Închide meniul

Florin Talpan, dezvăluiri despre momentele dificile prin care a trecut la CSA Steaua: „Plângeam! Am dat bani din buzunarul meu!”

Viviana Moraru Publicat: 14 aprilie 2023, 10:46

Reclamă
Florin Talpan, dezvăluiri despre momentele dificile prin care a trecut la CSA Steaua: Plângeam! Am dat bani din buzunarul meu!”

Florin Talpan, în război cu oficialii CSA Steaua

Florin Talpan, într-un interviu / as.ro

Florin Talpan a oferit dezvăluiri despre momentele dificile prin care a trecut la CSA Steaua. Juristul roș-albaștrilor susține că a fost fanul „militarilor” de mic și suferea alături de echipă înfrângeri. De asemenea, Talpan a mai declarat că a susținut a adus bani din propriul buzunar la trupa din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan este convins că CSA Steaua se va lupta cu FCSB în sezonul viitor, în Liga 1, după inițiativa lui Vasile Dîncu de a schimba Legea Sporturilor.

Florin Talpan, dezvăluiri despre momentele dificile prin care a trecut la CSA Steaua

Florin Talpan susține că a traversat o perioadă extrem de dificilă, în momentul în care a ajuns la CSA Steaua, deoarece nu avea resurse financiare.

Juristul roș-albaștrilor a mai dezvăluit că plângea atunci când echipa pierdea un meci, fapt care denotă dragostea pe care i-o poartă trupei din Ghencea.

„Auziți? Și eu, când am început această luptă, acum 20 și ceva de ani, am pornit fără nimic. Și când am pornit acest demers, trebuia contestată la OSIM o decizie, dar cei din club au spus că nu îmi dau bani. Și pentru că eram stelist, când Steaua juca în cupele europene, eu plângeam când lua bătaie.

Reclamă

Eu, ca să rezolv această problemă, am dat 4,5 milioane din buzunarul meu, bani din perioada aceea. Și după 20 de ani, am câștigat palmaresul, marca, etc. Eu am dat banii aceștia din propriul buzunar”, a declarat Florin Talpan, pentru digisport.ro.

Florin Talpan susţine că FCSB trebuie retrogradată

Florin Talpan e convins că CSA Steaua va promova încă din acest sezon. Juristul CSA susţine că FCSB evoluează în mod ilegal în Liga 1 şi că ar trebui să fie retrogradată.

Florin Talpan anunţă şi că va face o adresă către FRF, prin care să se precizeze când a cerut FCSB schimbarea denumirii echipei, în anul 2018. Talpan susţine că dacă FCSB a făcut solicitarea în timpul campionatului trebuia retrogradată.

Reclamă 4 / 0/3

Deci v-am zis, demersul ăsta l-am făcut încă de anul trecut. Faptul că s-a tras atâta de timp… oricum se poate, Legea Sportului nu ne interzice. Nu există niciun articol din Legea Sportului prin care ni se interzice să promovăm.

Lucrurile sunt foarte clare, nu ştiu de ce sunt atâtea întrebări. Bineînţeles că CSA Steaua poate să promoveze, vom termina pe locul întâi, vom avea multe argumente.

Federaţia nu poate să se opună. Oricum Federaţia este într-o mare culpă, ce au făcut cu noi nu e normal. Ei trebuia să elimine FCSB-ul încă din 2018, când şi-au schimbat denumirea în timpul campionatului.

Săptămâna viitoare fac o adresă către Federaţie să ne pună la dispoziţie data când s-a înregistrat această solicitare de schimbare a denumirii de către FCSB, în 2018. Dacă a depus-o în timpul campionatului este clar că trebuia retrogradată, iar la ora actuală evoluează în mod ilegal în Liga 1.

La meciul cu Dinamo trebuie să câştige clubul Steaua dacă este un club profesionist şi adevărat. Au toate condiţiile, banii plătiţi la zi, n-au niciun argument să piardă. Dacă pierd înseamnă că nu-şi merită locul în echipă şi trebuie să plece toţi”, declară Florin Talpan în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
Vezi toate știrile
Citește și