Închide meniul
Foto

Scandal monstru la pauză la Dinamo – CSA Steaua! Peluza Sud a atacat jandarmii cu tomberoane și scaune VIDEO

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 septembrie 2022, 22:45

Scandal monstru la pauză la Dinamo – CSA Steaua! Peluza Sud a atacat jandarmii cu tomberoane și scaune VIDEO

Scandal la pauza derby-ului Dinamo - CSA Steaua

Peluza Sud a echipei CSA Steaua / as.ro

S-a intervenit cu gaze lacrimogene pe Arena Națională la derby-ul Dinamo – CSA Steaua la pauza meciului. Peluza Sud s-a bătut cu jandarmii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 22.50: Scandal monstru la pauza meciului! Peluza Sud Steaua i-a atacat pe jandarmi cu tomberoane și scaune! Forțele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene.

Știrea inițială
….

Cu 40 de minute înainte de startul meciului, mai mulți suporteri de la Dinamo și CSA Steaua s-au încăierat într-un sector al stadionului. Fanii au rupte scaune și au aruncat cu torțe.

Gaze lacrimogene înainte de Dinamo – CSA Steaua

A fost nevoie de o intervenție dură din partea jandarmilor ca spiritele să se calmeze. Forțele de ordine au intervenit cu bastoane și gaze lacrimogene.

Reclamă

Dinamo – CSA Steaua este cel mai așteptat meci al sezonului în Liga 2. E o asistență record pentru eșalonul secund la derby-ul care se joacă pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională.

Fanii CSA Steaua s-au adunat și înaintea meciului

Fanii celor de la CSA Steaua din Peluza Sud s-au adunat în număr mare pe străzi și au avut mai multe scandări ironice la adresa rivalilor.

VIDEO AICI CU SCANDĂRILE PELUZEI SUD ÎNAINTEA DERBY-ULUI CU DINAMO

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo și CSA Steaua au câștigat meciurile dinaintea derby-ului

Dinamo vine după o victorie de moral cu Concordia Chiajna, în ultima etapă. Trupa lui Ovidiu Burcă s-a impus la limită, scor 1-0, după golul marcat de Dani Iglesias.

CSA Steaua vine şi ea după o victorie, în ultima rundă. „Militarii” s-au impus în duelul cu Poli Iaşi cu scorul de 2-1, şi au acumulat 10 puncte, după cinci etape. Trupa lui Daniel Opriţa se află pe locul 7 în clasamentul eşalonului secund.

Dinamo, de cealaltă parte, are doar şase puncte după cinci etape. Trupa din Ştefan cel Mare a înregistrat trei eşecuri la rând, până la victoria cu Chiajna din ultima rundă. Totodată, „câinii” s-au mai impus în prima rundă, scor 1-0 cu Progresul Spartac.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și