Închide meniul

Florin Talpan a descoperit cine sunt cei care i-au dat Steaua lui Gigi Becali: „Îi fac praf. E şi Becali vinovat”

Publicat: 18 mai 2023, 11:52

Reclamă
Florin Talpan a descoperit cine sunt cei care i-au dat Steaua lui Gigi Becali: Îi fac praf. E şi Becali vinovat”

Florin Talpan, un nou mesaj acid după ce FCSB nu a primit dreptul de a juca în Ghencea

Florin Talpan, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Florin Talpan a descoperit cine sunt cei care i-au dat Steaua lui Gigi Becali. Juristul CSA Steaua a anunţat că va scrie o carte şi va dezvălui numele acestora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan a susţinut că şi Gigi Becali e vinovat în cazul privatizării Stelei.

Florin Talpan a descoperit cine sunt cei care i-au dat Steaua lui Gigi Becali

Florin Talpan a avut un discurs dur la adresa ofiţerilor care au facilitat preluarea Stelei de către Gigi Becali.

Unii aşa-zişi ofiţeri din armata asta trebuie să răspundă, că au împărţit suporterii. Eu, dacă aş putea, aş lua măsuri împotriva oamenilor care se fac vinovaţi.

(n.r. – Oamenii vinovaţi sunt tot din MApN) E şi Becali vinovat, toţi sunt vinovaţi. Unele persoane care au greşit sunt în funcţii. Cum să mă subordonez acestor oameni? Niciodată nu mă voi subordona oamenilor incompetenţi, iar dacă vor veni să se dea cocoşi la mine nu au şanse, că-i fac praf.

Reclamă

Vreau să fiu respectat pentru ce am făcut. Dacă au greşit, să-şi vadă de treaba lor. Să mă apreciaţi, că v-a trecut glonţul pe deasupra capului şi voi, prin inconştienţa voastră, aţi făcut rău suporterilor.

Abia aştept să am timp să scriu o carte, ca să aduc în atenţia presei şi ca adevăraţii vinovaţi să fie arătaţi cu degetul. Să zică lumea că ‘Uite, băi, când ai fost la Steaua ţi-ai bătut joc de clubul ăsta’”, a declarat Florin Talpan pentru sptfm.ro.

Florin Prunea, mesaj dur despre Florin Talpan: „Chiar nu poate nimeni să îl oprească pe omul ăsta?”

Florin Prunea a transmis un mesaj dur despre Florin Talpan. Fostul portar al lui Dinamo şi al naţionalei României e de părere că Florin Talpan face rău proiectului CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut aseară intervenția lui Talpan, am rămas șocat când a spus la o emisiune ‘cine este Oprița?’ și că nu a jucat la Steaua. Cum nu a jucat? Îmi aduc aminte, a jucat și cu Valencia și în sferturile de finală cu Rapid.

‘Nu, domnule, nu a jucat la Steaua noastră!’. Am rămas șocat, sincer, pe cuvânt. Chiar nu poate nimeni să îl oprească pe omul ăsta? Sunt oameni care sunt alături de proiectul ăsta.

Am văzut meciul cu Lăcătuș și cu Balint. Ăștia tremură pentru Steaua și tu vii și pui oamenii ăștia într-o postură… Unii trag pentru clubul ăsta să îl aducă acolo unde îi este locul și alții vorbesc și dau cu piatra în niște oameni care chiar au făcut ceva pentru clubul ăla”, a spus Florin Prunea pentru digisport.ro.

Marius Lăcătuş se distanţează de Florin Talpan: „Nu cred că va fi prea curând comandant. Nu-mi doresc să fie general”

Marius Lăcătuş se distanţează de Florin Talpan. „Fiara” a comentat scandalul momentului, dintre Daniel Opriţa şi juristul clubului CSA Steaua.

Marius Lăcătuş e de părere că Daniel Opriţa şi Florin Talpan nu ar fi trebuit să dea acele declaraţii în spaţiul public.

Mi se pare normal, atât timp cât reprezinți un club de talia Stelei, să fii tras la răspundere pentru declarațiile pe care dai. Sunt curios să văd ce măsuri se vor lua. Poate să fie și un avertisment. E regretabil, i-a luat valul. Orice s-ar fi întâmplat între ei, totul trebuia să rămână în cadrul clubului, nu să apară public.

El a zis `dacă` (n.r.- dacă ar fi fost comandantul CSA l-ar fi dat afară pe Daniel Oprița). Nu e comandant și nu cred că va fi prea curând. Nu sunt ei în măsură să ia aceste decizii, nici Oprița în ceea ce-l privește pe Talpan, nici invers. Eu sunt colonel, ca domnul Talpan, deci nu poate să-mi ordone ceva. Nu-mi doresc să fie general, e bine și colonel”, a declarat Marius Lăcătuș pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și