Închide meniul
Foto

Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă!

Bogdan Stănescu Publicat: 7 mai 2024, 20:56

Reclamă
Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă!

Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă!

Sărbătoarea de la Buzău, după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1 / colaj AntenaSport

Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Buzoienii aveau nevoie de victorie în meciul cu Unirea Slobozia, care e deja promovată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gloria Buzău a învins-o pe Unirea Slobozia cu 3-0 şi şi-a asigurat prezenţa în Liga 1 sezonul următor.

Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă!

Imediat după fluierul final au început focurile de artificii pe stadionul din Buzău. Jucătorii au făcut hora pe teren, după promovarea în Liga 1.

La meci a fost prezent şi premierul Marcel Ciolacu, ce e originar din Buzău. Şi fostul ministru al Culturii, Lucian Romaşcanu, a venit să urmărească meciul ce a dus-o din nou în prima ligă pe Gloria Buzău. Şi Lucian Romaşcanu e originar din Buzău, la fel ca premierul Marcel Ciolacu.

Suporterii au încercat să pătrundă pe teren, să sărbătorească alături de jucători şi staff, dar au fost opriţi de forţele de ordine.

Reclamă

Corvinul Hunedoara şi Şelimbăr, echipele aflate înaintea Gloriei Buzău în clasamentul Ligii 2, nu au drept de promovare în Liga 1.

Czikszereda şi Mioveni se vor lupta pentru locul ce duce la barajul de promovare / rămânere în Liga 1.

Vlad Chiricheş a revenit după accidentarea gravă chiar într-un amical cu Gloria Buzău

După accidentarea care l-a ţinut o perioadă îndelungată departe de gazon, Vlad Chiricheş a revenit pe teren chiar într-un amical cu Gloria Buzău. Între timp, Chiricheş s-a accidentat iar.

Reclamă 4 / 0/3

Fundaşul central a purtat banderola de căpitan în amicalul FCSB – Gloria Buzău, scor 1-1, care s-a disputat cu „porţile închise”.

FCSB a smuls atunci doar o remiză cu Gloria Buzău, ce a obţinut acum promovarea în Liga 1. FCSB a fost condusă după un gol primit chiar de la un jucător împrumutat la Buzău. Puştiul de 18 ani, Matei Tănasă, l-a învins pe Andrei Vlad.

David Miculescu a restabilit egalitatea pentru echipa lui Charalambous. Câştigătoarea Ligii 1 din acest sezon a trebuit să se descurce fără principalii marcatori, Florinel Coman şi Darius Olaru, care jucaseră în România – Irlanda de Nord 1-1.

FCSB și Gloria Buzău au remizat, scor 1-1, într-o partidă amicală disputată sâmbătă, la Baza Sportivă FCSB.

Matei Tănasă a deschis scorul pentru echipa lui Andrei Prepeliță, în minutul 7, în timp ce David Miculescu a restabilit egalitatea în minutul 41.

Roș-albaștrii au evoluat în următoarea formulă de echipă: Vlad – Crețu, Dawa, Chiricheș (cpt), Panțîru – Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu – Antwi, Miculescu, Oct. Popescu.

În a doua parte a meciului au mai intrat pe teren Haruț, Ngezana, Lixandru și Udrea, precum și juniorii Pădurariu, Ilie, Colibășanu și Necșulescu”, transmitea atunci FCSB pe reţelele sociale.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:20 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Acum se decide campioana Angliei 18:10 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului Vezi toate știrile
Citește și