Închide meniul

Florin Răducioiu, atac total la Dinamo! Dă în judecată clubul: „Am vorbit cu avocatul! Nu văd de ce aş renunţa!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2022, 10:22

Reclamă
Florin Răducioiu, atac total la Dinamo! Dă în judecată clubul: „Am vorbit cu avocatul! Nu văd de ce aş renunţa!

Florin Răducioiu a dezvăluit detaliul care l-a surprins în jocul FCSB-ului cu CFR Cluj

Florin Răducioiu/ Profimedia

Florin Răducioiu, atac total la Dinamo. Fostul mare internaţional român mai are de primit bani de la Dinamo şi nu e dispus să renunţe la ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu a anunţat că dă în judecaqtă clubul pentru a-şi recupera banii. Conform gsp.ro, Florin Răducioiu are de recuperat aproximativ 4.500 de euro.

Florin Răducioiu, atac total la Dinamo! Dă în judecată clubul

Am demisionat acum 3 săptămâni. Nu am plecat cu salariul la zi, am vorbit cu avocatul meu și vom vedea ce vom face în ceea ce privește restanțele salariale. E vorba de două luni și jumătate. O sumă aparent mică, știți foarte bine că am venit aproape pe nimic la Dinamo. 

Nu mai contează acum. Sunt dispus să îmi recuperez banii, mi se pare normal. Am lucrat pentru banii ăștia și nu văd de ce aș renunța la ei”, a declarat Răducioiu la orangesport.ro.

Florin Răducioiu a plecat înainte ca Vald Iacob să fie numit administrat special al clubului. Vlad Iacob regretă faptul că nu a avut ocazia să lucreze alături de fostul atacant dinamovist, care a demisionat cu puţin înainte de numirea sa în conducere.

Reclamă
Reclamă

„Din păcate, domnul Răducioiu a plecat cu o zi sau două înainte să preiau eu conducerea. Nu am discutat cu el, dar voi încerca”, a mai spus Vlad Iacob.

Florin Răducioiu, umilit de Răzvan Zăvăleanu!

Florin Răducioiu, umilit de Răzvan Zăvăleanu. Fostul internaţional a plecat de la Dinamo după ce Răzvan Zăvăleanu i-a propus să îşi reducă salariul până la 500 de euro pe lună.

Mai mult, deşi avea atribuţii exclusiv pe parte sportivă, Zăvăleanu i-a cerut să aducă şi o sponosrizare de 20.000 de euro. De fapt, aceasta era condiţia pusă de administratorul judiciar al clubului pentru ca fostul mare internaţional român să poată continua la club, scrie gsp.ro.

Reclamă

Am hotărât să renunț după multe tentative ale mele să vorbesc cu Răzvan Zăvăleanu. Aveam în minte un plan, i-am cerut să-mi ofere posibilitatea să mă ocup eu de proiectul sportiv, de a reconstrui echipa. Nu mi-a răspuns de o lună de zile la tentativele de a vorbi cu el şi pentru mine a fost o lipsă crasă de respect, faţă de persoana mea, în primul rând. 

Am crezut că e vorba despre respect, sinceritate. Am tot încercat să dau de el, n-am reușit. Acest lucru înseamnă lipsă de respect. Faţă de persoana mea şi faţă de ce am făcut pentru Dinamo. M-am întâlnit cu el o dată la Marriott, i-am explicat ce planuri am în Liga a 2-a, după care m-am întâlnit cu asistentul lui, Claudiu, şi nici până acum nu am răspuns la ce am cerut.

Tăcerea lor e un răspuns pentru mine. OK, am înțeles mesajul, fiecare să-și vadă de drumul lui. Sunt foarte dezamăgit de comportamentul dânsului. Să-l întrebaţi pe dânsul de ce a făcut asta. Am încercat să mă implic, să fac mai multe. Dinamo e un capitol închis din acest moment”, a spus Florin Răducioiu la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și