Închide meniul

Florin Răducioiu pleacă de la Dinamo: „Mâine îmi dau demisia!”. Fostul internațional a răbufnit: „Nu mi-a răspuns de o lună!”

Cosmin Cioboată Publicat: 13 iulie 2022, 22:06

Florin Răducioiu pleacă de la Dinamo: „Mâine îmi dau demisia!. Fostul internațional a răbufnit: „Nu mi-a răspuns de o lună!

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu, în timpul unei conferințe / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

  • Florin Răducioiu pleacă de la Dinamo: „Mâine îmi dau demisia!”
  • Fostul internațional a răbufnit: „Nu mi-a răspuns de o lună!”

Florin Răducioiu pleacă de la Dinamo, complet dezamăgit de atitudinea lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului. Fostul internațional a anunțat că mâine (joi) își va da demisia de la formația din „Ștefan cel Mare”, unde în ultimele luni a ocupat funcția de team manager.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducioiu a răbufnit la adresa lui Răzvan Zăvăleanu, dezvăluind că a încercat să-l contacteze timp de o lună, însă totul a fost în zadar.

Florin Răducioiu își dă demisia de la Dinamo: „E un capitol închis!”

Fostul mare atacant l-a acuzat pe conducătorul din „Ștefan cel Mare” de lipsă de respect:

Reclamă

„Da, de mâine dimineaţă Dinamo e un capitol închis. Mâine îmi dau demisia. Am hotărât după multe tentative ale mele să vorbesc cu Răzvan Zăvăleanu, de a recunostrui echipa şi de a-mi da posibilitatea de a lucra mai mult la Dinamo. Nu mi-a răspuns de o lună de zile la tentativele de a vorbi cu el şi pentru mine a fost o lipsă de respect, faţă de persoana mea, în primul rând.

Am crezut că e vorba despre respect, sinceritate. Sunt foarte dezamăgit de comportamentul dânsului. Să-l întrebaţi pe dânsul de ce a făcut asta. Am încercat să mă implic, să fac mai multe. Dinamo e un capitol închis, cred că am făcut tot ce am putut să salvez clubul cât mi s-a permis să fac.

Reclamă

În afară de lucrurile sportive, e vorba despre respect. Am observat în această lună că nu e respect faţă de persoana mea, cât nu am dat de el. Faţă de persoana mea şi faţă de ce am făcut pentru Dinamo. Fiecare să-şi vadă de drumul lui. Dinamo e un capitol închis. Nu am ce să mai discut.

M-am întâlnit cu el o dată la Marriot și i-am explicat ce planuri am în Liga 2, după care m-am întâlnit cu asistentul lui, Claudiu, şi nici până acum nu am primit răspuns la ce am cerut. Nu e respect faţă de persoana mea. Sunt dezamăgit de comportamentul dânsului, dar tăcerea lor e un răspuns pentru mine. E un capitol închis. Mâine îmi dau demisia.”, a spus Florin Răducioiu, pentru orangesport.ro.

Dinamo se pregătește pentru primul sezon în Liga a 2-a din istoria clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase regretă retrogradarea lui Dinamo

Florin Tănase regretă retrogradarea lui Dinamo. „Câinii” au ajuns în Liga 2 pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului, dar căpitanul FCSB nu este surprins. Acesta a urmărit momentul istoric alături de coechipierii de la echipa naţională.

„Sincer, nu m-a surprins, dar eu unul nu-mi doream să retrogradeze. Era frumoasă rivalitatea noastră, erau derby-uri cu stadioane pline și adrenalină. Meciuri pentru care te apuci de fotbal. Steaua – Dinamo e cel mai frumos derby din fotbalul românesc și acum nu-l mai avem.

Da, normal că m-am uitat. Chiar și mie mi-a părut rău că Dinamo a retrogradat! Erau supărați și unii colegi de-ai mei de la lot, dinamoviști, dar era de așteptat să se ajungă aici. S-au adunat prea multe în ultimii ani la Dinamo și cred că era cam greu să scape de datorii.

Da, am avut înainte să merg la Hagi. Țin minte că eram la juniori republicani B, într-un cantonament în Ungaria, la lacul Balaton. Tatăl meu m-a întrebat unde vreau să merg. Vorbise cu cei de la Dinamo și îmi ofereau cazare în București și un salariu destul de mare pentru vârsta aceea.

Tata mi-a zis că mă vrea și Hagi la Academie și atunci am ales fără să stau să mă gândesc prea mult. „Merg la Hagi!”, i-am zis. Prin 2000 se întâmpla, aveam vreo 16 ani când Dinamo m-a ofertat…”,  a declarat Florin Tănase, potrivit fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”