Închide meniul
EXCLUSIV

Idolul fanilor din Ghencea a rupt tăcerea după ce a plecat de la Steaua: „Noi, jucătorii, ne-am îndeplinit obiectivul!” Unde va evolua sezonul viitor

Publicat: 27 iulie 2022, 19:10 / Actualizat: 27 iulie 2022, 22:48

Idolul fanilor din Ghencea a rupt tăcerea după ce a plecat de la Steaua: „Noi, jucătorii, ne-am îndeplinit obiectivul! Unde va evolua sezonul viitor

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1 / Hepta

  • Cine este jucătorul care a plecat de la Steaua
  • Ce spune fostul lider din Ghencea despre promovarea în Liga 1

Idolul fanilor din Ghencea, în ultimii ani, Florin Răsdan, a rupt tăcerea după ce a plecat de la CSA Steaua. Acesta a evoluat pentru echipa armatei din 2018, iar în acest an a decis să se despartă de roș-albaștri. „Am fost nedreptățit, în mai multe momente”, își strigă supărarea Răsdan, care începând din acest sezon va evolua la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răsdan a fost nemulțumit de cum a fost tratat de către cei de la CSA Steaua și a decis să plece. Deși și-ar fi dorit să se despartă, de echipă armatei, în alte condiții, mijlocașul nu regretă faptul că nu a reușit să promoveze cu Steaua. Răsdan susține că el și colegii săi și-au îndeplinit obiectivul, iar faptul că roș-albaștrii nu au avut drept de promovare nu i-a oprit să își facă jocul.

Idolul fanilor din Ghencea, Florin Răsdan, vorbește despre situația de la CSA Steaua

Aflat la echipa din Ghencea încă de când evolua în Liga 4, Răsdan a fost unul dintre cei mai iubiți jucători de la Steaua, în ultimii ani.

Reclamă

„Am plecat de la Steaua pentru că am fost nedreptățit, în mai multe momente. Am simțit că nu mai sunt la fel de dorit ca în trecut. Deși eram unul dintre liderii de acolo, nu voiam să rămân la o echipă doar pentru vechime și pentru că eram iubit de suporteri. Eu voiam să joc, meritam să joc. Am considerat că pentru mine, și pentru viitorul meu, e mai bine așa.

Nu știu situația de acolo, nu știu motivul pentru care nu se obține dreptul de promovare. Nu de asta am plecat de acolo. Pentru mine, a fost destul de greu să plec, mai ales în condițiile astea. Dacă plecam sub o altă formă, era altceva. Consider că am făcut multe pentru Steaua. Vreau să le mulțumesc suporterilor, pentru că au fost alături de mine și de colegii mei. Le doresc multă baftă, să își îndeplinească obiectivul, sper să se rezolve până la urmă.

Reclamă

Nu am niciun regret. Nu regret că nu am reușit promovarea. Obiectivul era să terminăm pe locurile 1-4. Ne-am îndeplinit obiectivul. Nu știu de ce nu e drept de promovare. Nu știu ce e pe acolo. Sper să se rezolve. Pentru noi nu a contat faptul că nu am avut drept de promovare. Am avut un obiectiv al nostru, al jucătorilor. Să fim pe locurile 1-4, noi ne-am îndeplinit obiectivul. Dacă nu reușeam să fim acolo, putea să spună lumea că oricum nu puteam promova sportiv. Noi ne-am făcut treaba. Sper ca băieții să își facă și anul ăsta treaba”, a declarat Florin Răsdan, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Florin Răsdan a semnat cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Răsdan a semnat un contract cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, acolo unde va evolua, cel puțin, în sezonul următor. Fostul lider din Ghencea a ajuns în Oltenia la îndrumarea agentului său, Andreea Țone, o tânără care a intrat de curând în lumea impresarilor. Aceasta l-a mai dus pe Robert Riza la Chindia Târgoviște și a fost implicată în mai multe mutări pe piața transferurilor din România, atât în prima, cât și în a doua ligă.

Am avut mai multe oferte, mai multe discuții. Am simțit că aici am fost dorit mai mult. M-a îndrumat și Andreea (n.r. – impresarul său) către această echipă. A contat și faptul că aici era și fostul meu coleg de la Steaua, Dragu. Am fost dorit de Mister, domnul Florin Stângă, și sper să avem rezultate împreună. Îmi doresc să fiu sănătos și să o luăm pas cu pas”, a mai spus Răsdan.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB