Închide meniul

Gabriel Torje a semnat cu Concordia Chiajna! Va juca alături de Gabi Tamaș și Adi Popa în Liga 2

Alex Ioniță Publicat: 19 septembrie 2023, 17:32

Reclamă
Gabriel Torje a semnat cu Concordia Chiajna! Va juca alături de Gabi Tamaș și Adi Popa în Liga 2

Gabriel Torje a semnat cu Concordia Chiajna

Gabriel Torje, după un meci / Profimediaimages

Gabriel Torje a semnat cu Concordia Chiajna. Fostul dinamovist a ales să înceapă o nouă aventură la o echipă din eșalonul secund al fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La noua sa formație, Gabriel Torje va fi coleg cu Gabriel Tamaș și cu Adi Popa, jucători cu o vastă experiență în prima ligă a României, dar și la formații din afara granițelor.

Gabriel Torje a semnat cu Concordia Chiajna. Cât timp este valabil contractul

Fostul dinamovist Gabriel Torje a ajuns în lotul celor de la Concordia Chiajna, după ce a fost legitimat, pentru ultima dată, la formația turcă Genclerbirligi. Jucătorul de 33 de ani a semnat un contract valabil pe un sezon cu echipa antrenată de Erink Lincar.

Astfel, odată cu această mutare, Torje urmează să își înceapă o nouă aventură în cariera de fotbalist, și va juca în premieră în Liga a 2-a din România. Ar putea debuta pentru noul său club împotriva celor de la CSM Reșița, în deplasare, pe data de 24 septembrie.

„BUN VENIT, GABRIEL TORJE!

Reclamă

Clubul Sportiv Concordia Chiajna si Gabriel Torje au semnat un contract valabil pana la data de 30.06.2024. Acesta a venit la clubul nostru din campionatul Turciei de la Genclerbirligi.

Gabriel Torje a bifat in CV echipe precum Politehnica Timisoara, Dinamo Bucuresti, Farul Constanta, Udinese, RCD Espanyol Barcelona, FC Granada, Konyaspor, Osmenlispor, Karabukspor, Sivasspor, Bandirmaspor si Ankaraspor.

Mijlocasul in varsta de 33 ani, a adunat in tricoul echipei nationale a Romaniei, 57 de selectii, reusind sa inscrie 12 goluri.
Clubul nostru ii ureaza BUN VENIT si ii doreste sa aiba parte de evolutii excelente in tricoul „vulturilor verzi”, alaturi de colegi si staff-ul tehnic!”, au postat oficialii clubului, pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

În sezonul trecut a jucat pentru Genclerbirligi, echipă din Liga a 2-a din Turcia. Pentru clubul respectiv a jucat 9 partide în care a reușit să marcheze de 2 ori. De asemenea, a oferit și o pasă decisivă pentru echipa din Ankara. În momentul de față, mijlocașul cu 57 de selecții în echipa națională a României este cotat la suma de 275.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Gabriel Torje are de recuperat o sumă uriașă de bani

„Noi ca jucători străini mergem la FIFA și ne cerem drepturile. În momentul acesta, FIFA a făcut pentru jucătorii de genul un fond de o anumită sumă și la finalul anului se dau din acei bani. Dacă ai probleme, iei ceva. Eu aveam o sumă foarte mare de la Karabuk. Dacă ajung să iau 20-30.000 e bine. Aveam mai mult de jumătate de milion de euro de la Karabukspor, fără banii mei din buzunar.

Noi când ne apucăm de fotbal, nu o facem pentru bani neapărat. Trebuie să jucăm cât mai mult din plăcere. Nu putem însă nici să pe stomacul gol. Este frustrant când cineva te păcălește. Când am plecat de acolo, mi-au zis că îmi dau în trei luni. Eu le-am zis să mi-i dea în opt luni, dar să mi-i dea. Și tot nu i-am mai văzut”, a spus, în urmă cu ceva timp, Torje, citat de digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” Vezi toate știrile
Citește și