Închide meniul

Dumitru Dragomir, verdict sumbru pentru Dinamo: „Doar aviația americană îi mai salvează!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 decembrie 2022, 17:50

Dumitru Dragomir, verdict sumbru pentru Dinamo: Doar aviația americană îi mai salvează!”

Dumitru Dragomir, verdict sumbru pentru Dinamo

Dumitru Dragomir / Antena Sport

  • Dumitru Dragomir, verdict sumbru pentru Dinamo
  • Ce a declarat fostul șef de la LPF

Dumitru Dragomir a oferit un verdict sumbru pentru Dinamo, echipă ajunsă într-o situație dezastruoasă. Fostul șef de la LPF este de părere că trupa din Ștefan cel Mare se luptă pentru supraviețuire, și are șanse minime de a se salva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo este în lupta pentru play-off-ul Ligii a 2-a, însă situația financiară a clubului este una extrem de delicată. „Câinilor” nu le-a fost aprobat noul plan de reorganizare, și astfel echipa riscă chiar falimentul.

Dumitru Dragomir, verdict sumbru pentru situația de la Dinamo

Dumitru Dragomir este de părere că Dinamo încă nu a ajuns la apogeul problemelor financiare, și lucrurile în cadrul clubului se pot înrăutăți.

Totodată, fostul șef de la LPF este de părere că play-off-ul este departe de gândul oficialilor trupei din Ștefan cel Mare, chiar dacă echipa lui Ovidiu Burcă are șanse destul de mari să se claseze în primele 6 la finalul sezonului regular, din liga secundă.

„Ce să mai fie de comentat la Dinamo? Aproape nimic. Aceeași actori, Șerdean, Zăvăleanu, DDB, etc, etc. Aceleași scandaluri și probleme.

Reclamă

Pe cei de la Dinamo doar aviația americană îi mai salvează. Și fiți atenți că la ei buba încă nu s-a spart definitiv. Când o să se spargă buba, atunci să vă țineți bine. Tu mă întrebi pe mine dacă ei au șanse la promovare?

Păi, tu crezi că lor de promovare le arde acum? Ăsta cred că e ultimul lucru la care se gândesc. Ei se gândesc acum doar la găsirea de resurse ca să continue activitatea și în partea a doua a campionatului.

Tu crezi că la Liga 2 costurile și cheltuielile curente sunt mici? Nu mai are importanță de ce s-a ajuns aici sau cine sut vinovații, problema lor mare este acum cu noul planul ăsta de reorganizare care nu le-a fost aprobat”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dorin Şerdean, victorie în instanţă cu Dinamo! „Câinii”, obligaţi să-l readucă în conducerea clubului

Dorin Şerdean a obţinut o victorie importantă, în instanţă, cu Dinamo. Clubul roş-alb este obligat să-l readucă în conducere pe fostul director executiv, după ce contestaţia acestuia a fost aprobată de Judecătoria Sectorului 2. Şi Mircea Rednic a obţinut o victorie importantă în instanţă, iar trupa din Ştefan cel Mare este nevoită să-i plătească salariile restante fostului antrenor din „Groapă”.

Dorin Şerdean, deţinătorul pachetului majoritar al acţiunilor de la Dinamo, a fost demis la începutul anului 2021, şi în urma acestui fapt, omul de afaceri a depus contestaţie care astăzi i-a fost aprobată la Judecătorie. În privinţa lui Mircea Rednic, trupa alb-roşie trebuie să achite 40.000 de euro, echivalentul salariilor pe care antrenorul nu le-a primit în perioada în care a stat pe banca „câinilor”.

Dorin Şerdean a avut câştig de cauză în procesul pe care l-a deschis cu Dinamo, după ce a fost demis. Omul de afaceri va fi reprimit într-un dintre funcţiile de conducere ale clubului, şi totodată, „câinii” sunt nevoiţi să-i plătească toate salariile restante, din august 2020, şi până în momentul când a fost demis. Suma totală s-ar ridica la 280.000 de lei, anunţă playsport.ro.

După ce Dinamo a intrat în insolvenţă, funcţia de director executiv, pe care a ocupat-o Dorin Şerdean, nu mai există, şi astfel afaceristul poate fi noul administrator special al clubului, post care este ocupat în prezent de Vlad Iacob.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 AS.ro LIVE | Dan Chilom e ACUM invitatul lui Dan Pavel! A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu
Liga 1 • 17 apr., 18:14
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică”
Andrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 17 apr., 15:32
Andrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină, ce le permite fanilor „câinilor” să revină în tribune
Veste uriașă pentru dinamoviști
Liga 1 • 17 apr., 14:43
Veste uriaşă pentru Dinamo şi UTA! Fanii revin pe stadion la ultimele două etape din play-out
Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan
Liga 1 • 16 apr., 18:55
„Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat”
Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi
Liga 1 • 16 apr., 12:15
„Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi