Închide meniul

Florin Răducioiu a dat de pământ cu Dinamo după eşecul cu CSA Steaua: „Echipă slabă şi frustrată. Un adevărat dezastru!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 aprilie 2023, 10:38

Florin Răducioiu a dat de pământ cu Dinamo după eşecul cu CSA Steaua: „Echipă slabă şi frustrată. Un adevărat dezastru!

Florin Răducioiu, necruţător după Rapid - Petrolul 0-2

Florin Răducioiu, în timpul unei conferințe / Hepta

Florin Răducioiu a dat de pământ cu Dinamo după eşecul din derby-ul cu CSA Steaua. Fostul team-manager al grupării din Ştefan cel Mare a avut un discurs dur la finalul confruntării din Ghencea, pierdută de „câini” cu scorul de 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a făcut un pas greşit în lupta pentru promovare chiar pe terenul marii rivale. Chipirliu a deschis scorul în minutul 19, din penalty, şi a dublat avantajul gazdelor în minutul 29. Dinamo a rămas în inferioritate numerică din minutul 70, când Patriche a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe.

Florin Răducioiu a dat de pământ cu Dinamo după eşecul cu CSA Steaua

Răducioiu nu s-a ferit să o critice pe echipa la care şi-a început cariera de jucător şi cu care a câştigat un titlu (1990) şi două Cupe ale României (1986, 1990).

Normal că sunt trist, că a pierdut Dinamo. În general, dezamăgit, că nu au avut o reacţie. Nu ştim dacă vom vedea în continuare Dinamo – Steaua (n.r. în afară de retur).

Dezamăgit de Dinamo, de joc, o echipă slabă, cu multe greşeli individuale, nervoasă, care nu a creat nimic. Critic pentru că mă aştetam la o reacţie.

Reclamă

O echipă nervoasă, frustrată din cauza acestor greşeli, Dinamo pierde meciul în prima repriză din cauza acestor gafe, dar prea puţin pentru o echipă care vrea să revină în Liga 1.

Un adevărat dezastru, îmi pare rău să o spun, dar ăsta e adevărul”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit orangesport.ro.

Dinamo a rămas cu 38 de puncte, şi este în continuare pe locul 4. În cazul în care CSA Steaua nu va primi drept de promovare, „câinii” sunt la patru puncte de un loc direct promovabil, loc ocupat de Oţelul.

Reclamă 4 / 0/3

Clasamentul din play-off-ul Ligii a 2-a:

CSA Steaua 47 p.
Poli Iaşi 46 p.
Oţelul 42 p.
Dinamo 38 p.
Buzău 34 p.
Unirea Dej 34 p.

În următoarea rundă, Dinamo se va duela cu Poli Iaşi, pe teren propriu, în timp ce CSA Steaua va înfrunta Buzău, în deplasare.

Amendă uriașă pentru CSA Steaua după meciul cu Dinamo

Jandarmeria Bucureşti a anunţat că grupării CSA Steaua, organizatorul meciului cu Dinamo, scor 2-0, din etapa a patra din play-off-ul Ligii a II-a, i-au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, cu amendă, în valoare totală de 33.000 de lei.

Mai mult, societatea specializată de pază i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională, cu amendă, în valoare de 5.000 de lei.

Organizatorului jocului sportiv i-au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, cu amendă, în valoare totală de 33.000 de lei, iar societăţii specializate de pază o sancţiune contravenţională, cu amendă, în valoare de 5.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin”, a anunţat news.ro.

Potrivit Jandarmeriei, au fost constatate şi întocmite 14 acte de sesizare în vederea înaintării către organele abilitate, astfel:

Reclamă

– 8 acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii 126/1995 privind regimul materialelor explozive;
– 2 acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri;
-1 act de sesizare în conformitate cu prevederile art. 371 C.P., pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice;
– 1 act de sesizare în conformitate cu prevederile art. 253 C.P., pentru distrugere;
– 2 acte de sesizare în conformitate cu prevederile art. 372 C.P., pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și