Închide meniul

Imagini şocante în Oţelul – Dinamo 0-2! Dan Panait, fundaşul gălăţenilor, a fost aproape de tragedie: „Nu se poate aşa ceva!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 mai 2023, 23:29

Imagini şocante în Oţelul – Dinamo 0-2! Dan Panait, fundaşul gălăţenilor, a fost aproape de tragedie: „Nu se poate aşa ceva!

Dan Panait, aproape de tragedie

Captură OrangeSport

Imagini şocante în Oţelul – Dinamo 0-2. Dan Panait, fundaşul celor de la Oţelul, a fost la un pas de o tragedie. După un duel cu Patriche, fundaşul gazdelor s-a lovit de o bordură de ciment, aflată în faţa băncii de rezerve unde se aflau cei de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un duel la minge între Patriche şi Dan Panait se putea transforma într-o adevărată tragedie. Fundaşul s-a lovit în cădere de o bordură pe jumătate ruptă.

Imagini şocante în Oţelul – Dinamo 0-2

Ovidiu Burcă a sărit să îi acorde primul ajutor şi să îl ridice. Lovitura a fost destul de serioasă şi a fost nevoie de intervenţia medicilor. Vezi VIDEO AICI.

Am mai spus-o comentând aceste meciuri. Nu, nu se poate așa ceva! Astea nu sunt condiții de jucat fotbal. Ce caută acea bordură acolo după zeci de ani? Și-a revenit bietul Panait, pare OK”, a răbufnit Adrian Cheltuitoru, comentatorul meciului la orangesport.ro.

Sursa: Orangesport.ro.

Cristian Sârghi, discurs după Oţelul – Dinamo 0-2

Cristian Sârghi a avut un discurs realist după Oţelul – Dinamo 0-2 şi a spus că este conştient că fanii au fost dezamăgiţi pentru că ehipa sa nu a obţinut promovarea.

Reclamă

Totuşi, Sârghi a spus că e convins că Oţelul va obţine promovarea directă la finalul sezonului. Pentru a fi sigură de promovare, Oţelul Galaţi trebuie să câştige un singur meci. La egalitate de puncte, echipa lui Dorinel Munteanu este avantajată pentru că a obţinut mai multe puncte în sezonul regular.

Greşelile sunt ale întregii echipe. Suntem la bine cu toţii şi la rău cu toţii. Am pierdut din cauza întregii echipe. Un meci de fotbal este decis şi de greşeli, care sunt şi umane. Din fericire, mai avem două meciuri, suntem la mâna noastră. Este foarte dureros pentru că oamenii au venit să sărbătorească promovarea.

Ştiu că i-am dezamăgit, suferim împreună, dar sigur vom sărbători la final. Am stat noi puţin de vorbă, ştim că am greşit şi trebuie să rămânem uniţi. Am reuşit să ajungem aici doar prin forţa grupului. Ne aşteptăm să îşi joace şansa, se ştie rivalitatea dintre cele două echipe. Este clar că nu se vor da deoparte„, a spus Cristian Sârghi după Oţelul – Dinamo 0-2, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și