Închide meniul

FC Argeş nu renunţă! Vrea să rămână în Liga 1 chiar dacă a pierdut barajul: ”Am cerut oficial retragerea licenței lui Dinamo”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 8 iunie 2023, 21:58

FC Argeş nu renunţă! Vrea să rămână în Liga 1 chiar dacă a pierdut barajul: ”Am cerut oficial retragerea licenței lui Dinamo”

FC Argeş nu renunţă! Vrea să rămână în Liga 1 chiar dacă a pierdut barajul

Jucătorii lui Dinamo, bucurându-se după un gol cu FC Argeş / Hepta

FC Argeş nu renunţă! Învinsă la baraj de către Dinamo, echipa piteşteană a cerut oficial retragerea licenţei lui Dinamo pentru Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre sponsorii lui FC Argeş, Viorel Tudose, a precizat că echipa piteşteană e gata să meargă până la TAS cu acest caz.

FC Argeş nu renunţă! Vrea să rămână în Liga 1 chiar dacă a fost învinsă la baraj

Am cerut oficial retragerea licenţei lui Dinamo, iar acum aşteptăm să vedem care este răspunsul Federaţiei, vedem ce putem face. Este o chestiune de nuanţă acolo. Eu cred că vom pierde la comisii, dar avem şanse mari să câştigăm la TAS, eu aşa cred. Am analizat foarte bine stadiul licenţei lui Dinamo şi, ca să mergem la TAS, trebuie să fim parte în acest dosar, să vedem ce va răspunde Federaţia. În contextul actual noi nu putem să mergem la TAS

Oricum, Federația va trebui să dea un răspuns, pentru că odată cu modificarea planului de reorganizare pentru clubul Dinamo trebuia notificată aici pe legea insolvenței. Este o întrebare cu notificarea comisiei de licențiere. Deci, trebuie să vedem, dacă s-a notificat sau nu. Dinamo a obținut un drept și în speță licența de a evolua în prima ligă în baza unui plan de reorganizare… Apoi se merge la judecător pentru a schimba acel plan, când ar trebui să fie notificată comisia de licențiere… Așa scrie la lege…”, a declarat Viorel Tudose, într-un interviu pentru jurnaluldearges.ro.

Fanii lui Dinamo au invadat terenul, după ce echipa a promovat! Imaginile bucuriei, după dubla cu FC Argeş

Ovidiu Burcă a reuşit imposibilul şi a readus-o pe Dinamo în Liga 1, la un sezon distanţă după ce echipa a retrogradat istoric.

Reclamă

Imediat după fluierul final de meci din returul cu FC Argeş, fanii lui Dinamo au invadat terenul, pentru a se bucura alături de jucătorii lui Ovidiu Burcă.

Încă din timpul meciului, suporterii au început sărbătoarea. La începutul reprizei secunde, fanii au aprins artificii pe arena de la Mioveni, acolo unde s-a desăşurat returul cu argeşenii.

Mulţi dintre fani au mers direct la Ovidiu Burcă, pe care l-au îmbrăţişat după performanţa reuşită pe banca echipei din Ştefan cel Mare (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo nu va mai putea juca pe „Arcul de Triumf” în Liga 1

Dinamo nu va mai putea juca pe stadionul „Arcul de Triumf”, în sezonul viitor, în Liga 1. Oficialii trupei din Ştefan cel Mare s-au reorientat, şi au găsit o altă variantă pentru meciurile disputate pe teren propriu de trupa din Ştefan cel Mare.

Dacă va promova, Dinamo nu va mai putea să-şi desfăşoare meciurile de pe teren prorpiu pe arena „Arcul de Triumf”. Stadionul nu poate permite implementarea sistemului VAR, astfel că oficialii „câinilor” s-au gândit deja la o altă variantă.

Conform gsp.ro, Dinamo ar putea evolua pe Arena Naţională, în sezonul viitor, urmând să împartă cel mai mare stadion al ţării cu rivalii de la FCSB.

Şefii grupării din Ştefan cel Mare au ajuns la această variantă, deşi consturile închirierii Arenei Naţionale sunt mult mai mari, spre deosebire de stadionul „Arcul de Triumf”.

„Câinii” vor fi nevoiţi să plătească suma de aproximativ 50.000 de euro, pentru fiecare meci pe care îl vor disputa pe cel mai mare stadion al ţării. Pentru „Arcul de Triumf”, Dinamo plătea aproximativ 15.000 de euro, pentru fiecare meci pe care îl disputa pe stadionul respectiv.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și