Închide meniul

Dinamo o ironizează pe rivala CSA Steaua înaintea derby-ului: „Un meci între noi, pe banii noștri, și ei, tot pe banii noștri!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 septembrie 2022, 18:38

Dinamo o ironizează pe rivala CSA Steaua înaintea derby-ului: „Un meci între noi, pe banii noștri, și ei, tot pe banii noștri!

Fanii de la Dinamo au luat atitudine

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

Dinamo o ironizează pe rivala CSA Steaua înaintea derby-ului de vineri de pe Arena Naţională. Derby-ul din Liga 2 va fi LIVE TEXT pe AS.ro, începând cu ora 21:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E entuziasm mare săptămâna aceasta în mințile noastre, ale tuturor. Cu toții așteptăm ziua de vineri, să cântăm, să batem din palme și să sărim, acum mai mult ca oricând.

Dinamo o ironizează pe rivala CSA Steaua înaintea derby-ului

E firesc să fie așa. În mocirla Ligii a 2-a, printre meciuri jucate la matineu sau în afara Bucureștiului, e poate cea mai mare bucurie a noastră, reîntâlnirea cu fețe (cu t sau cu ț, același lucru) destul de cunoscute.

Ne-a fost dor, recunoaștem. Dar să nu uităm, de fapt, de ce venim. Și, mai important decât atât, să nu uităm că motivul e același, indiferent că în peluza opusă se află o mie de oameni care s-au pregătit cu zilele pentru acest meci, indiferent că sunt doi săteni, localnici care și-au început aventura bahică la primul cântat al cocoșului.

„Un meci între noi, pe banii noștri, și ei, tot pe banii noștri!”

Dinamo este aceeași, indiferent că joacă cu Unirea Dej ori cu Concordia Chiajna sau cu Rapid ori echipa armatei. Cum, la fel, Dinamo este aceeași, indiferent că joacă în Liga 1, indiferent că joacă în Liga 2. În mintea noastră, a tuturor, trebuie să fie Dinamo pe primul plan, iar noi trebuie să punem preț pe cei pe care-i avem în spatele nostru, nu pe cei din față.

Reclamă

Dacă mintea-ți stă la meciul de vineri, adu-ți aminte că atunci joacă Dinamo și că așa ar trebui să trăiești fiecare meci. Câine, nu uita niciodată că bucuriile tinereții ți le-a adus D-ul roșu ce apare scris în sufletul fiecăruia dintre noi și că tu, spre deosebire de militarii fără grade, ai luptat cu toate puterile pentru a-ți ține echipa în viață, uneori fără arme, doar cu dragostea dusă la limitele absurdului.

Faptul că vineri are loc meciul la care te gândești, se datorează faptului că tu nu ai renunțat, în timp ce alții au ales surogatul plătit de stat. Da, vineri va fi un meci între noi, pe banii noștri, și ei, tot pe banii noștri”, a scris Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

Marius Lăcătuş, „săgeţi” înainte de Dinamo – CSA Steaua

Marius Lăcătuş a lansat „săgeţi” înainte de Dinamo – CSA Steaua. „Fiara” şi-a amintit de cum arătau derby-urile în perioada în care acesta îmbărca tricoul roş-albastru.

Reclamă 4 / 0/3

Idol al tribunelor din Ghencea, Lăcătuş îşi aminteşte de derby-urile dintre Dinamo şi Steaua ca fiind decisive pentru titlu. Acum, „câinii” şi „militarii” se vor întâlni în Liga 2.

”Practic, pe vremea mea, în meciurile cu Dinamo se decidea lupta la titlu. Conta foarte mult forma de moment în meciul direct, pentru că valorile erau apropiate. Îmi amintesc cu mare drag de primele mele derby-uri cu Dinamo. Când i-am învins cu 3-0 și am marcat printr-un lob.

Ei veneau după victoriile cu Hamburg, noi eram în reconstrucție și voiam să egalăm măcar performanțele lor sau ale celor de la Craiova. Uite că i-am depășit și nu ne va mai egala nimeni vreodată. Ambițiile erau mari pe teren, dar ne respectam foarte mult după meci, pentru că ne întâlneam apoi și la echipa națională”, a declarat Marius Lăcătuș, potrivit CSA Steaua.

Recomandări
  • Dinamo o ironizează pe rivala CSA Steaua înaintea derby-ului
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Sezonul 10 este Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și