Închide meniul

George Ogăraru i-a răspuns dur lui Gigi Becali: „E o manipulare”! Ce salariu are la CSA Steaua

Bogdan Stănescu Publicat: 25 iulie 2023, 23:06

Reclamă
George Ogăraru i-a răspuns dur lui Gigi Becali: „E o manipulare! Ce salariu are la CSA Steaua

George Ogăraru i-a răspuns dur lui Gigi Becali

George Ogăraru, la un meci demonstrativ / Hepta / Eduard Vinatoru - Mediafax Foto

George Ogăraru i-a răspuns dur lui Gigi Becali. Patronul FCSB susţinuse că George Ogăraru are un salariu de 10.000 de euro la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ogăraru a infirmat acest lucru, susţinând că are la CSA Steaua un salariu mai mic de 10.000 de euro lunar.

George Ogăraru i-a răspuns dur lui Gigi Becali

Obișnuiesc să-mi văd de treaba mea, dar nu-mi place când văd oameni care aruncă în spațiul public niște lucruri neadevărate. E o încercare de a manipula!

Zilele trecute, zicea patronul de la FCSB că am salariu 10.000 de euro. Pot să înțeleg frustrarea că nu a reușit să intre pe stadion, dar nu are rost să amestece numele meu cu niște neadevăruri.

Nu este salariul meu de 10.000 de euro, poate că s-a gândit că atât merit. Nu câștig nici măcar jumătate din cât a zis. Nu pot să spun cifra exactă, dar e mai puțin de 5.000 de euro. Este la fel ca în ziua în care am semnat cu Steaua!

Reclamă

În doi ani și jumătate, am atras din sponsorizări aproape un milion de euro, atât la echipa mare, cât și la academie. Deci salariul meu a fost amortizat, clubul n-a cheltuit mai mult de 100.000 de euro cu salariul meu”, a declarat George Ogăraru pentru fanatik.ro.

Ce spunea Gigi Becali

Gigi Becali susţinea că Daniel Opriţa şi George Ogăraru au un salariu lunar de 10.000 de euro la CSA Steaua.

Oprița și Ogăraru au 10.000 de euro. Are și ăla, doi frați erau, Pacionel ăla, are 5.000 de euro salariu pe lună. Adică Pacionel are cât Charalambous la FCSB”, declara Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB se judecă în instanţă cu clubul CSA Steaua. CSA Steaua pretinde că patronul FCSB a creat un prejudiciu de 37 de milioane de euro prin folosirea fără drept a mărcii „Steaua”. Recent, Gigi Becali a vrut să închirieze arena din Ghencea pentru a juca acolo derby-ul cu Dinamo, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

FCSB – Dinamo 2-1 s-a jucat pe stadionul Arcul de Triumf, după ce negocierile dintre FCSB şi CSA Steaua pentru închirierea stadionului Ghencea au picat.

Gigi Becali e în culmea fericirii după ce Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB

Gigi Becali e în culmea fericirii după ce Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB. După o lungă perioadă în care a fost aşteptat de FCSB, Vlad Chiricheş a decis, în cele din urmă, să semneze cu formaţia patronată de Gigi Becali.

„Vlad Chiriches a semnat cu noi și o să îl vedeți voi. Sunt sigur că unii ii cântau prohodul, dar o să vedeți voi cine e Chiricheș. La ora asta e cel mai bun fundaș central din România. Cu el în apărare nu am nicio emoție. Mi l-am dorit mult pe Chiricheș”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Potrivit sursei citate, Vlad Chiricheş va avea un salariu anual de 400.000 de euro, peste cel al lui Florinel Coman, care câştigă 360.000 de euro pe an. Vlad Chiricheş a semnat pe doi ani de zile, condiţie pe care a pus-o în negocierile cu Gigi Becali.

Cotat acum la 900.000 de euro de către site-ul transfermarkt.com, Vlad Chiricheş era vândut în 2013 de către Gigi Becali la Tottenham, pentru 9.5 milioane de euro!

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și