Închide meniul

S-au stabilit orele meciurilor pe care România le joacă în preliminariile EURO 2024! Lupta pentru calificare va fi în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2023, 21:08 / Actualizat: 12 ianuarie 2023, 23:07

S-au stabilit orele meciurilor pe care România le joacă în preliminariile EURO 2024! Lupta pentru calificare va fi în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY

Edi Iordănescu este selecționerul României

Profimedia

  • S-au stabilit orele meciurilor pe care România le joacă în preliminariile EURO 2024
  • Meciurile României sunt în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY

S-au stabilit orele meciurilor pe care România le joacă în preliminariile EURO 2024. România luptă pentru calificarea la EURO 2024, în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România luptă, în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY, pentru calificarea la EURO. Antena 1 va transmite 5 din cele 10 meciuri pe care naționala României le va juca. Inclusiv bătălia finală cu Elveția va fi în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

S-au stabilit orele meciurilor pe care România le joacă în preliminariile EURO 2024!

Toate meciurile pe care naționala României le va juca în preliminariile pentru EURO 2024 vor începe la ora 21.45.

Reclamă

România luptă pentru calificarea la EURO 2024. Programul complet

Edi Iordănescu, cu gândul la EURO 2024

Edi Iordănescu a văzut Elveţia la Mondialul din Qatar şi speră că va conduce naţionala către Europeanul din Germania, ce va avea loc în perioada 14 iunie – 14 iulie.

Reclamă

„Cu ocazia Sărbătorilor, le urez tuturor românilor să fie fericiți și să aibă parte în noul an de tot ce își doresc! Sărbători liniștite, sănătate și să privească înainte cu încredere, să avem cu toții un an 2023 așa cum ni-l dorim!

Mesajul meu pentru suporterii echipei naționale este unul de unitate și speranță. Să fim mai uniți ca oricând și să credem că împreună putem să ne împlinim visul la care visăm. Luptăm pentru România și sper din suflet ca peste un an de zile să fim calificați la Campionatul European! Ca să reușim, trebuie să credem și să fim uniți. Dacă vom face asta, vom birui!

Jucătorilor de la echipa națională le amintesc faptul că au datoria de a da totul șiu de a crede că putem aduce înapoi gloria fotbalului românesc! Trebuie să ducem România la EURO și să facem românii mândri după atâția ani! Haideți să facenm din 2023 anul nostru! Să facem România fericită! La mulți ani, români!”, a transmis Edi Iordănescu, conform FRF.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată grupele din preliminariile EURO 2024

  • Grupa A: Spania, Scoția, Norvegia, Georgia, Cipru
  • Grupa B: Olanda, Franța, Irlanda, Grecia, Gibraltar
  • Grupa C: Italia, Anglia, Ucraina, Macedonia, Malta
  • Grupa D: Croația, Țara Galilor, Armenia, Turcia, Letonia
  • Grupa E: Polonia, Cehia, Albania, Insulele Feroe, Moldova
  • Grupa F: Belgia, Austria, Suedia, Azerbaidjan, Estonia
  • Grupa G: Ungaria, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Lituania
  • Grupa H: Danemarca, Finlanda, Slovenia, Kazakhstan, Irlanda de Nord
  • Grupa I: Elveția, Israel, România, Kosovo, Belarus, Andorra
  • Grupa J: Portugalia, Bosnia, Islanda, Luxemburg, Slovacia

Se califică la EURO primele două echipe din fiecare grupă. În plus, din Nations League se vor mai califica alte 3 echipe. Primele 4 echipe din Liga A, Liga B și Liga C, care nu au prins loc la EURO prin preliminarii, vor juca într-un play-off (semifinale și finală) în martie 2024. Vor rezulta 3 câștigătoare, care vor merge la EURO.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF