. Omul este beton. Are minte multă.

E spirt! Va putea să conducă Dinamo. Eu dacă luam Petrolul apelam la el să-mi dea o mână de ajutor.

Dumitru Dragomir: „S-ar bate cu Gigi Becali!”

M-aș hazarda să vorbesc despre Eugen Voicu, un om pe care nu l-am cunoscut. Vorbesc despre Nicolae Badea care are bani să țină cinci Dinamo. Și Negoiță să țină trei Dinamo dacă ar intra ei doi.

Dacă ar intra ei doi și să atragă și pe Borcea și Nețoiu ar fi ceva de pomina lumii. S-ar bate cu Gigi Becali. Nu cred că e Badea în spate la ce se întâmplă, dar le-a dat o mână de ajutor să nu se scufunde.

Că nu se va scufunda acum Dinamo, merg pe mâna lui Nicolescu care știe meserie și poate să întoarcă pe toată lumea din punct de vedere legal, la limita legii”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
23
mart.
22:51
Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei, după reușita din meciul cu Italia! Atacantul lui Tottenham l-a devansat pe Wayne Rooney
23
mart.
22:37
Cristiano Ronaldo, performanţă magnifică! A devenit jucătorul cu cele mai multe selecţii din istoria fotbalului, în Portugalia – Liechtenstein: „Regele recordurilor!”
23
mart.
22:14
VideoEXCLUSIV Adi Mutu nu îşi explică de ce Antonio Sefer a ratat convocarea la naţională. Ce a spus despre jucătorii Rapidului care sunt doriţi în Italia
23
mart.
21:45
Andorra – România LIVE VIDEO | UEFA a anunțat brigada de arbitri de la meciul „tricolorilor”! Partida va fi supervizată de un suspect în „cazul Negreira”
23
mart.
21:26
Andorra – România LIVE VIDEO | Ianis Hagi, prima reacție după ce nu a fost convocat la națională!
23
mart.
21:08
VideoDennis Man şi Ionuţ Nedelcearu au stabilit meniul calificării la EURO 2024. Micii şi sarmalele, de nelipsit! Cine se va ocupa de grătar
23
mart.
20:39
Jovan Markovic le dă peste nas criticilor: „Le-am răspuns la meciul cu FCSB!”
23
mart.
20:24
Julia Sauter evoluează în programul liber de la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, azi, după 10:20, LIVE în AntenaPLAY
23
mart.
20:14
Ronaldo Deaconu îl „ceartă” pe Gică Hagi după ce nu l-a propus, și pe el, la națională: „Până și pentru «Rege» sunt invizibil!”
23
mart.
19:55
Programul complet al meciurilor de la Tour Championship. 4 dueluri spectaculoase, LIVE în AntenaPLAY
Pe același subiect
Andrei Nicolescu, noi detalii despre proiectul de la Dinamo
Liga 2 • 23 mart., 11:14
Andrei Nicolescu, noi detalii despre proiectul de la Dinamo! Ce spune despre implicarea lui Nicolae Badea
AS.ro LIVE Andrei Nicolescu invitatul lui Dan Pavel
Liga 2 • 23 mart., 10:00
AS.ro LIVE | Andrei Nicolescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Noul acționar al lui Dinamo a venit să-și spună povestea
Reacţia lui Sander Sagosen, după ce Dinamo a fost învinsă categoric de Kiel
Handbal • 23 mart., 8:55
Reacţia lui Sander Sagosen, după ce Dinamo a fost învinsă categoric de Kiel: „Nu le-am dat nicio şansă, deşi atmosfera a fost perfectă!”
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Închide căutarea