Închide meniul

Florin Răducioiu a răbufnit înainte de Dinamo – CSA Steaua: „Un meci al decadenţei! Nu mă voi uita, nu mă interesează!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 septembrie 2022, 20:40

Florin Răducioiu a răbufnit înainte de Dinamo – CSA Steaua: „Un meci al decadenţei! Nu mă voi uita, nu mă interesează!

Florin Răducioiu a primit explicații de la doctorul Bresciei, în legătură cu perfuziile roz

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Florin Răducioiu a răbufnit înainte de Dinamo – CSA Steaua. Fostul team manager din Ştefan cel Mare nu are de gând să se uite la derby-ul din Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu mai este un derby, părerea mea, pentru că ar fi o jignire a jucătorilor care au jucat la aceste echipe fanatastice, care au istorie, au scris o perioadă de aur a fotbalului românesc.

Florin Răducioiu a răbufnit înainte de Dinamo – CSA Steaua

Deci ar fi o jignire să îl mai numim derby. Este un meci al decadenţei, al declinului acestor două cluburi, care au fost cele mai importante cluburi de fotbal din România.

Este un meci de Liga 2, sportiv vorbind, Steaua Bucureşti e favorită, pentru că mi se pare mult mai puternică, mai omogenă. E o echipă a lui Dinamo care începe să se regasească, sper, după acest succes cu Chiajna.

Până nu văd în mod concret că va fi un nou proprietar, proiect, ceva serios, nu mai cred în aceste poveşti. Nu mă voi uita, pentru că nici nu mă interesează acest meci”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit primasport.ro.

Reclamă

Dinamo o ironizează pe rivala CSA Steaua înaintea derby-ului

Dinamo o ironizează pe rivala CSA Steaua înaintea derby-ului de vineri de pe Arena Naţională. Derby-ul din Liga 2 va fi LIVE TEXT pe AS.ro, începând cu ora 21:30.

„E entuziasm mare săptămâna aceasta în mințile noastre, ale tuturor. Cu toții așteptăm ziua de vineri, să cântăm, să batem din palme și să sărim, acum mai mult ca oricând.

E firesc să fie așa. În mocirla Ligii a 2-a, printre meciuri jucate la matineu sau în afara Bucureștiului, e poate cea mai mare bucurie a noastră, reîntâlnirea cu fețe (cu t sau cu ț, același lucru) destul de cunoscute.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-a fost dor, recunoaștem. Dar să nu uităm, de fapt, de ce venim. Și, mai important decât atât, să nu uităm că motivul e același, indiferent că în peluza opusă se află o mie de oameni care s-au pregătit cu zilele pentru acest meci, indiferent că sunt doi săteni, localnici care și-au început aventura bahică la primul cântat al cocoșului.

„Un meci între noi, pe banii noștri, și ei, tot pe banii noștri!”

Dinamo este aceeași, indiferent că joacă cu Unirea Dej ori cu Concordia Chiajna sau cu Rapid ori echipa armatei. Cum, la fel, Dinamo este aceeași, indiferent că joacă în Liga 1, indiferent că joacă în Liga 2. În mintea noastră, a tuturor, trebuie să fie Dinamo pe primul plan, iar noi trebuie să punem preț pe cei pe care-i avem în spatele nostru, nu pe cei din față.

Dacă mintea-ți stă la meciul de vineri, adu-ți aminte că atunci joacă Dinamo și că așa ar trebui să trăiești fiecare meci. Câine, nu uita niciodată că bucuriile tinereții ți le-a adus D-ul roșu ce apare scris în sufletul fiecăruia dintre noi și că tu, spre deosebire de militarii fără grade, ai luptat cu toate puterile pentru a-ți ține echipa în viață, uneori fără arme, doar cu dragostea dusă la limitele absurdului.

Faptul că vineri are loc meciul la care te gândești, se datorează faptului că tu nu ai renunțat, în timp ce alții au ales surogatul plătit de stat. Da, vineri va fi un meci între noi, pe banii noștri, și ei, tot pe banii noștri”, a scris Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și