Închide meniul

Florin Răducioiu, reacţie vehementă după Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Dinamo 2-0: „Liga a 2-a e complicată. Orice meci e o finală”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 august 2022, 8:31

Florin Răducioiu, reacţie vehementă după Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Dinamo 2-0: „Liga a 2-a e complicată. Orice meci e o finală

Florin Răducioiu a primit explicații de la doctorul Bresciei, în legătură cu perfuziile roz

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Florin Răducioiu a avut o recţie vehementă, după ce Dinamo a pierdut un nou meci în Liga a 2-a, în faţa celor de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, cu scorul de 0-2. Fostul internaţional l-a luat la ţintă şi pe Ovidiu Burcă, pentru declaraţiile de la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în startul sezonului de Liga a 2-a. „Câinii” au o singură victorie, cea reuşită la limită în prima etapă, în faţa celor de la Progresul Spartac.

Florin Răducioiu, reacţie vehementă după Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Dinamo 2-0

Florin Răducioiu a analizat jocul prestat de Dinamo, în ultima partidă din Liga a 2-a. Fostul conducător al trupei din Ştefan cel Mare este nemulţumit de ceea ce a văzut în înfrângerea contra celor de Viitorul Pandurii, şi este de părere că fiecare meci va fi unul dificil pentru „câini” în eşalonul secund.

„Echipa lui Dinamo a dominat, dar a fost o dominare sterilă, care n-a pus deloc în pericol poarta adversă.

N-am văzut soluții în atac. Nu e treaba mea, e treaba antrenorului Burcă, dar trebuie să înțeleagă cei de acolo că Liga 2 e complicată, orice meci e ca o finală.

Reclamă

Sunt multe echipe provinciale care vor s-o bată cu orice preț pe Dinamo. Dacă nu intră cu intensitatea și concentrarea la maximum, vor avea întotdeauna probleme”, a declarat Florin Răducioiu, la Prima Sport.

Totodată, fostul internaţional român l-a taxat şi pe Ovidiu Burcă, pentru declaraţiile de la finalul partidei de la Târgu Jiu. Răducioiu este de părere că antrenorul „câinilor” are mult de muncă pentru a construi o echipă competitivă la Dinamo.

„Ce am văzut e că Dinamo trebuie să fie foarte atentă, riscă foarte mult să rămână în partea a doua a clasamentului. Nu văd un jucător de la mijloc în sus care să facă diferența, care să iasă în evidență în momentele de dificultate.

Reclamă 4 / 0/3

Burcă are mult de muncă la organizarea jocului, Dinamo trebuie să fie o echipă mult mai compactă.

De ce trebuie să vorbească de ce a fost în trecut? El trebuie să se concentreze pe prezent. Sunt pesimist că va schimba echipa în 6-8 săptămâni. Îl apreciez pe Burcă, dar trebuie să pună la punct faza defensivă”, a mai spus Florin Răduioiu, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Ovidiu Burcă, explicaţii halucinante după Viitorul Pandurii – Dinamo 2-0

Antrenorul lui Dinamo a oferit primele explicaţii după înfrângerea suferită la Târgu Jiu. Gazdele au câştigat cu 2-0, prin golurile marcate de Dragu (min. 56) şi Micle (min. 86)

„Concluziile sunt că am pierdut 2-0, dar nu cred că am făcut un meci prost. Încerc să creez o echipă care să joace într-o anumită manieră, cu un joc dominant. Dar nu e uşor. Eu sunt ferm convins că echipa asta va arăta cu totul altfel. Ştiu că vor veni mulţi specialişti care vor spune alte lucruri. Am nevoie de 6-8 săptămâni ca să fac echipa să arate într-un anumit fel.

E o înfrângere dureroasă, dar au fost şi multe lucruri bune. Din păcate nu am timp, timpul e scurt. În primul rând trebuie să învăţăm să pierdem, asta le-am spus şi în vestiar.

Urmează să lucrăm foarte mult din punct de vedere al adaptării jucătorilor, la tot ceea ce înseamnă România. Am văzut multe lucruri bune şi cred că echipa are foarte bun potenţial. Am nevoie de 6-8 săptămâni ca echipa să arate altfel.

Cred că mai sunt discuţii pentru doi jucători care vor veni săptămâna viitoare. Sperăm să vină cât mai repede. Nu pot eu să repar ceea ce, în ultimii 2 ani, toată lumea a făcut numai mizerie în clubul ăsta. Nu vreau să arăt cu degetul pe nimeni. Eu simt că echipa asta are potenţial. Dinamo nu poate să aştepte să fie o echipă reactive, trebuie să aibă jocul dominant. Suporterii săracii vin după noi, şi-au pierdut şi ei răbdarea, dar vom arăta cu totul altfel de la săptămână la săptămână. Uşor uşor o să arătăm mult mai bine„, a declarat Ovidiu Burcă după Viitorul Pandurii – Dinamo 2-0.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și