Închide meniul

Gabi Tamaş vrea la naţională direct de la Chiajna: „Nivelul e slab şi în Liga 1, şi în Liga 2. Pe româneşte!”. Mesaj pentru Edi Iordănescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2023, 12:17

Gabi Tamaş vrea la naţională direct de la Chiajna: „Nivelul e slab şi în Liga 1, şi în Liga 2. Pe româneşte!. Mesaj pentru Edi Iordănescu

Gabi Tamaş, despre șansele României în preliminariile EURO 2024

Gabi Tamaş a fost prezentat de Concordia Chiajna / Antena Sport

Gabi Tamaş vrea la naţională direct de la Chiajna. A fost prezentat la Concordia şi a avut un mesaj direct pentru Edi Iordănescu. Fundaşul în vârstă de 39 de ani îşi doreşte să fie convocat la naţionala României chir şi din Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liber de contract după despărţirea cu „scântei” de Petrolul, Tamaş a semnat un contract valabil până în vară cu ocupanta locului 9 din liga secundă. A fost convins cu un salariu de 8.000 de euro pe lună.

Gabi Tamaş vrea la naţională direct de la Chiajna

Nu (n.r. dacă îi pare rău ca nu va juca în Liga 1), dar ce credeți că în Liga 2 joc altfel sau cum? Joc la fel! Nivelul este același, slab, și în Liga 1 și în Liga 2, pe românește. Dacă ajung la 39 de ani să mai joc și să fac bine înseamnă că este foarte slab nivelul.

Motivaţia mea e că accept provocările. La Concordia este o provocare, nu au reuşit de câţiva ani să promoveze. Acum e o provocare, trebuie să batem 3 din 3!

(Reporter: Te mai gândeşti la naţională sau ţi-ai luat gândul?) Gândul de la naţională niciodată nu poţi să ţi-l iei. Cât joci fotbal? Ţi-l iei după aia, când te laşi. Dacă s-a mers pe schimbarea echipei naţionale, nu ai ce să spui (n.r. despre faptul că nu a fost convocat). Cu toate că ai putea să spui că eram în formă, jucam bine. Eu dacă aş fi fost selecţionerul echipei naţionale luam cei mai în formă jucători de la momentul respectiv. Pentru că îmi trebuie rezultate de acum, nu din 3-4 ani. Acum ai meciurile oficiale!

Reclamă

Dacă nu aduci cei mai în formă jucători, echipa naţională pierde. Cine sunt cei mai în formă, să-i aducă. Ei trebuie să analizeze toate criteriile şi să vadă dacă au nevoie de jucătorii de acolo. Dacă faci puţin mai mult decât celălalt, eu zic că merită un jucător să fie chemat, gen Săpunaru.

Pe mine mă chemi, vin, nu mă chemi, nu vin. Ce mare scofală, şi aşa am fost cam des pe acolo„, a declarat Gabi Tamaş la conferinţa de presă.

România luptă, în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY, pentru calificarea la EURO. Antena 1 va transmite 5 din cele 10 meciuri pe care naționala României le va juca. Inclusiv bătălia finală cu Elveția va fi în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3
  • Andorra – România (sâmbătăm 25 martie, ora 21:45, Antena 1)
  • România – Belarus (marți, 28 martie, ora 21:45)
  • Kosovo – România (vineri, 16 iunie, ora 21:45, Antena 1)
  • Elveția – România (19 iunie, ora 21:45)
  • România – Israel (sâmbătă, 9 septembrie, ora 21:45)
  • România – Kosovo (marți, 12 septembrie, ora 21:45, Antena 1)
  • Belarus – România (joi, 12 octombrie, ora 21:45, Antena 1)
  • România – Andorra (duminică, 15 octombrie, ora 21:45)
  • Israel – România (sâmbătă, 18 noiembrie, ora 21:45)
  • România – Elveția (marți, 21 noiembrie, ora 21:45, Antena 1)

Dinamo l-ar fi ofertat pe Gabi Tamaș

Dinamo l-ar fi ofertat pe Gabi Tamaș după plecarea veteranului de 39 de ani de la Petrolul. Dezvăluirea a fost făcut chiar de antrenorul „câinilor”, Ovidiu Burcă, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Gabi Tamaș, dincolo de a fi un bun jucător, este un lider. Nu este ușor să transferi lideri, nu e ușor să mai găsești lideri în acest moment. Din perspectiva asta, Gabi sigur ne-ar fi ajutat, dar Chiajna este un club unde există o mare stabilitate, are condiții foarte bune de pregătire.

Din punct de vedere financiar, întotdeauna lucrurile au stat în regulă acolo și îi felicit pentru transferul lui Tamaș. Adversarele noastre se miscă, dar noi încercăm să fim cât mai omogeni, să fim cât mai uniți în momentul de față”, a spus Ovidiu Burcă, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Constantin Budescu a dezvăluit de ce a ajuns Tamaş la Chiajna

Constantin Budescu a anunțat motivul pentru care Gabi Tamaș a semnat cu Concordia Chiajna. „Budi” a recunoscut că decizia prietenului său de a merge în Liga 2 l-a surprins.

Concordia are nevoie de victorii pe linie în ultimele trei etape pentru a spera la un loc în play-off.

M-a surprins un pic, dar Chiajna este o echipă cu condiții foarte bune. Eu zic că au dat lovitura și cu siguranță Gabi nu s-a dus acolo să joace în Liga a 2-a. Probabil la anul se va bate pentru promovare. N-am discutat după ce a semnat, doar înainte am vorbit, de Sărbători”, a spus Constantin Budescu.

Reclamă
Recomandări
  • Gabi Tamaş vrea la naţională direct de la Concordia Chiajna
  • Ce mesaj i-a transmis lui Edi Iordănescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:15 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 10:10 BREAKING NEWSAdrian Mititelu Jr e la terapie intensivă! Fiul lui Adrian Mititelu, la un pas să se otrăvească! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” Vezi toate știrile
Citește și