Închide meniul
Video

Gabi Tamaș, în formă maximă și la 39 de ani: „Să mă filmați din cap până în picioare, că după zice lumea că sunt gras”

Cosmin Cioboată Publicat: 25 ianuarie 2023, 22:52

Gabi Tamaş s-a împăcat cu Erik Lincar şi rămâne la Chiajna

Gabi Tamaş, la o petrecere / Instagram

  • Gabi Tamaș, în formă maximă și la 39 de ani
  • „Să mă filmați din cap până în picioare, că după zice lumea că sunt gras”

Gabi Tamaș se află în formă maximă și la 39 de ani! Fundașul cu 67 de selecții la naționala României a semnat în această iarnă cu Concordia Chiajna și își continuă aventura în fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamaș nu se gândește la retragere și se antrenează din greu, ca în prima tinerețe.

Gabi Tamaș, în formă maximă și la 39 de ani: „Să mă filmați din cap până în picioare, că după zice lumea că sunt gras”

Fostul jucător de la Dinamo și FCSB a jucat joi în meciul amical Concordia Chiajna – Progresul Spartac 0-1, disputat în Complexul Sportiv Steaua.

Reclamă

La finalul partidei, Gabi Tamaș a făcut show la interviu și i-a rugat pe reporteri să-l filmeze din cap până în picioare, pentru a-i contrazice pe cei care l-au numit „gras”.

Gabi Tamaș trage tare la antrenamentele Concordiei Chiajna, unde îl are ca antrenor pe Eugen Trică.

Reclamă

Fundașul ajuns la aproape 40 de ani nu regretă că a semnat cu o echipă din liga a 2-a și abia așteaptă reluarea campionatului.

„Să mă filmați din cap până în picioare, că după zice lumea că sunt gras. N-am avut niciodată (n.r. – stare). E greu, e perioada de pregătire, am avut câte două antrenamente pe zi. Mă obișnuiesc cu ei, am mai jucat la liga a 2-a și la U Cluj.

Una pesta alta, am transpirat, ne-am făcut antrenamentul și acum mergem acasă. N-am surprins pe nimeni (n.r. – că a semnat cu Chiajna), am luat decizia care știam că e cea mai bună pentru mine”, a declarat Gabi Tamaș.

Reclamă 4 / 0/3

Eugen Trică, „fermecat” de Gabi Tamaș: „E vioara întâi!”

Eugen Trică este extrem de fericit că a reușit să-l aducă la Concordia Chiajna pe Gabi Tamaș. Antrenorul ilfovenilor a avut numai cuvinte de laudă la adresa fundașului, pe care l-a descris drept „vioara întâi”.

„Sunt foarte mulțumit de el. Și la antrenamente e primul, lucrează foarte bine. La meci l-ați văzut, vioara întâi. Îmi doresc să fie sănătos, și el și ceilalți jucători. Se pare că da (n.r. – poate fi liderul echipei), mă ajută foarte mult ca antrenor”, a mai declarat Eugen Trică.

Concordia Chiajna se află pe locul 9 în liga a 2-a, la 3 puncte sub zona play-off-ului. Ilfovenii vor mai juca 3 „finale” în sezonul regulat: cu Minaur Baia Mare (deplasare), Ripensia Timișoara (acasă) și Metaloglobus (deplasare).

Gabi Tamaș, reacție savuroasă: „Durează licențele de antrenor, așa că 5-6-7 ani mai joc!”

Gabi Tamaș a dezvăluit că se gândește să se apuce de școala de antrenori, precum și de un curs de management sportiv. Fundașul a râs pe seama faptului că durează mult timp pentru a obține carnetul de antrenori și a anunțat că până atunci va continua să joace.

Tamaș a vorbit și despre echipa națională. Stoperul de 39 de ani este realist și spune că va fi aproape imposibil să mai participe alături de „tricolori” la un Campionat European.

(N.r. – Te vezi antrenor?) Păi nici jucător nu mă mai vedeați acum 2-3 ani și acum uite că am 39 și încă mai joc. Vreau să le fac pe toate, vreau să fac și școala de antrenori, vreau să-mi iau și licențele. Aș vrea să fac și un management pe fotbal, după care mă voi lăsa și voi alege decizia corectă.

(Reporter – Deci mai durează până te lași) Păi bineînțeles, durează și licențele, așa că vreo 5-6-7 ani mai joc (râde). (Reporter – Mai prinzi un EURO?) Să sperăm că prinde echipa națională un EURO, nu eu. Ca jucător e foarte greu să mai prind eu un EURO”, a spus Gabi Tamaș, după amicalul Concordia Chiajna – Progresul Spartac 0-1.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie
Antena Sport Update • 14 mart., 16:51
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie 2024
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna
Liga 2 • 14 mart., 14:13
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna! A revenit în fotbal la 5 luni de la retragere
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal. Mesajul transmis de fostul fundaș, retras din activitate.
Liga 2 • 13 mart., 15:44
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal: „Mă bucur că am luat această decizie!”
OFICIAL | Gabi Tamaş a revenit în fotbal! A semnat cu o echipă pentru care a evoluat
Liga 2 • 13 mart., 14:38
OFICIAL | Gabi Tamaş a revenit în fotbal! A semnat cu o echipă pentru care a evoluat
Gabi Tamaş e gata să revină în fotbal, după ce a fost ofertat şi de Dinamo
Liga 2 • 12 mart., 17:38
Gabi Tamaş e gata să revină în fotbal! Echipa cu care este în negocieri avansate, după ce a fost ofertat şi de Dinamo