Închide meniul

Gigi Becali a izbucnit când a auzit de proiectul ca CSA Steaua să devină societate pe acţiuni: „E puşcărie, fac înşelăciune”

Bogdan Stănescu Publicat: 22 decembrie 2023, 17:36 / Actualizat: 22 decembrie 2023, 18:55

Reclamă
Gigi Becali a izbucnit când a auzit de proiectul ca CSA Steaua să devină societate pe acţiuni: „E puşcărie, fac înşelăciune

Gigi Becali a izbucnit când a auzit de proiectul ca CSA Steaua să devină societate pe acţiuni

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali a izbucnit când a auzit de proiectul ca CSA Steaua să devină societate pe acţiuni. Patronul FCSB a susţinut că nu se poate pune în aplicare o asemenea iniţiativă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul lider de galerie al Stelei, Jean Pavel, a susţinut astăzi că CSA Steaua va deveni societate pe acţiuni. O acţiune la clubul Armatei ar urma să coste 10 euro, afirma Jean Pavel.

Gigi Becali a izbucnit când a auzit de proiectul ca CSA Steaua să devină societate pe acţiuni

„Trebuie să știi cât costă acțiunea. Ce cumperi de 10 euro? Ca să cumperi prima dată trebuie: ‘Uite, bă, ce cumperi’. Trebuie să cumpere sigla care costă 3,6 milioane de euro pe an. Dacă ei o cumpără pe 100 de ani trebuie 360 de milioane, înțelegi? 

Ce vorbești mă? Cum adică să primească gratis? (…) S-au încurcat ca puiul în lână. Faci societate pe acțiuni, dar ce activ au acolo? Cum să dai 36 de milioane de euro gratis. Ea produce 3,6 de milioane de euro pe an și tu i-o dai gratis. E pușcărie!

Tu ai făcut expertiza, Ministerul Apărării a făcut expertiza și a zis: ‘Domne, produce 3,6 milioane de euro pe an. Cum să o dai gratis?’. E imposibil de făcut, nu că e pușcărie. Nu se poate deloc. Nu poate nimeni să dea marca decât prin licitație. Alea se vând la licitație”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă

„Au fotbal de 10 ani, au marca de 10 ani, unde sunt banii? Înseamnă că fac înşelăciune”

Gigi Becali a făcut acuzaţii grave la adresa celor care conduc clubul CSA Steaua. Becali se află de mai mulţi ani într-o bătălie în instanţă cu clubul Armatei.

„E prostia lor. Vine Corpul de Control și zice: ‘De ce ai luat marca de la Becali dacă o dai gratis?. De la Becali de ce ai luat-o că era Steaua, avea performanțe, de ce ai luat-o?’. 

Ei au fotbal de 10 ani, au marca de 10 ani. Unde sunt banii? Înseamnă că fac înșelăciune și vor să inducă în eroare justiția. Dacă în 10 ani, în loc să produci 36 de milioane de euro, tu ai pierdut 10 milioane de euro înseamnă că ești escroc, înșeli”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Jean Pavel: „În martie vom avea societate pe acțiuni la Steaua”

Fostul lider al galeriei Stelei, Jean Pavel, a anunţat astăzi că se va crea o societate pe acţiuni care să se asocieze cu clubul Armatei. CSA Steaua ar avea, astfel, drept de promovare în Liga 1, nemafiind club de drept public, ci de drept privat.

Momentan, CSA Steaua nu poate fi membră LPF fiindcă, potrivit Legii Sportului, cluburile de drept privat nu pot face parte din LPF. Situaţia se va schimba dacă proiectul anunţat de Jean Pavel se va pune în aplicare.

„Oricine ține cu Steaua, oricine vrea să investească într-o societate adevărată, poate oricine și va costa doar 10 euro o acțiune. Acțiunile se vor determina în funcție de prospecția fiecăruia. Nimeni nu va putea însă să cumpere mai mult de 5% din total. 

Consiliul de Administrație va fi format din zece persoane, plus al 11-lea, președintele clubului, ales de Adunarea Generală a Acționarilor. Reprezentații grupurilor care se vor concretiza vor urca în consiliu.

Se știe că Victor Pițurcă e unul dintre cei care vor să se implice la Steaua. Nu vreau să confirm, nici să infirm. Am o întâlnire foarte importantă și vom definitiva totul. Să sperăm că totul merge spre bine. Toată lumea va primi invitații. Tot ce înseamnă familia Steaua”, a declarat Jean Pavel pentru sursa citată.

CSA Steaua, comunicat oficial după decizia în procesul de palmares cu FCSB: „Mai aproape de victoria finală!”

CSA Steaua emitea un comunicat oficial, după decizia în procesul de palmares cu FCSB. „Militarii” au transmis că sunt cu un pas mai aproape de „victoria finală”, după ultima hotărâre a Curţii de Apel.

Instanţa a decis ca palmaresul din perioada 1947-1998 să aparţină celor de la CSA Steaua. Astfel, prin comunicatul emis, „militarii” menţionează trofeele câştigate de echipă în anii respectivi.

Reclamă

CSA Steaua a notat, în comunicatul oficial transmis, faptul că a primit un verdict favorabil din partea Instanţei, iar nu mai puţin de 44 de trofee se află în vitrina clubului.

„Mai aproape de victoria finală!

Un nou verdict favorabil pentru clubul nostru. Curtea de Apel a confirmat că palmaresul din perioada 1947-1998 aparţine Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”.

Această decizie întăreşte încă o dată că Steaua Bucureşti e cea mai titrată formaţie din fotbalul românesc”

Această decizie întăreşte pentru încă o dată că Steaua Bucureşti este cea mai titrată formaţie din fotbalul românesc, având în vedere cele 44 de trofee care strălucesc în vitrina clubului.

Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, 20 de trofee de campioană. 19 Cupe ale României şi 3 Supercupe ale României sunt trofeele cu care steliştii se mândresc şi se vor mândri pentru totdeauna.

Steaua înseamnă Lăcătuş, Balint, Tudorel Stoica, Piţurcă, Iovan, Bumbescu, Ilie Dumitrescu, Iordănescu, Hagi, Dan Petrescu, Emerich Jenei şi toţi marii fotbalişti care au îmbrăcat de-a lungul timpului tricoului roş-albastru.

Steaua înseamnă iubire necondiţionată, sacrificiu, unitate, deminitate.

STEAUA SUNTEM NOI, cei care nu au trădat niciodată culorile roş-albastre!”, nota CSA Steaua, în comunicatul oficial transmis pe Facebook.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și