Închide meniul

Gabi Balint nu vrea să se implice în proiectul lui Victor Pițurcă: „Sper să fie mai bine a doua oară”

Alex Ioniță Publicat: 26 octombrie 2023, 20:31

Reclamă
Gabi Balint nu vrea să se implice în proiectul lui Victor Pițurcă: Sper să fie mai bine a doua oară”

Gabi Balint nu vrea să se implice în proiectul lui Victor Pițurcă

Gabi Balint, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE / AS.ro

Gabi Balint nu vrea să se implice în proiectul lui Victor Pițurcă. Legenda clubului Steaua București a declarat că nu dorește să ia parte la acțiunea propusă de fostul selecționer al echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Piți” a anunțat faptul că dorește să se implice la CSA Steaua și să aducă oameni cu bani la clubul din Ghencea. Totuși, se pare că nu toate legendele formației „militare” doresc să facă parte din acest proiect.

Gabi Balint nu vrea să se implice în proiectul lui Victor Pițurcă. Anunțul fostului atacant

Fostul atacant al clubului Steaua București, care a câștigat Cupa Campionilor în anul 1986 a declarat că nu dorește să facă parte din proiectul propus de Victor Pițurcă, având în vedere faptul că s-a „retras” din lumea fotbalului, dar și din București.

Totuși, Gabi Balint a menționat faptul că ar putea să fie prezent în anturajul echipei din Ghencea, dar nu ar fi dispus să ofere bani pentru inițiativa fostului selecționer.

„Eu nu sunt implicat deocamdată, n-am vorbit nimic și nici nu o să fiu implicat. Eu m-am retras și din fotbal practic. Eu m-am retras și din București. Dacă vrea să-i descopăr talente prin Bistrița, cu mare drag. Ca imagine aș putea fi și eu prezent. Cu bani nu cred. Chiar dacă aș fi avut foarte mulți bani, nu i-aș fi băgat. Dacă aveam banii lui Beckham și Messi, poate mă băgam. Dacă aș fi avut bani, singura echipă în care aș fi investit era Steaua.

Reclamă

Dacă Pițurcă are cunoștințe… sper să fie mai bine a doua oară, pentru că prima dată tot el era (n.r. în momentul în care Gigi Becali a intrat în lumea fotbalului). Sper să o facă mai bine de data asta. Eu sunt alături de el, suntem aproape. Suntem alături de el, îl sprijinim, dar să fie ceva serios de data asta.

Eu cred că orice club mare care se respectă trebuie să aibă foști jucători, măcar de onoare. Deocamdată sunt câțiva care lucrează acolo, la centrul de copii. Eu cred că se va face când lucrurile vor fi puse la punct, dacă vor fi puse la punct”, a spus Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Victor Pițurcă e gata să preia CSA Steaua

Victor Pițurcă și-a dezvăluit planurile. Acesta a declarat că își dorește, alături de foștii coechipieri din Ghencea, să preia CSA Steaua. Fostul selecționer a mărturisit că vrea să readucă echipa pe ”linia de plutire”, după sezonul modest din Liga a 2-a.

Reclamă 4 / 0/3

„Piți” a subliniat că nu este dispus să investească la echipă, deoarece nu are această disponibilitate financiară, însă vrea să aducă alți investitori în Ghencea. Singura întrebare pe care și-o pune fostul selecționer este dacă se dorește acest lucru, și din partea oficialilor clubului Armatei.

„În ultimul timp ne gândim să facem ceva pentru Steaua, acest nucleu de jucători care am rămas să putem să punem pe linia de plutire, să facem ca Steaua să revină la normal. Măcar să încercăm să vedem dacă își doresc.

Noi, generația care a câștigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilități financiare, dar aducem oameni cu bani. Dar doriți lucrul ăsta?”, a declarat Victor Pițurcă, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și