Închide meniul

Amendă uriașă pentru CSA Steaua după meciul cu Dinamo. Anunțul făcut de Jandarmeria Bucureşti

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 aprilie 2023, 8:50

Amendă uriașă pentru CSA Steaua după meciul cu Dinamo. Anunțul făcut de Jandarmeria Bucureşti

Amendă uriașă pentru CSA Steaua după meciul cu Dinamo

Galeria lui Dinamo, la meciul cu CSA Steaua, de pe Stadionul Ghencea / Antena Sport

Amendă uriașă pentru CSA Steaua după meciul cu Dinamo. Jandarmeria Bucureşti a anunţat că grupării CSA Steaua, organizatorul meciului cu Dinamo, scor 2-0, din etapa a patra din play-off-ul Ligii a II-a, i-au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, cu amendă, în valoare totală de 33.000 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, societatea specializată de pază i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională, cu amendă, în valoare de 5.000 de lei.

Amendă uriașă pentru CSA Steaua după meciul cu Dinamo

„Organizatorului jocului sportiv i-au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, cu amendă, în valoare totală de 33.000 de lei, iar societăţii specializate de pază o sancţiune contravenţională, cu amendă, în valoare de 5.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin”, a anunţat sursa citată.

Potrivit Jandarmeriei, au fost constatate şi întocmite 14 acte de sesizare în vederea înaintării către organele abilitate, astfel:

CSA Steaua – Dinamo 2-0 | 28 de sancțiuni contravenționale

De asemenea, au fost aplicate 28 de sancţiuni contravenţionale (27 de amenzi în valoare totală de 7.750 de lei şi un avertisment scris), astfel:

Reclamă

Totodată, au fost aplicate 17 sancţiuni complementare privind interzicerea accesului la competiţiile sportive pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 1 an.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și