Închide meniul

Ovidiu Burcă, explicaţii halucinante după Viitorul Pandurii – Dinamo 2-0: „Am văzut multe lucruri bune. Am nevoie de 6-8 săptămâni!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2022, 21:02

Ovidiu Burcă, explicaţii halucinante după Viitorul Pandurii – Dinamo 2-0: „Am văzut multe lucruri bune. Am nevoie de 6-8 săptămâni!

Dinamo, explicaţii halucinante după Dinamo - Viitorul Pandurii 2-0

Ovidiu Burcă/ Facebook Dinamo Bucureşti

Viitorul Pandurii – Dinamo 2-0. Jucătorii lui Ovidiu Burcă au suferit un eşec umilitor în etapa a treia din Liga 2. „Câinii” au pierdut fără drept de apel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui Dinamo a oferit primele explicaţii după înfrângerea suferită la Târgu Jiu. Gazdele au câştigat cu 2-0, prin golurile marcate de Dragu (min. 56) şi Micle (min. 86)

Explicaţiile lui Ovidiu Burcă după Viitorul Pandurii – Dinamo 2-0

Concluziile sunt că am pierdut 2-0, dar nu cred că am făcut un meci prost. Încerc să creez o echipă care să joace într-o anumită manieră, cu un joc dominant. Dar nu e uşor. Eu sunt ferm convins că echipa asta va arăta cu totul altfel. Ştiu că vor veni mulţi specialişti care vor spune alte lucruri. Am nevoie de 6-8 săptămâni ca să fac echipa să arate într-un anumit fel.

E o înfrângere dureroasă, dar au fost şi multe lucruri bune. Din păcate nu am timp, timpul e scurt. În primul rând trebuie să învăţăm să pierdem, asta le-am spus şi în vestiar.

Urmează să lucrăm foarte mult din punct de vedere al adaptării jucătorilor, la tot ceea ce înseamnă România. Am văzut multe lucruri bune şi cred că echipa are foarte bun potenţial. Am nevoie de 6-8 săptămâni ca echipa să arate altfel.

Reclamă

Cred că mai sunt discuţii pentru doi jucători care vor veni săptămâna viitoare. Sperăm să vină cât mai repede. Nu pot eu să repar ceea ce, în ultimii 2 ani, toată lumea a făcut numai mizerie în clubul ăsta. Nu vreau să arăt cu degetul pe nimeni. Eu simt că echipa asta are potenţial. Dinamo nu poate să aştepte să fie o echipă reactive, trebuie să aibă jocul dominant. Suporterii săracii vin după noi, şi-au pierdut şi ei răbdarea, dar vom arăta cu totul altfel de la săptămână la săptămână. Uşor uşor o să arătăm mult mai bine„, a declarat Ovidiu Burcă după Viitorul Pandurii – Dinamo 2-0.

Dinamo a început mai bine partida de la Tg. Jiu. Trupa lui Ovidiu Burcă a avut o ocazie importantă prin Vasile Buhăescu, care a încercat o finalizare spectaculoasă, cu călcâiul, în minutul 31. În repriza secundă, Viitorul Pandurii a înscris de două ori, prin Claudiu Dragu, în minutul 56, şi ulterior prin Alex Micle, în minutul 86.

Viitorul Pandurii a obţinut prima victorie din noul sezon de Liga a 2-a. Dinamo rămâne cu o singură victorie, cea obţinută în prima etapă, contra celor de la Progresul Spartac. În următoarea etapă, „câinii” vor da piept cu cei de la Unirea Dej, pe teren propriu, în timp ce Viitorul Pandurii vor întâlni Unirea Constanţa.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a ajuns pe locul 14 în Liga 2. A fost depăşită la golaveraj de Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și