Închide meniul
EXCLUSIV

Gabriel Tamaş a venit beat la antrenamentele Concordiei Chiajna şi a ameninţat că se retrage din fotbal. Reacţia lui Erik Lincar

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2023, 14:35

Reclamă
Gabriel Tamaş a venit beat la antrenamentele Concordiei Chiajna şi a ameninţat că se retrage din fotbal. Reacţia lui Erik Lincar

Gabriel Tamaş a venit beat la antrenamentele Concordiei Chiajna

Gabriel Tamaş, la stadion - Antena Sport

Gabriel Tamaş a venit beat la antrenamentele Concordiei Chiajna, susţinute înaintea meciului cu Gloria Buzău, încheiat cu victoria ilfovenilor, cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de dualul de luni, Tamaş a ajuns la antrenamentele conduse de Erik Lincar într-o stare avansată de ebrietate. Fundaşul care va împlini 40 de ani pe 9 noiembrie a ameninţat că se retrage din fotbal, pe un ton nu tocmai prietenos.

Gabriel Tamaş a venit beat la antrenamentele Concordiei Chiajna

Din sursele Antena Sport, Erik Lincar a avut o reacţie calmă şi l-a trimis acasă pe Tamaş, căruia i-a transmis să revină când va fi treaz, pentru a se putea înţelege cu el.

Tamaş a fost la meci şi a urmărit desfăşurarea partidei alături de preşedintele ilfocenilor, Cristian Tănase. El şi-a încurajat colegii din tribună.

Informaţia că Gabriel Tamaş i-a anunţat pe ilfoveni că se va retrage a fost oferită de gsp.ro, dar preşedintele Cristian Tănase a susţinut că ar fi avut probleme personale. La fel a făcut şi antrenorul Lincar.

Reclamă

„Gabi Tamaș are o problemă personală, nu s-a întâmplat nimic. Eu cu el am reglat lucruile în vară. E un grup frumos, dar un grup care trebuie să înțeleagă că trebuie muncească pentru a obține rezultate.

Sunt fotbaliști cu nume aici, unii au multe promovări. Simbioza asta reușim foarte greu să o găsim. Dacă nu ești un grup și unul-doi trag chiulul”, a spus Lincar, după meci.

Torje, savuros că Tamaş va împlini 40 de ani peste două săptămâni

Gabi Torje a avut un discurs savuros că Tamaş va împlini 40 de ani peste două săptămâni. Torje a spus că glumele la cu fostul său coleg de naţională sunt la ordinea zilei.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Torje a glumit pe seama vârstei pe care o va împlini Tamaş. Torje spune că fundaşul e tânăr şi că îi arde de glume în continuare.

„Va fi foarte greu pentru că jucăm pe poziţii diferite. Pă de ce să ne fie frică să facem glume pe seama vârstei? Nu e ne e frică. E tânăr! Dar ce credeţi că are 70 de ani şi nu mai înţelege şi aude glumele?„, a spus Gabi Torje.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și