Închide meniul

Dusan Uhrin o duce pe Dinamo în instanţă! Fostul antrenor al „câinilor” a cerut falimentul echipei: „N-am cu cine vorbi!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 februarie 2023, 18:17

Dusan Uhrin o duce pe Dinamo în instanţă! Fostul antrenor al „câinilor a cerut falimentul echipei: „N-am cu cine vorbi!

Dusan Uhrin a cerut falimentul lui Dinamo

Dusan Uhrin, în timpul unui meci pe banca lui Dinamo / Hepta

Dusan Uhrin a cerut falimentul lui Dinamo, şi este gata să ducă echipa în instanţă pentru a-şi face dreptate. Fostul antrenor al „câinilor” îşi cere salariile restante, însă nu a putut vorbi cu niciun oficial al clubului, fiind astfel decis să meargă până la capăt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dusan Uhrin a fost antrenorul care a stat pe banca lui Dinamo atunci când echipa a retrogradat istoric, în 2022. Cehul îşi cere acum salariile din ultimele două luni petrecute la cârma echipei din Ştefan cel Mare, însă Răzvan Zăvăleanu nu i-a răspuns cererii în termen de 60 de zile. În acest context, tehnicianul a cerut falimentul echipei.

Dusan Uhrin o duce pe Dinamo în instanţă, şi a cerut falimentul echipei

Dusan Uhrin a declarat că a încercat să ia legătura cu un oficial de la Dinamo, pentru a rezolva problema pe cale amiabilă. Cu toate acestea, nimeni din cadrul clubului din Ştefan cel Mare nu l-a contactat pe tehnician, iar în acest sens, acesta este decis să obţină cu orice preţ suma de 12.800, echivalentul salariilor restante.

„Nimeni nu m-a contactat, nici până în acest moment, asta e tot ce pot să vă spun. Măcar să vorbim, să mi se spună una, alta.

Eu nu vreau să fac rău clubului, lui Dinamo, aș vrea să ajungem la consens. Dar dacă n-am cu cine vorbi… Eu am fost de două ori la Dinamo, de când au început problemele. Prima oară, am reușit să salvez echipa și am renunțat la toți banii, pentru interesul clubului. A doua oară, n-am mai reușit, dar am cerut ca Dinamo să-și îndeplinească atribuțiunile pentru care s-a angajat. Oricum, întotdeauna am fost angajat pe bani puțini, nu am strâmbat din nas când au fost întârzieri. Altceva, chiar nu mai am de discutat despre acest subiect”, a declarat Dusan Uhrin, pentru gsp.ro.

Reclamă

Dinamo poate risca falimentul, deoarece nu i-a răspuns în timp util cererii lui Dusan Uhrin. „Câinii” i-au reziliat contractul tehnicianului ceh la data de 1 iulie, după ce acesta nu s-a mai prezentat la baza de pregătire a clubului după retrogradare.

Adrian Mihalcea, sceptic în privința situației de la Dinamo

Adrian Mihalcea, antrenorul celor de la Gloria Buzău, rămâne în continuare sceptic cu privire la situația de la Dinamo. Tehnicianul nu vede cu ochi bune ce se întâmplă la clubul din Ștefan cel Mare și nu crede că lucrurile se vor îmbunătăți prea curând.

După 16 etape desfășurate în Liga 2, Dinamo ocupă locul 8 cu 24 de puncte, la doar 2 lungimi distanță de locurile de play-off. „Câinii roșii” au șanse mari să-și atingă obiectivul, ținând cont că vor întâlni adversari din a doua parte a clasamentului în ultimele 3 jocuri rămase.

Reclamă 4 / 0/3

„Dinamo rămâne o echipă periculoasă, Dinamo e o echipă care îşi doreşte să revină în prima divizie încă de anul acesta, deci încă speră la play-off.

Aceeaşi situaţie dezastruoasă de acum 3 ani de zile, nu s-a schimbat nimic, aceleaşi probleme administrative şi sportive în momentul de faţă, cele economice nu mai zic, aşa că nu văd o schimbare în bine şi nu o întrevad nici în noul an.

Dinamo oricum e foarte iubită. În momentul în care va avea şi infrastructura necesară vor avea şi un investitor”, a declarat Mihalcea pentru Orange Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și