Închide meniul

Gheorghe Mustaţă, reacţie fabuloasă când a auzit de proiectul de la CSA Steaua! Le-a transmis un mesaj din 5 cuvinte legendelor!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 decembrie 2023, 18:59

Reclamă
Gheorghe Mustaţă, reacţie fabuloasă când a auzit de proiectul de la CSA Steaua! Le-a transmis un mesaj din 5 cuvinte legendelor!

Gheorghe Mustaţă, reacţie fabuloasă când a auzit de proiectul de la CSA Steaua

Gheorghe Mustață / Hepta

Gheorghe Mustaţă a avut o reacţie fabuloasă când a auzit de proiectul de la CSA Steaua! Liderul de galerie al Peluzei Nord a avut un mesaj din 5 cuvinte pentru legendele Stelei, Victor Pițurcă, Marius Lăcătuş şi Tudorel Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mustaţă le-a spus celor 3 „să bage mâna în buzunar”. Liderul Peluzei Nord e sceptic că acest proiect se va concretiza şi a subliniat că el nu va contribui cu niciun ban.

Gheorghe Mustaţă, reacţie fabuloasă când a auzit de proiectul de la CSA Steaua!

„Ce să le fac eu? Exact cum a zis și Gigi Becali. Nu știu cine ar veni și să cumpere ce?

Nu e o problemă că vor să promoveze sau că au o inițiativă bună. Dacă ar fi fost toți suporterii, cum e la noi, câteva milioane de suporteri, atunci poate, cine știe, aveai vreo șansă. Sunt foarte puțini și inițiativa lor este susținută de Lăcătuș, Pițurcă sau Tudorel Stoica. 

Din punctul meu de vedere, ar trebui să vină dânșii cu bani mulți, că au, și să investească acolo ca să nu mai existe situații de acest gen. Aduceți-vă aminte o declarație a domnului Balint în urmă cu aproximativ o lună. A fost întrebat dacă va investi la Steaua. A zis că susține, dar nu bagă bani. 

Reclamă

Nu vreau să-mi dau cu părerea dacă au șanse sau nu. Eu le urez baftă și să bage mâna în buzunar. Atâta timp cât vii cu banii de acasă, ceea ce eu nu cred, că vine cineva să-și riște banii de acasă, atunci te uiți în sus și pui mâna în buzunar și vezi că nu ai nimic. (…) De ce să cumpăr acțiuni. Eu susțin o echipă din Liga 1 care nu a retrogradat niciodată, nu și-a întrerupt activitatea. S-a numit în urmă cu 10 ani Steaua acum se numește FCSB că i-au luat numele. Activitatea nu a fost întreruptă niciodată, a declarat Gheorghe Mustaţă pentru fanatik.ro.

Gigi Becali a izbucnit când a auzit de proiectul ca CSA Steaua să devină societate pe acţiuni: „E puşcărie, fac înşelăciune”

Gigi Becali a izbucnit când a auzit de proiectul ca CSA Steaua să devină societate pe acţiuni. Patronul FCSB a susţinut că nu se poate pune în aplicare o asemenea iniţiativă.

Fostul lider de galerie al Stelei, Jean Pavel, a susţinut astăzi că CSA Steaua va deveni societate pe acţiuni. O acţiune la clubul Armatei ar urma să coste 10 euro, afirma Jean Pavel.

Reclamă 4 / 0/3

„Trebuie să știi cât costă acțiunea. Ce cumperi de 10 euro? Ca să cumperi prima dată trebuie: ‘Uite, bă, ce cumperi’. Trebuie să cumpere sigla care costă 3,6 milioane de euro pe an. Dacă ei o cumpără pe 100 de ani trebuie 360 de milioane, înțelegi? 

Ce vorbești mă? Cum adică să primească gratis? (…) S-au încurcat ca puiul în lână. Faci societate pe acțiuni, dar ce activ au acolo? Cum să dai 36 de milioane de euro gratis. Ea produce 3,6 de milioane de euro pe an și tu i-o dai gratis. E pușcărie!

Tu ai făcut expertiza, Ministerul Apărării a făcut expertiza și a zis: ‘Domne, produce 3,6 milioane de euro pe an. Cum să o dai gratis?’. E imposibil de făcut, nu că e pușcărie. Nu se poate deloc. Nu poate nimeni să dea marca decât prin licitație. Alea se vând la licitație”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

„Au fotbal de 10 ani, au marca de 10 ani, unde sunt banii? Înseamnă că fac înşelăciune”

Gigi Becali a făcut acuzaţii grave la adresa celor care conduc clubul CSA Steaua. Becali se află de mai mulţi ani într-o bătălie în instanţă cu clubul Armatei.

„E prostia lor. Vine Corpul de Control și zice: ‘De ce ai luat marca de la Becali dacă o dai gratis?. De la Becali de ce ai luat-o că era Steaua, avea performanțe, de ce ai luat-o?’. 

Ei au fotbal de 10 ani, au marca de 10 ani. Unde sunt banii? Înseamnă că fac înșelăciune și vor să inducă în eroare justiția. Dacă în 10 ani, în loc să produci 36 de milioane de euro, tu ai pierdut 10 milioane de euro înseamnă că ești escroc, înșeli”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și