Închide meniul

Dumitru Dragomir îi desfiinţează pe cei de la CSA Steaua: „Şi-au bătut joc de suporteri şi au dormit în bocanci! E de noaptea minţii!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 iulie 2022, 19:11

Dumitru Dragomir îi desfiinţează pe cei de la CSA Steaua: „Şi-au bătut joc de suporteri şi au dormit în bocanci! E de noaptea minţii!

Dumitru Dragomir a dat de pâmânt cu jucătorii de la FCSB

Dumitru Dragomir, în timpul unui eveniment / Hepta

Dumitru Dragomir îi desfiinţează pe cei de la CSA Steaua, după ce echipa riscă să nu aibă drept de promovare nici în acest an. Fostul şef al LPF e de părere că ar trebui ca cei din conducere să fie schimbaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua riscă să nu mai drept de promovare nici în acest sezon. Dragomir dă vină pe conducere pentru situaţie de la echipa armatei. Conform Legii Sportului cluburile de drept public, finanţate de la bugetul de stat, cum este cazul Stelei, nu au dreptul să promoveze în Liga 1.

Dumitru Dragomir îi desfiinţează pe cei de la CSA Steaua

Ce se întâmplă în Ghencea este de noaptea minții. Nu am văzut atâta incompetență în viața mea. Oamenii ăia din conducere cred că nu realizează în ce situație se află.

Și-au mai bătut joc de suporteri încă un an, iar după părerea mea trebuie să cadă cât mai repede niște capete din conducere. Nu ai cum să nu-ți rezolvi nici acum formele pentru a obține dreptul de promovare. Dacă nu ai făcut asta până cum, atunci înseamnă că nu îți respecți suporterii. Li s-a spus mură în gură ce trebuie să facă! Dar ei ce au făcut? Au dormit în bocanci! Nu au pe unul care să se priceapă la fotbal. L-au avut pe Ogăraru, dar l-au trimis la copii și juniori. Nu vor mai avea timp să facă nimic.

Și uite așa le râde pe bună dreptate Gigi Becali în nas. Incompetența și prostia se plătesc scump de tot. Eu nu știu ce mai caută Daniel Oprița la ei. Vrea să se joace de-a antrenoratul și sezonul viitor? Că practic aia e o joacă, nu e o meserie profesionistă, atât timp cât tu antrenezi efectiv degeaba. Cum îți mai motivezi jucătorii? Ce le spui celor pe care i-ai adus în această vară, după ce le-ai zis că echipa o să aibă drept de promovare? E incredibil”, a spus Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali râde de CSA Steaua: ”S-au încurcat singuri ca puiul în lână”

Gigi Becali râde de CSA Steaua. Finanțatorul de la FCSB a oferit noi detalii despre situația în care se află echipa Armatei, care nu are încă drept de joc în Liga 1.

”Aş vrea să vă spun un lucru. Tot vă întrebaţi şi nimeni nu poate cu CSA. CSA, la ora asta, pot face două lucruri. Societate comercială sportivă pe acţiuni sau asociaţie sportivă. Mai multe soluţii nu au. Bun, ca să facă asociaţie trebuie să dea echipa, cu hotărâre de Guvern. Marca Steaua este patrimoniul Armatei, nu o poţi da decât prin Hotărâre de Guvern şi licitaţie.

Societate comercială nu au cum să facă. Trebuie să facă cineva şi să zică că transferă totul la societate, nu au cum că sunt bunuri şi patrimoniul Armatei. Numai asociaţie pot.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este nici timp şi nu au cum să o facă, niciodată! Trebuie să îşi asume un ministru sau priministru că s-au investit 7-8 milioane de euro că echipa pleacă la o asociaţie formată. Trebuie să dea echipa gratis acolo. După vine numărul 2. Asociaţia trebuie din cotizaţii să ţină echipa, că nu mai au cum să dea bani de la Armată apoi. S-au încurcat singuri ca puiul în lână!”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Daniel Opriţa s-a enervat pe şefii de la CSA Steaua

Daniel Opriţa s-a enervat pe şefii de la CSA Steaua, care încă nu au obţinut dreptul de promovare pentru „militari”. Antrenorul a transmis conducerii că jucătorii vor avea de suferit dacă vor evolua din nou în Liga 2 fără obiectiv.

„Am întrebat și eu, m-am interesat. La momentul ăsta nu se poate promova. Mai sunt câteva zile, sperăm să se poată schimba ceva. Dacă nu, rămânem iar cu speranța. Sincer, chiar nu știu de ce nu se face nimic! Chiar sincer spun. Pentru mine e foarte dificil.

Au fost jucători pe care nu i-am adus ușor. Le-am spus că sigur se va rezolva cu dreptul de promovare. Ei au niște bonusuri pentru promovare. Ei acum nu le pot lua. Bonusurile ar veni din drepturile TV. Sezonul trecut am tot trăit cu speranța. Acum, jucătorii știu ce a fost anul trecut. Se poate să se simtă și păcăliți”, a declarat Daniel Opriţa, pentru sursa citată.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și