Închide meniul

Marius Lăcătuş se distanţează de Florin Talpan: „Nu cred că va fi prea curând comandant. Nu-mi doresc să fie general”

Reclamă

Publicat: 17 mai 2023, 20:38

Marius Lăcătuş se distanţează de Florin Talpan: Nu cred că va fi prea curând comandant. Nu-mi doresc să fie general”

Marius Lăcătuş se distanţează de Florin Talpan

Marius Lăcătuş, la un meci / Hepta

Marius Lăcătuş se distanţează de Florin Talpan. „Fiara” a comentat scandalul momentului, dintre Daniel Opriţa şi juristul clubului CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuş e de părere că cei doi nu ar fi trebuit să dea acele declaraţii în spaţiul public.

Marius Lăcătuş se distanţează de Florin Talpan

Mi se pare normal, atât timp cât reprezinți un club de talia Stelei, să fii tras la răspundere pentru declarațiile pe care dai. Sunt curios să văd ce măsuri se vor lua. Poate să fie și un avertisment. E regretabil, i-a luat valul. Orice s-ar fi întâmplat între ei, totul trebuia să rămână în cadrul clubului, nu să apară public.

El a zis `dacă` (n.r.- dacă ar fi fost comandantul CSA l-ar fi dat afară pe Daniel Oprița). Nu e comandant și nu cred că va fi prea curând. Nu sunt ei în măsură să ia aceste decizii, nici Oprița în ceea ce-l privește pe Talpan, nici invers. Eu sunt colonel, ca domnul Talpan, deci nu poate să-mi ordone ceva. Nu-mi doresc să fie general, e bine și colonel”, a declarat Marius Lăcătuș pentru digisport.ro.

CSA Steaua, reacţie oficială după ce Daniel Opriţa şi Florin Talpan şi-au cerut reciproc demisia

CSA Steaua a avut prima reacţie oficială după ce Daniel Opriţa şi Florin Talpan şi-au cerut reciproc demisia. Antrenorul roş-albaştrilor a răbufnit la finalul meciului pierdut în faţa rivalei Dinamo, scor 0-3, în penultima etapă a play-off-ului din Liga 2.

Reclamă

Daniel Opriţa i-a transmis un mesaj dur juristului clubului şi i-a cerut să plece de la club, din moment ce nu a reuşit să ajute echipa să obţină dreptul de promovare în Liga 1. Florin Talpan nu a stat pe gânduri şi i-a dat imediat replica.

În legătură cu ultimele apariții în spațiul public, Clubul Sportiv al Armatei STEAUA face următoarele precizări:

1. Opiniile avute de Florin Talpan și Daniel Oprița sunt păreri personale și nu au legătură cu poziția oficială a instituției. Clubul nostru respectă libertatea de exprimare, garantată de articolul 30 din Constituția României, dar nu poate tolera acțiuni care aduc prejudicii de imagine celui mai mare brand sportiv din România;

Reclamă 4 / 0/3

2. Fiecare persoană este responsabilă pentru ceea ce declară și va suporta consecințele nerespectării regulamentelor interne;

3. Punctele oficiale de vedere ale Clubului Sportiv al Armatei STEAUA sunt exprimate doar de către conducerea clubului sau de către biroul relații publice.

În final, ținem să asigurăm opinia publică că Steaua București va comunica oficial, ori de câte ori situația o va impune”, se arată într-un comunicat.

Daniel Opriţa, atac la Florin Talpan: ,,I-am zis să facem schimb, să plece el”

Daniel Opriţa a dat de pământ cu Florin Talpan la finalul meciului cu Dinamo. A dezvăluit că i-a blocat numărul de telefon, după ce a avut o discuţie „aprinsă” cu oficialul lui CSA.

Rămân dacă vreau eu, nu dacă vrea Talpan. Talpan trebuia să se ducă mai mult. Eu şi acum sunt în obiectiv. Dacă intru în Liga 1, e un bonus pe care nu îl am. Talpan dacă rezolvă cu promovarea, să plec eu. Dacă nu, să plece el. Talpan a zis că nu vrea decât locul 1, că el e campion mondial. M-a sunat şi mi-a zis să plec dacă nu o bat pe Dinamo. I-am zis să facem schimb, să plece el. De ce să plec eu? Să vină să vorbească cu mine!

Nu plec că zice Talpan. Şi dacă câştigam, şi dacă nu… vreau mai mult. Îmi pare rău şi de suporteri. La cum au jucat probabil jucătorii se gândesc că pleacă. Şi rămân eu! Ca să fiu cu Iaşul, trebuie să am buget dublu.

I-am blocat numărul lui Talpan, nu am ce să îi spun. Eu nu accept să țipe la mine. Dacă e să plec, eu ştiu că mi-am făcut treaba. În altă parte a fost problema, nu la mine. I-am găsit în Liga 4”, a declarat Daniel Opriţa la digisport.ro.

Reclamă

Florin Talpan, atac devastator la Daniel Opriţa

Răspunsul lui Florin Talpan nu s-a lăsat mult aşteptat. Acesta l-a acuzat pe Daniel Opriţa că a minţit şi l-a numit „perdant”. Mai mult, Talpan susţine că îl dădea afară dacă era comandantul clubului.

Daniel Oprita, nu mai minți, deoarece te faci de râsul lumii! M-ai sunat sâmbătă să mă iei la rost că ţi-am cerut demisia pentru rezultatele “remarcabile” obținute de Steaua în play-off.

Nu ți-am cerut demisia, dle Opriţa! Am spus doar că dacă eu eram comandantul clubului te dădeam afară!

Sunt un perfecționist! Atât timp cât eu câştig dosare în Instanţă, în fața a cinci avocaţi ai Fcsb, atunci și voi trebuie să câştigați meciurile și să fiți pe locul 1. Mi-ai închis telefonul în nas ca un “bărbat” care știe să susțină o conversaţie! Te-am sunat înapoi să te întreb de ce închizi telefonul. A durat un minut. Domnule Opriţa, realitatea e că Steaua a fost umilită de Dinamo cu 3-0. A luat 5 goluri și “a fost dezmembrată “ la Iaşi. A fost învinsă la Buzău!

De 5 etape, dle Opriţa, Steaua nu mai bate nici o echipă! De 5 etape, echipa s-a prăbuşit “subit” şi nu mai joacă nimic! Steaua a luat 8 goluri în două etape, dle Opriţa!!! La orice club profesionist din lume, antrenorul şi-ar asuma toate aceste umilințe!

La începutul sezonului vă lăudaţi în presă, dle Opriţa, că aţi făcut lot pentru promovare, ca aţi avut mână liberă să alcătuiţi o echipă şi un lot pentru primul loc. Dar nu a fost așa! Cum spuneau suporterii stelişti pe paginile lor:

“Zero atitudine. Zero dăruire. Zero spirit de luptă. Zero onoare. Zero demnitate. Zero absolut.

Aici e Steaua Bucureşti, nu Juventus Colentina“ dle Opriţa. Dvs. sunteţi ANTRENORUL echipei de fotbal Steaua. Ca antrenor ar trebui să vă asumați responsabilitatea pentru toate aceste umilințe “ încasate“ de Steaua şi de suporterii stelişti. Un antrenor cu demnitate şi coloană vertebrală ar trebui să îsi asume răspunderea totală pentru tot acest dezastru, pentru aceste umilinţe încasate de Steaua în play-off”, a transmis Florin Talpan.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și