Închide meniul

Daniel Opriţa s-a enervat pe şefii de la CSA Steaua: „Nu se poate promova! Nu știu de ce nu se face nimic!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 iulie 2022, 10:07

Daniel Opriţa s-a enervat pe şefii de la CSA Steaua: „Nu se poate promova! Nu știu de ce nu se face nimic!

Daniel Opriţa este antrenorul celor de la CSA Steaua

Daniel Opriţa, în timpul unui meci disputat de CSA Steaua / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Daniel Opriţa s-a enervat pe şefii de la CSA Steaua
  • Avertismentul antrenorului

Daniel Opriţa s-a enervat pe şefii de la CSA Steaua, care încă nu au obţinut dreptul de promovare pentru „militari”. Antrenorul a transmis conducerii că jucătorii vor avea de suferit dacă vor evolua din nou în Liga 2 fără obiectiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform Legii Sportului cluburile de drept public, finanţate de la bugetul de stat, cum este cazul Stelei, nu au dreptul să promoveze în Liga I, competiţie unde sunt acceptate doar cele organizate ca persoane juridice de drept privat.

Daniel Opriţa s-a enervat pe şefii de la CSA Steaua

„Am întrebat și eu, m-am interesat. La momentul ăsta nu se poate promova. Mai sunt câteva zile, sperăm să se poată schimba ceva. Dacă nu, rămânem iar cu speranța. Sincer, chiar nu știu de ce nu se face nimic! Chiar sincer spun. Pentru mine e foarte dificil.

Reclamă

Au fost jucători pe care nu i-am adus ușor. Le-am spus că sigur se va rezolva cu dreptul de promovare. Ei au niște bonusuri pentru promovare. Ei acum nu le pot lua. Bonusurile ar veni din drepturile TV. Sezonul trecut am tot trăit cu speranța. Acum, jucătorii știu ce a fost anul trecut. Se poate să se simtă și păcăliți”, a declarat Daniel Opriţa, potrivit digisport.ro.

Florin Tănase, „săgeţi” pentru CSA Steaua: „Nu i-aș numi steliști! Nu știu ce interese au!”

Florin Tănase a lansat noi „săgeţi” pentru CSA Steaua. Căpitanul FCSB este de părere că „militarii” nu pot fi numiţi stelişti şi nu înţelege de ce fanii susţin echipa lui Daniel Opriţa.

Reclamă

Gigi Becali se află într-un război de identitate cu CSA Steaua. Patronul FCSB e sigur că va recupera numele și marca Steaua de la CSA. Recent, acesta și-a anunțat deja marea victorie în războiul cu Armata.

„Eu sincer nu i-aș numi steliști pe cei de la CSA. Ce steliști pot fi când știu și ei în adâncul inimii că Steaua este în Liga 1? Echipa din Liga 1 este iubită de milioane de suporteri, și din țară, și din diaspora. Iar dovada cea mai clară este că jucăm cu stadioanele pline peste tot!

Nu știu ce interese au de merg și susțin echipa aia din liga a doua! Dacă erau steliști adevărați, cu siguranță erau lângă noi. Dar noi avem alături Peluza Nord, care, după părerea mea, este cea mai frumoasă peluză din România. Iar în ultimul sezon au început să vină tot mai mulți oameni la stadion pentru noi, ceea ce mă bucură foarte mult!”, a declarat Florin Tănase, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali i-a făcut praf pe rivalii de la CSA Steaua: „Sunt nimeni!”

Gigi Becali i-a făcut praf pe rivalii de la CSA Steaua, care nu au vrut ca „finala” FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor s-a săturat şi anunţă că este dispus chiar şi să le facă plângere penală „militarilor”.

„N-am primit niciun răspuns, e ultima zi. O să facem plângere penală. Am spus că dau eu bani, 30.000-40.000 de euro, ca să angajaţi mai mulţi oameni să instalaţi tot pe Arena Naţională. Aveţi 11 zile să vă căraţi alea. Au zis că vine aparatura, vin artiştii, fac repetiţii. Ce vină ai tu că în România un stadion e închiriat pentru spectacol? Banii bucureştenilor…

La Ghencea nu-ţi vine să crezi că e adevărat. Dau 100 de milioane pentru un stadion unde nu joacă nimeni. CSA e nimeni! Eşti amator, eşti nimeni. Am zis să stăm până în ultimul moment. Găseşti un procuror şi îţi face dosar penal. E clar că e abuz în serviciu. Eu am trimis ofertă şi am trimis ofertă de 46.000 de euro. Ăsta e motivul lor, că nu au grilă”, a răbufnit Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB