Închide meniul

Dinamo – CSA Steaua 3-0! „Câinii” continuă să spere la promovarea directă! Ghezali şi Giafer au marcat în derby-ul de pe Arena Naţională

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2023, 21:47 / Actualizat: 16 mai 2023, 17:31

Reclamă
Dinamo – CSA Steaua 3-0! „Câinii continuă să spere la promovarea directă! Ghezali şi Giafer au marcat în derby-ul de pe Arena Naţională

Dinamo - CSA Steaua 1-0

Jucătorii lui Dinamo, bucurie în timpul unui meci/ Hepta

Dinamo – CSA Steaua 3-0. „Câinii” continuă să spere la promovarea directă, după victoria din derby-ul cu rivalii roş-albaştrii. Deniz Giafer şi Ghezali, cu o „dublă”, au marcat golurile întâlnirii „de foc” de pe Arena Naţională. Meciul a fost în format live score, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a egalat-o pe Oţelul, graţie succesului înregistrat cu CSA Steaua. Trupa lui Dorinel Munteanu are un meci în minus, iar în cazul unui succes cu Gloria Buzău, obţine promovarea în Liga 1.

Dinamo – CSA Steaua 3-0

Clasamentul din play-off-ul Ligii a 2-a:

Final! Dinamo – CSA Steaua 3-0! Trupa lui Ovidiu Burcă rămâne în lupta pentru promovarea directă, după victoria cu trupa lui Daniel Opriţa.

Min. 90+7: Dinamo – CSA Steaua 3-0! Ghezali a reuşit „dubla” din penalty!

Reclamă

Min. 90+4: Dinamo – CSA Steaua 2-0! Ghezali a majorat diferenţa pentru „câini”, după un contraatac perfect!

Min. 81: Ocazie Dinamo! Ghezali a şutat de la marginea careului, iar balonul a trecut puţin peste poarta roş-albaştrilor.

Min. 77: Dinamo – CSA Steaua 1-0! Giafer a deschis scorul pe Arena Naţională!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 74: Ocazie CSA Steaua! Chunchukov a ratat şansa de a deschide scorul pe Arena Naţională! Lovitura de cap a bulgarului a fost respinsă de Dujmovic.

Min. 57: Meciul s-a reluat, după ce jandarmii au intervenit pentru a calma spiritele din peluza roş-albaştrilor.

Min. 50: Meciul este întrerupt din cauza torţelor aruncate de suporterii celor de la CSA Steaua!

Min. 45: Ocazie Dinamo! Portarul Dincă a respins in extremis şutul trimis de David Irimia!

Min. 41: Ocazie Dinamo! Răzvan Patriche a reluat cu capul în bara porţii celor de la CSA Steaua!

Min. 1: A început meciul dintre Dinamo şi CSA Steaua!

Echipele de start:

Reclamă

DINAMO: Dujmovic – D. Irimia, Giafer, Bena, Patriche (cpt.), Moura – Ghezali, Iglesias, Larrucea, Bani – Al. Pop
Rezerve: Oncescu – I. Roșu, Demici, V. Borcea, Cr. Ionescu, Al. Irimia, A. Șerban, Buleică, A. Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

CSA STEAUA: Dincă – Drăghici, Al. Sabău, Ciocoteală, Corbu – Oroian, E. Pacionel, Balgiu, Ad. Popa (cpt.) – Chipirliu, Chunchukov
Rezerve: H. Iancu – Calestru, Mihăescu, Enceanu, Ad. Ilie, Raicu, Șt. Pacionel, Dr. Gheorghe, A. Trică
Antrenor: Daniel Oprița

CSA Steaua a suferit o înfrângere categorică în ultima rundă de play-off. Trupa lui Daniel Opriţa a fost învinsă de Poli Iaşi, cu scorul de 5-1, moldovenii fiind deja promovaţi în Liga 1.

Dinamo se află pe locul patru în play-off-ul Ligii a 2-a, cu 43 de puncte, la trei puncte distanţă de Oţelul, formaţie care ocupă loc direct promovabil.

Trupa lui Dorinel Munteanu se duelează cu Gloria Buzău, în această rundă. În cazul unui succes, Oţelul obţine promovarea directă, indiferent de rezultatul obţinut de Dinamo în derby-ul cu CSA Steaua.

În partida tur din play-off, CSA Steaua a fost învinsă Dinamo cu 2-0, derby-ul desfăşurându-se tot pe Arena Naţională.

De asemenea, în sezonul regular, „militarii” au câştigat de asemenea duelul cu marea rivală, scor 2-1, într-un meci care s-a disputat de asemenea pe Arena Naţională.

Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul Dinamo – CSA Steaua

S-a aflat câte bilete s-au vândut pentru derby-ul dintre Dinamo şi CSA Steaua. Duelul se va disputa pe Arena Naţională, şi va fi unul de totul sau nimic pentru „câini”. Chiar şi aşa, fanii nu iau cu asalt casele de bilete.

Conform sport.ro, aproximativ 10.000 de bilete s-au vândut pentru derby-ul ligii secunde, cu o zi înainte de meci. De asemenea, oficialii alb-roşilor se aşteaptă ca cel puţin 5000 de bilete să se mai vândă până la ora de start a meciului.

Chiar dacă este un meci crucial pentru Dinamo, fanii „câinilor” nu s-au îngrămădit la casele de bilete.

Oficialii lui Dinamo s-au gândit să închirieze Arena Naţională pentru derby-ul cu marea rivală, în speranţa că asistenţa va fi una mare, însă se pare că s-au înşelat.

Partida din sezonul regular de Liga a 2-a, dintre Dinamo şi CSA Steaua, s-a desfăşurat de asemenea pe Arena Naţională. Puţin peste 20.000 de spectatori au fost atunci prezenţi în tribunele celui mai mare stadion al ţării.

Dinamo este obligată să câştige derby-ul, pentru a mai spera la promovarea directă. Trupa lui Ovidiu Burcă are 43 de puncte, la trei puncte distanţă de Oţelul.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și