Închide meniul

Gloria Buzău – CSA Steaua 1-0. Surpriza care dă peste cap lupta pentru promovare. Cum arată clasamentul în Liga 2

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 aprilie 2023, 14:32

Gloria Buzău – CSA Steaua 1-0. Surpriza care dă peste cap lupta pentru promovare. Cum arată clasamentul în Liga 2

Gloria Buzău - CSA Steaua 1-0. Surpriza care dă peste cap lupta pentru promovare

Daniel Opriţa, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Gloria Buzău – CSA Steaua 1-0. Jucătorii antrenaţi de Daniel Opriţa au suferit un eşec surprinzător în etapa a 5-a a play-off-ului din Liga 2. Riscă să fie depăşiţi de Poli Iaşi şi să piardă fotoliul de lider.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La patru zile după ce au câştigat derby-ul cu marea rivală, Dinamo, „militarii” au pierdut pe Stadionul Gloria din Buzău. Au fost răpuşi de trupa lui Adrian Mihalcea, care era fără victorie în play-off.

Gloria Buzău – CSA Steaua 1-0. Cum arată clasamentul în Liga 2

Singurul gol al meciului a fost marcat de Ariel Lopez, după un corner, în minutul 71. Ariel Lopez a fost scăpat din marcaj şi nu i-a dat nicio şansă portarului Stelei.

Pe final, Adrian Mihalcea a văzut direct cartonaş roşu. În minutul 88, fostul dinamovist a şutat într-o minge şi a întârziat repunerea jocului. Nu a scăpat şi a fost eliminat de arbitru. La scurt timp distanţă, tot pentru o tragere de timp, a fost eliminat şi brazilianul Sampaio. A văzut două cartonaşe galbene la aceeaşi fază.

Gloria Buzău a reuşit să se impună la limită şi să revină în calculele pentru promovare. S-a apropiat la un singur punct de Dinamo. Alb-roşiii au de jucat, în ultimul meci al etapei, cu Poli Iaşi.

Reclamă
Cum arată clasamentul în Liga 2
Cum arată clasamentul în Liga 2

Gloria Buzău: Rusu – Oteliță, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu – Lopez, Gaitan, Angelov – Dudu Sampaio, Boiciuc, Blejdea

Rezerve: Horeboiu, Marku, Șuteu, Godwin, Lazăr, Alexandru, Greu, Pandele, Uțiu

Antrenor: Adrian Mihalcea

Reclamă 4 / 0/3

Steaua: Dincă – Drăghici, Beța, Sabău, Corbu – Bodișteanu, Balgiu, Enceanu, Popa – Chipirliu, Chunchukov

Rezerve: Iancu, Mihăescu, Ciocoteală, Raicu, Oroian, Bărbulescu, Emilian Pacionel, Trică, Ilie

Antrenor: Daniel Oprița

În play-out, Poli Timişoara a fost învinsă de CSM Slatina, scor 0-1, şi a retrogradat în Liga 3.

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1 după acest sezon

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1 după acest sezon. Vasile Dîncu susţine că modificarea Legii Sportului ar putea să aibă loc cel mai devreme în toamna acestui an.

CSA Steaua e pe primul loc în Liga 2 şi ar fi avut şanse mari de promovare sportivă. Din păcate pentru roş-albaştri, după spusele lui Dîncu, echipa nu va avea drept de joc în Liga 1.

Dacă acest proiect va fi aprobat, chiar dacă scrie procedură de urgență, durează câteva luni parcursul parlamentar și nu s-ar putea face oricum de anul acesta. Maxim în toamnă ar putea să fie aprobată o asemenea lege.

Reclamă

Dar asta nu vizează doar fotbalul, permite dezvoltarea profesionismului și în alte sporturi de la Steaua sau de la Dinamo. Eu cred că acestea sunt foarte necesare. David Popovici, tânărul frumos cu care ne mândrim și devine un fel de simbol pentru noi precum Nadia sau Hagi. Băiatul acesta este la Dinamo, a fost la Steaua. Este plătit din fonduri publice și este normal să fie așa!

Chiar dacă unii au mers în altă direcție, dezbaterea nu ar trebui să fie să scoatem statul din afacerile publice. Putem să discutăm despre asta, dar este una dintre iluziile capitalismului. Mecenatul se naște în câteva generații„, a spus Dîncu, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și