Închide meniul

Gigi Becali râde de CSA Steaua: ”S-au încurcat singuri ca puiul în lână”

Dan Roșu Publicat: 29 iulie 2022, 10:07

Gigi Becali râde de CSA Steaua: ”S-au încurcat singuri ca puiul în lână”

Gigi Becali a schimbat politica la FCSB după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă

Gigi Becali, la Palat / Hepta

  • CSA Steaua nu are drept de promovare
  • Gigi Becali, noi explicații despre echipa Armatei

Gigi Becali râde de CSA Steaua. Finanțatorul de la FCSB a oferit noi detalii despre situația în care se află echipa Armatei, care nu are încă drept de joc în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform Legii Sportului cluburile de drept public, finanţate de la bugetul de stat, cum este cazul Stelei, nu au dreptul să promoveze în Liga 1, competiţie unde sunt acceptate doar cele organizate ca persoane juridice de drept privat.

Gigi Becali râde de CSA Steaua

”Aş vrea să vă spun un lucru. Tot vă întrebaţi şi nimeni nu poate cu CSA. CSA, la ora asta, pot face două lucruri. Societate comercială sportivă pe acţiuni sau asociaţie sportivă. Mai multe soluţii nu au. Bun, ca să facă asociaţie trebuie să dea echipa, cu hotărâre de Guvern. Marca Steaua este patrimoniul Armatei, nu o poţi da decât prin Hotărâre de Guvern şi licitaţie.

Reclamă

Societate comercială nu au cum să facă. Trebuie să facă cineva şi să zică că transferă totul la societate, nu au cum că sunt bunuri şi patrimoniul Armatei. Numai asociaţie pot.

Nu este nici timp şi nu au cum să o facă, niciodată! Trebuie să îşi asume un ministru sau priministru că s-au investit 7-8 milioane de euro că echipa pleacă la o asociaţie formată. Trebuie să dea echipa gratis acolo. După vine numărul 2. Asociaţia trebuie din cotizaţii să ţină echipa, că nu mai au cum să dea bani de la Armată apoi. S-au încurcat singuri ca puiul în lână!”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Reclamă

Daniel Opriţa s-a enervat pe şefii de la CSA Steaua

Daniel Opriţa s-a enervat pe şefii de la CSA Steaua, care încă nu au obţinut dreptul de promovare pentru „militari”. Antrenorul a transmis conducerii că jucătorii vor avea de suferit dacă vor evolua din nou în Liga 2 fără obiectiv.

„Am întrebat și eu, m-am interesat. La momentul ăsta nu se poate promova. Mai sunt câteva zile, sperăm să se poată schimba ceva. Dacă nu, rămânem iar cu speranța. Sincer, chiar nu știu de ce nu se face nimic! Chiar sincer spun. Pentru mine e foarte dificil.

Au fost jucători pe care nu i-am adus ușor. Le-am spus că sigur se va rezolva cu dreptul de promovare. Ei au niște bonusuri pentru promovare. Ei acum nu le pot lua. Bonusurile ar veni din drepturile TV. Sezonul trecut am tot trăit cu speranța. Acum, jucătorii știu ce a fost anul trecut. Se poate să se simtă și păcăliți”, a declarat Daniel Opriţa, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:07 Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!” 9:55 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile 9:00 Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!” 8:53 FotoAdversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie 8:35 Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România” 8:28 FotoImagini fabuloase după calificarea României la turneul final BJK Cup. Ana Bogdan și Jacqueline Cristian, cu ochii în lacrimi! 0:10 Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine” 13
apr.
23:59
Ucraina – România 2-3! Jacqueline Cristian și Ana Bogdan, victorie fabuloasă!!!
13
apr.
23:55
Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă
13
apr.
23:47
Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării
Vezi toate știrile
Pe același subiect
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 9:55
CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 13 apr., 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
AntenaPLAY • 13 apr., 20:36
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 13 apr., 17:27
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul